Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Alra of of nicicum nu-i bine cu tine ba ii prea repede ba prea tarziu , cred ca ai dreptate ca inca 4 saptamani le-ai scoate peri albi la cei din jurul tau .
Ca tot mi-ai dat idei ma apuc sa-mi fac unghiile la picioare ...doar merg maine la control

Criss 38
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

va rog, aruncati un ochi www.hotnews.ro/stiri-5085515-ultim-efort-pentru-sonia.htm" target="_blank"> AICI sau pe forum la noi, AICI sau AICI

Daca puteti, dati mai departe !

Va mutumesc !

p.s. NASTERE USOARA !!!

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Haideeeeee, Eli!!!
Haideeeeee, Mamiseli!!!

.....................

Oti
, sunt aici, va citesc, insa nu apuc sa scriu!
Bebe bea laptic din tzitzi si creste frumos, zic eu! nu am cantar si nici nu-mi iau dar vad ca a facut falcute si pulpite! Bea haotic, si a o ora si la patru.
Nu-i mai curge sange din buric!
Inca are icter !

Andy, am uitat sa-ti zic, multumesc pt. sms, am vrut sa-ti raspund atunci, insa m-am zapacit, primisem vreo doua sute de mesaje si tel, nici nu mai stiam cu cine ce am vb.

Alra, esti de coma, ma minunez mereu cand iti citesc mesajele cat de mult semeni cu mine !

Brie
, sanatate fetitei, nu te stresa cu giardia aia ca e destul de banala, multi copii o au si nici nu au simptome macar.
Cu laptele, are dreptate Mamiseli!

Licurici, te sun maine, daca iesiti. Eu inca nu am curajul sa ies cu landoul, o sa il scot in wrap pt inceput.

Mirtha, Eva mica!!!

Ma duc sa ma culc, mai voiam sa va zic multe, insa nu mai fuctionez !

BraveGirl , poze cu camera, evident !!!Fac pariu ca mie o sa-mi placa, nu stiu de ce !

bazyzapi, superb piciul tau, iar tu...!!!

sfat! Nu te du cu el la control acolo, mie mi-a zis dr Iancai ca e sezonul virozelor in floare si ca nu-mi recomada sa merg cu piticul acolo. Cheama-i acasa!

Oti, bine ca ai ajutor, am rasuflat usurata cand am citit, sincer. Ca nu stiu cat mai rezistai asa !

Diamisha e ok acum, insa a avt niste pb de sanatate, va scrie ea zilele astea. A avut infectie urinara, cred!
Ca si mine, de altfel! Si eu iau augmentin de ieri, am ajuns la dr. plangand de durere (la propriu). Chiar am zis ca natura nu iarta, am trisat la nastere si nu am avut dureri, mi-a dat acum sa-mi iasa pe urechi !

Gata, mai scriu si maine, promit!
Noapte buna!
_

[b]Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
[b]Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Asa si acum despre mine...noi ca sarcina, am colul deschis 1 cm, Dr Iosup mi-a dat maxim 2 saptamani pana nasc, iar Badiu a fost mai reticent, a spus ca spera sa ne vedem martea viitoare si nu mai devreme;

Ati mai auzit de cazuri in care colul sa fie deschis iar sarcina sa mai fi fost pastrata macar 2-3 saptamani? (stiu ca sunt cu pretentii mari dar mi-am cam bagat in cap sa am copilu sagetator, si sa il nasc dupa Sf.Andrei, adica de 1 dec sau dupa..)

Acum am citit si eu despre luna plina! oare asta o fi motivul petnru care pic de somn, dar nu pot sa dorm la ora 4 dimineata?

Si m-am mai invrednicit sa creez un album cu poze din sarcina asta, la adresa:
http://picasaweb.google.com/kita27071973/SarcinaCuFulgulet

Kitacu fulgulet +36-37s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mamiseli - de abia asteptt azi mesajul...Doamne cred ca am eu mai multe emotii decat tine, si stai linistita ca imediat va aparea aici la fete!!! Doamne ajuta sa fiti bine sanatosi amandoi!!!

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Bine ca mi-ai zis ca e luna plina, sa stau cu grija pana dimineata sa nu se rupa apa...

Multumesc fetele de incurajari, eu tot imi mai caut de lucru prin casa, nu imi e a ma duce la somn. Dar trebuie altfe voi fi nauca maine. Va doresc noapte buna iar maine voi incerca sa trimit cat mai repede mesaj (Alexutza la tine trimit). Oricum am vb cu sotul sa va scrie si el maine seara pe forum. Va pup si sa ne auzim cu bine

Mihaela 38+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 1 zi

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Diana - ca ne mai tii la curent cu evolutie lui Tudor!!!nasol tare cu infectia urinara, dar oare acum dupa nastere de la ce s epoate intampla???Am inteles in timpul sarcinii, dar acum ??

Kita/b] - cred ca aici la noi a fost [b]Dea - poate ma insel dar stiu ca radeam cu fetele ca umbla desigilata asa pe strazi de vre 2 sapt....

PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Miky -- bine ca v-ati intors acasica...cum te simti??cum e bebe??asteptam pozici!!!

Amalia-am vazut flacaneata...un supeeerr dulce - cat despre colici, daca totusi nik nu-si face efectul , te-ai interesat de Infacol???stiu ca era si aici pe forum un subiect, si la licitatii era de vanzare..ca am inteles ca nu trebuie decat ff putin ca-l calmeaza imediat!!!Uite o sa caut si eu sa vad ce si cum...si iti scriu pe urma!!

PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Mai nu stiu cum o fi la voi cu luna plina..dar eu am dormit cum nu am ami dormit de vreo luna....busteam doar cu o trezire ...m-am si minunat..si culmeaaaa a dormit si mandra.

Asa caaaa, traiasca luna plina!!!!

PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

MAMISELIM-AM LINISITA INCEPUT SA-MI COBOARE BURTA SI MI-A FOST FRICA SA NU NASC MAI ALES CA AM NUMAI 35 DE SAPTAMANI

MULTA BAFTA FETELOR CARE NASC AZI

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Brie, Hera , Amalia aveti niste bebei superbi!!! sa va traiasca!
Eli, Mamiseli va tinem pumnii si asteptam vesti !!!!
Azi mergem si noi la ultimul control,abia astept..
O zi frumoasa va doresc tuturor!

37+Thomas

Mergi la inceput