Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
mamiseli_11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra mai si despre mine gurile rele afirma ca as sforai (am fost racita) dar nu le bag in seama. sunt suficiente paturi in casa asa ca fiecare doarme unde se simte mai comfortabil. ALRA 36+ Vacanta cu Laura in Romania |
Intamplarea e ca mie chiar imi face placere sa dorm cu tati si ma enerveaza la culme cand zic si eu ca adorm incep concertul de ma trezesc si eu apoi saracul isi ia pilota si perna in brate si o taie pe canapea unde il gasesc dimineata mai mult pe jos decat in pat (evident patul e mic iar el e mare)
![](icon_smile_big.gif)
Mihaela
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 1 zi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamiseli_11 spune:
Ati dezertat amandoua, m-ati last singura sa bantui prin casa (Alra si Cris). Incerc un TV ca somn nu am nici sa ma pici cu ceara. Pupici
Mihaela 38+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 1 zi
Simona73 spune:
Otilia,am descoperit remediul: tocmai am facut o baie fierbinte,am stat in cada cam 20 min si acum vad ca sunt bine.Acum,nu stiu cat dureaza starea asta de bine dar momentan sunt fericita ca pot sa merg,macar cat sa cobor sa pregatesc cina ptr seara asta.Somn usor si linistit!
Andy,plimba-te cat poti de mult ca te ajuta.Eu cat am mers la servici am fost activa si mi-a fost muuult mai bine decat acum cand stau acasa si vegetez.Acum mi s-au confiscat si cheile de la masina ca cica trebuie sa ma odihnesc
SIMONA
nature spune:
Alra, zici ca sunt turbata, sotul cred ca nu mai rezista mult, de atata pisalogeala cata ii aplic.Ieri a fost la noi femeia care ne face curatenie si impreuna cu sotul meu a mai mutat mobila prin casa, sa facem loc patutului, saraca femeie nu comenta nimic, legat de cat de pisaloaga sunt, zambea intelegator( are si ea 2 copii si stie cum e), dar la un moment dat si ea si sotul meu s-au uitat unul la altul, s-au inteles din priviri si m-au trimis la plimbare, ca aveau creierii pusi pe bigudiuri. Sa ma fi vazut p'orma cum ciocaneam eu spasita pe la usi, sa pot chipurile intra, li s-a facut mila de mine si mi-au zis ca pot veni, daca tac, si mie atat mi-a trebuit: m-am asezat in mijlocu patului si am inceput sa ii innebunesc din nou.....
Eli, iti tin pumnii!!!!
Mamiseli, si eu am primit reclamatii ca sforai, dar nu am nici o apasare, sotul meu e campion la sforait, chiar trebuie sa mergem la dr pt asta, asa ca la cat sufar eu din cauza ca el sforaie....
Va pup
alexutza_26 spune:
Eu am luat mameloane din silicon de la Avent - marimea cea mai mica, asta ca sa se muleze usor pe ce sfarcuri aproape inexistente am eu!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 Multumim mult pentru vorbele frumoase ![]() ![]() Anes, ce flacau mare si frumos ai, deja are o lunita, ce frumooos!!! ![]() ![]() Isa, ce frumusel e puiutul tau si tu ce bine arati!!! Noua ne-a cazut aseara buricutul, deja suntem si noi mari ![]() Fetele care folositi sau ati folosit mameloane de silicon, voi de care ati luat ca eu am de la Chicco dar sunt cam mari si tot se ranesc sanii. Ma apuc acum sa citesc si la Alaptatul Help line de la Femina intim. Olivia ![]() ![]() ![]() Lucrusoare bebe |
![](icon_smile_big.gif)
Alexandra mami de
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
PRINTZUL
![](toba.gif)
![](toba.gif)
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Alra - si eu sunt irascibila aproape de cand s-a marit asa rau burtik, ma enervez pt ca nu ma mai pot desfasura in voie cand si cum am chef, si eu m-am saturat de sfaturile celorlalti si nici nu-mi place cum ma ajuta.
De abia astept sa scap de burtoiul asta din fata mea, care apropo arata ca o gogonea imensaaaa, si atunci sa vada poporul de ce-s in stare...desi parca vad ca atunci voi da de beleaua de a nu putea sta in niciun fel, nici culcat, nici asezat nici pe stanga nici pe dreapta....dar oricum guraaaaaa, nu mi-o ia nimeni!!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si
35+
Theodora
PRINTZUL AMR 4 SAPTAMANI
alexutza_26 spune:
Nature - se pare ca noi suntem schimbul de dimi
35+
Theodora
PRINTZUL AMR 4 SAPTAMANI
alexutza_26 spune:
Alexa - imi pare bine ca te-ai inteles cu anestezistul, ca totul e in regula...cat priveste pe urma comportamentul tau...profita acum...ca pe urma who knows?????
35+
Theodora
PRINTZUL AMR 4 SAPTAMANI
Andy08 spune:
Criss: Am terminat cu santierul. Pot zice ca am trecut de la stadiul de renovari la cel de dezordine. Ne-am mutat de 2 sapt. si inca mai avem cutii de desfacut. Inca e praf prin casa desi aspiram si mopaim des, dar sper sa scapam si de el. Am inceput sa facem cumparaturi pt. bebe si ma simt si eu mai linistita acum. Si voi ati terminat, nu? Totul e pregatit pt. bebe?
Simona: Ma bucur ca esti mai bine un pic. Hai, ca nu mai ai mult. Ai dreptate, in zilele cand ma misc mai mult ma simt mai bine decat in cele in care stau.
Mamiseli: M-ai facut sa rad cu imaginea sotiorului refugiat in sufragerie din cauza sforaitului tau si prabusit jumate pe pat, jumate pe jos. Sper sa scapi de asta cat mai repede, mai ales ca reusesti sa te trezesti si pe tine de zgomot.
Alexutza: Ia apuca-te tu de cautat parchet, gresie, mobila, robineti, umbla prin 3-4 magazine zilnic, sa vezi cum pici seara rupta si dormi neintoarsa pana dimineata (cu pauze de baie, bineinteles ). Eu cred ca de-aia dorm asa bine, de nu mai apuc sa simt nici o durere decat la trezire. Dorm ca valiza....
Andy 34+
alexutza_26 spune:
Andy - ma bucur ca ati reusit cu mutatul....cat priveste oboseala din timpul zilei nu duc lipsa
, ca doar are grija grasanu meu de 2 ani sa ma exploateze cum stie el mai bine si sa ma alerge si sa sara pe mine si sa vrea la olita sus-jos de 10 ori/zi doar asa de control
......sau cine stie- poate sarcina asta imi da atata energie de mai imi trebuie elemente obositoare pe langa mine!!!!!
35+
Theodora
PRINTZUL AMR 4 SAPTAMANI