Sexul dupa nastere: cand EL nu este pregatit
Cliseul care circula printre cei care abia au devenit parinti este ca barbatii intotdeauna abia asteapta sa faca din nou sex, iar femeile nu sunt deloc nerabdatoare. Dar, credeti sau nu, unii tati nu sar deloc in sus de bucurie la gāndul de a face din nou sex cu sotia dupa nastere. Din punctul de vedere al interesului lor fata de sex, noii tati se impart in doua categorii. Unii tati cred ca maternitatea este sexy si ca sotiile lor au fost atragatoare in timpul sarcinii si in toate fazele de dupa nastere, altora le este greu sa impace conceptul de mama cu acela de partenera de sex.
Cu sinceritate: www.desprecopii.com/info.asp?id=1530" target="_blank">Sexul dupa nastere: cand EL nu este pregatit
ce parere aveti?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
maru spune:
din cauza ca eu am facut eclampsie, si el m-a dus pe brate in coma la spital, au trecut 6 luni pana cand a reusit sa faca dragoste cu mine! Dupa vreo 2 luni-3 luni, am inceput sa ma intreb ce se intampla, si am realizat repede ca el nici sa povesteasca nu poate despre ce s-a intamplat in noaptea aia!
cu rabdare...acu e totul la normal
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Malinka spune:
cred ca depinde de la persoana la persoana...sotul meu n-ar avea nici o problema de ordin psihic, sa zicem...bebe are 3 luni si doarme inca cu noi in camera, asta e problema...adica, nu ne prea putem concentra la jocuri erotice cand piticul gangureste in patut...
dar...cu rabdare, bunavointa si multa dragoste, cred ca trece si perioada asta...
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
lorellay spune:
La noi a fost mai greu la inceput..ca eu ma simteam aiurea..cu burta, frica...Acum e ok..am trecut peste, el a avut o oarecare retinere ca eram eu cam speriata.
Si mai facem si noi trilu-lilu cand sunt eu mai frezh.Codrin doarme in camera lui, Diana in dormitorul nostru si noi stam in alta camera la tv..si ne vin idei.Mai rau e cu Codrin ca doarme cu usa deschisa.Noi in camera stam tot cu usa deschisa sa auzim bebelu daca plange si pe el daca ne striga.Deci fara sunete...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
pisellino spune:
e o intrebare dificila...eu spre exemplu sunt mai "sexuala" decat sotul meu, imi place sexul mai mult decat lui, cu toate ca nici el nu e de plans...cred ca eu depasesc limita dar noi dupa ce am nascut am reluat "partidele de sah" foarte foarte repede. e totul normal la noi
LilianaR spune:
Asta cu copilul in camera eu o sa o vad ca pe o problema. Cred ca ori il scoatem temporar (ceea ce nu cred ca va fi o idee chiar buna) ori o sa ne mutam sedintele in sufragerie.
Din pacate, spatiul actual nu ne permite cate un dormitor separat; dupa 1 an speram sa fim deja mutati.
Sunt cazuri similare care urmeaza sa treaca sau au trecut deja prin situatii de gen?
bristenash spune:
DA, LILIANAR eu sunt in 16+ si astept cu nerandare ziua cea mare. din cauza unor probleme am interdictie la lugu lugu dar ma gandesc ca poate vineri o sa ne dea unda verde.... dar va, locuim cu parintii mei si vom locui shi dupa ce micutul nostru se va naste.. intr-adevar este o chestie destul de.... delicata... si eu deja ma gandesc cevom face... deshi sper sa ne mutam cat mai repede la casuta noastra...
pusok19 spune:
poane co sa ne revenim si noi dar e chiar o promlema si nu vine din partea mes eu nu am piedici cred ca el ma vede altfel........poate e gelos pe bebe eu mereu repet cit il uibesc