Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 21
Mirtha spune:
Contorsionista multa bafta maine ! Tinem pumnii sa se rderuleze totul bine !

Ma retrag pentru masa de seara
!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 La pedichiura stau in fund cracanata ca sa stea burta intre picioarele mele si ma aplec pana imi atinge burta patul sau canapeaua pe care stau. Asta e singura pozitie in care pot sta. Monicus felicitari pt bestile bune de la eco. Am vazut un bebe frumos de Hera, o minunatie. Nu mai stiu cine zicea ca avem bebei frumosi la odisee, eu spun ca sunt cei mai frumosi. Si cei mai parosi ![]() ![]() Mihaela 38+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 1 zi |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Amalia spune:
Andy iti multumesc mult pentru intrebare!
Sunt bine, doar ca nu am ma reusit zilele astea sa fac fata sa si citesc sa si scriu..si am ramas doar sa va citesc!
Bebe Luca e un scump si jumatate!
Am sa incerc zilele acestea sa pun puze mai recente cu el. Dupa ce m-am plans de buric, in aceeasi noapte i-a si cazut, adica la 10 zile!
. Plange din prima noapte de la maternitate de colici si inca n-a reusit sa gasim remediu pentru ei..inca mai incercam tot ce se gaseste pe piata..
, plus pus pe burta, pernuta calda, etc..uneori merge, alteori nimic!
Laptic am destul, am facut si furia laptelui prin ziua a 5-a..
..nasoala stare si urata zi! Cateva zile n-am mai baut nimic care mi-ar fi putut stimula lactatia....dar in seara asta am zis sa-mi mai fac 2 litrii de ceai de chimen cu fenicul ca parca s-au mai golit sanii. Oricum eu sunt mare fan alaptat si sunt in stare sa alaptez oricum si oricat de des, numai sa pape la san vreun an!![]()
Apropo, Brie fetele ti-au dat o multime de sfaturi excelente privitoare la alaptat!
Nu te lasa si da-i in continuare! Se va regla de la sine lactatia!
Ieri am iesit afara pentru prima data..si am stat 1 ora...era foarte cald si frumos si nu m-am indurat sa-l duc in casa. In plus, David se juca si el frumos si n-am vrut sa-i stric distractia.
In casa, incerc sa nu-l tin prea imbracat pe bebe si am deschis geamul in camera in care stau cu el, cu el in camera din prima zi. Ii pun doar paturica pe el si atat.
Noaptea doarme destul de bine momentan...are in medie cam 2 treziri..in intervalul 12 noaptea - 8 dimineata si sper sa-l tina obiceiul!
![]()
Va pupic si sa stiti ca ma gandesc la voi si va citesc zilnic!
| citat din mesajul lui Andy08 Fac prezenta cu proaspetele mamici care n-au mai scris de ceva vreme: Dandusa, Creatza, Mendy, Amalia, Diana, Diamisha, Bebecris, Loren@, Cata.....ce mai faceti? Ce mai fac minunile? Andy 35+![]() |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel
Olivia26 spune:

Mamiseli

Eli

Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David smecheras - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
criss703 spune:
HAIDE ELIIIIIIII 

HAIDE MAMISELIII 

PS.fetele ati vazut ca e iar luna plina
o sa inceapa nasteri si programate si neprogramate , asa a fost si luna trecuta pe luna plina
Criss
38
http://community.webshots.com/user/criss703
mamiseli_11 spune:
Bine ca mi-ai zis ca e luna plina, sa stau cu grija pana dimineata sa nu se rupa apa...![]()
![]()

Multumesc fetele de incurajari, eu tot imi mai caut de lucru prin casa, nu imi e a ma duce la somn. Dar trebuie altfe voi fi nauca maine. Va doresc noapte buna iar maine voi incerca sa trimit cat mai repede mesaj (Alexutza la tine trimit). Oricum am vb cu sotul sa va scrie si el maine seara pe forum. Va pup si sa ne auzim cu bine
Mihaela
38+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 1 zi
Amalia spune:
Am pus pozici proaspete la album
!
Nu stiu ce caut sa bantui pe aici in loc sa dorm cuminte..
Luca doarme de pe la 20:30..inca nu da semne ca s-ar trezi..sigur o va face cand ma voi baga eu in pat.
..deh, daca nu-s cuminte sa ma culc devreme!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel
Otiliav spune:
Vad ca toata lumea este bine, doar Alexa ce m-a injurat putin azi
, asta este.
Bravegirl, felicitari din plin
, ai ajuns la termen!
Diana, hai mai intra si pe la noi. Cum stai cu alaptatul?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
alra spune:
| citat din mesajul lui criss703 PS.fetele ati vazut ca e iar luna plina |
mai draga tu pune mana si fa preziceri in numele tau ca io si asa ma simt cu musca pe caciula (si una d'aia mare si verde) ca am umblat azi pe cocaluri. si mama mai are pana duminica

altfel multumesc tuturor pt idei de pedichiura cu burta mare, am sa incerc si eu intr-una din zilele astea caci se cere. eu insa nu prea am mobilitate in picioare, de mica nu am putut face nici un fel de spagat sau alte giumbuslucuri si cred ca de aici mi se trage.
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania
criss703 spune:
Amalia ai doi feciori tare frumusei si ce mult il iubeste cel mare
pe micut ,frumoase poze 
Alra pai vezi daca umbli dupa inghetate mari
...heeei tu mai ai timp abia la urmatoarea luna plina sa-ti faci probleme , sunt altele muuuult mai vizate (inclusiv je
)
Criss
38
http://community.webshots.com/user/criss703
alra spune:
| citat din mesajul lui criss703 Alra pai vezi daca umbli dupa inghetate mari ) |
ma tu nu auzi ca gineaca nu mai mi-a dat 2 saptamani si asta era sambata trecuta? - cica am dilatatie de 1cm insa colul inca lung, ce o mai insemna si asta. si puschea pe limba-ti cu luna plina viitoare ca daca mai stau 4 saptamani le scot peri albi la toti din jurul meu!
ba nene, babyzapi, tu mananci aer asa in general?? ce piele ai frate de ti s-a tras de nu mai vezi nici urma de burta? da-ne si noua gena asta, o fi vreun vaccin ceva, ca tare invidioase suntem!
bebe mic cat mai cantareste? si pe mine m-a surprinsa ca ti l-a dat acasa, aici am auzit ca ii tin pana la 2300g in spital. tare sunt curioasa cum ia in greutate caci am senzatia ca bebeii mici la nastere tind sa recupereze repede din handicap.
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania