Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Simona: Multumesc de urari. eu sunt bine, cam obosita pe alocuri, dar si umblu mult, mai fur cate un somn de pranz din cand in cand si mai dorm mai mult dimineata, dac ma lasa bebe.

Si eu il simt mai puternic pe puiutz, am dimineti in care imi da suturi in coaste pana ma trezeste. Dar da cu asa forta de ma clatina cu totul. Din fericire nu ma doare nimic f. tare (inca!). Ma dor mainile cand ma trezesc, cred ca de la greutatea mea, am inceput sa simt si eu contractiile alea nedureroase (BH) si ma mai apasabebe pe te miri unde de ma doare cateva secunde respectivul organ. Daca mananc mult simt ca nu mai pot respira.
Dar merg mult pe jos (prin magazine) si sunt destul de activa. ieri am plecat la 11 dimineata de acasa si am ajuns la 10 seara. Am fost prin magazine (vreo 4), am fost la niste prieteni....Umblu de numa'. Sper sa nu ma apuce nascutul mai repede.

Otilia: Ce bine ca a ajuns mami tau...E bine, nu? Cat va sta? Noi suntem la faza de completat formulare pt. viza.

Andy 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mariana, burta mea s-a lungit mai degraba decat latit. bb e de undeva de foarte jos pana sus de tot. ma apasa rau pe osul pubian cand stau in picioare si il simt si sus de tot spre coaste.

ALRA 36+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu fug la nani, nu-mi prieste exilatul in dormitor si scris cu laptopul in brate stand langa pat pe o mocheta rece.
Andy, sta pana pe 31 ianuarie cand sper sa plecam toate fetele in Ro.
Alra, pe mine deja m-ai identificat de irascibila acum pe seara , pai normal ca-s nervoasa, eu platesc chiria .

Noapte buna!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 36+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Alra haha ce glumeata esti , ne intrebi daca ne mai simtim si altele irascibile si fara putere ...mai bine intrebai daca mai exista vre una happy si senina si fara dureri si fresh in faza asta a sarcinii Si la mine burta e tot lunguiata , asa a fost toata sarcina .
Andy ai terminat cu casa?? Si eu am dureri de maini (de degete chiar) iar dupa ce mananc mai mult(nu exagerat) simt ca explodez , nu mai pot respira , de fapt problema cu respiratul o am din primele luni si am inteles ca scapam de ea ...la nastere

Criss 38
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

E bine daca scapam de partea cu respiratul la nastere, intrebarea mea este, scapam si de sforait?? Ca pe mine ma dispera. Sforai asa de tare ca ma trezesc singura de zgomot

Mihaela 38+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Alra subscriu celor spuse de Criss, cvine spune ca sarcina e frumoasa in ultima luna, minte de ingheata apele. Se vede ce stare de spirit am, nu??

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 1 zi

Mergi la inceput

criss, pe mine ma enerveaza toata lumea. cred ca din cauza neputintei de a face ce vreau eu.
cel mai rau ma enerveaza sfaturile si apoi in top vin grijile celorlalti. saraca maica-mea ma enerveaza si nici nu a venit.

ma duc si eu in pat insa nu am nici cea mai vaga idee de ce - o sa incerc sa citesc ceva caci azi am dormit de pranz si somn nu am nici de samanta acuma.

noapte buna, fara de contractii sau ape rupte

ALRA 36+

Mergi la inceput

Bun venit pe lume noilor bebei. Felicitari mamicilor curajoase!!

Hai Eli!!

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

E bine daca scapam de partea cu respiratul la nastere, intrebarea mea este, scapam si de sforait?? Ca pe mine ma dispera. Sforai asa de tare ca ma trezesc singura de zgomot

mai si despre mine gurile rele afirma ca as sforai (am fost racita) dar nu le bag in seama. sunt suficiente paturi in casa asa ca fiecare doarme unde se simte mai comfortabil.

ALRA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Mamiseli si eu sforai de numa si tot asa ma trezesc si eu de sforaitul meu , dar eu zic ca de la respiratia greoaie ni se trage (nu mi se intampla inainte de sarcina) si trece odata cu nasterea

Somn usor burtici si mamici

Criss 38
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput