Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Si pt ca imi las iubirea vietii mele singura si amarata pt o saptamana, ma duc sa-i fac si lui o lingura de mancare sa nu il gasesc intins pe jos de inanitie (de fapt ma duc sa-mi fac mie supa pt dupa operatie dar nu mai spuneti la nimeni). Pupici

Mihaela 38+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ai foat tare haioasa, Carmendu, nu m-am putut abtine sa nu rad, desi stiu foarte bine prin ce treci

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

alexa, n=am nicio panica sau frica. depresia mea e legata de nenorocitii de hemoroizi care ma dor de nu pot sa stau in fund!
poate suport durerile de burta, de spate, de simfiza (ca au un rol important), da' cele de sunt fara rost si atunci nu le le tolerez. am zis!

38+ Victor
pozele noastre

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Otilia

alra Multi ani, fericiti impreuna!

brie , nu dispera! nici eu nu dau pe de laturi cu laptele, dar cand plange ii dau sa suga. Si de, la o ora. Asa stimulezi lactatia. Si eu am incercat ca si tine cu pompa si nu a iesit nimic. Nu este o dovada ca nu ai lapte. La fel eram si eu de disperata ca BB nu se satura si nu ia in greutate (m-am tot plans o perioada). Pana la urma Remus m-a contrazis luand in greutate in prima luna 920 g . La fel ti se va intampla si tie. Ia si ce a spus Mirtha (ceaiuri si capsule) si bea lichide . Si eu am luat si iau in continuare aceste adjuvante. Hai nu dispera ca ai sa ai laptic!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Mie mi-a spus si mama si sotul ca sforai si acum.
Eu care inainte vreme il trezeam pe sot cind ii auzeam respiratia mai apsata si ritmica : trezeste-te ca ...respiri ! Ata era semnalul si sotul se tot zvircolea de pe o parte pe alta sa nu-l mai auda nebuna ca....respira !

[:-))) Da, si eu fac la fel...!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Mirtha, nici eu nu ma puteam descrie mai bine Exact asa fac si eu cu sotul care respira apasat/sforaie. Doar ca eu nu ma gandesc la el, ci la mine.....ca-mi fractureaza somnul si asa vai de capul lui. Toata noaptea ii dau ghionturi si strig sa se intoarca

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Eu care inainte vreme il trezeam pe sot cind ii auzeam respiratia mai apsata si ritmica : trezeste-te ca ...respiri ! Ata era semnalul si sotul se tot zvircolea de pe o parte pe alta sa nu-l mai auda nebuna ca....respira !

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

E bine daca scapam de partea cu respiratul la nastere, intrebarea mea este, scapam si de sforait?? Ca pe mine ma dispera. Sforai asa de tare ca ma trezesc singura de zgomot

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 2 zile

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mamiseli, iti multumesc mult de sfaturi. Tu mereu mi-ai sarit in ajutor Nu ca celelalte nu m-ar fi incurajat sau nu m-ar fi sfatuit cu cate ceva, fiecare cum a stiut si cum s-a priceput mai bine, dar pe tine te-am simtit cu adevarat aproape de mine. Multumesc!
Ma duc acum sa citesc unde mi-ai spus.

Am mai citit pe net si din cate am inteles trebuie sa facem tratament pt giardioza toata familia Doooaaamne sper din suflet sa nu ia si cea mica.....

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

anes, stiu ca si tu aveai cam aceleasi probleme ca si mine cu alaptatul Ma bucur din suflet ca ai depasit momentul, ca ai trecut de perioada critica. Ce mult a luat in greutate baietelul tau, BRAVO! Si eu iau GALAFOR si beau lapte mult de mi s-a aplecat. Dupa ce termin cu alaptatul nu mai vreau sa vad lapte in fata ochilor cat am sa traiesc.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Mamiseli

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Mine nasc!!!

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Brie tot pt tine (daca insist prea mult, spune-mi si ma opresc)
Si tot ca o paranteza, desi incurajez alaptatul cu toate fortele mele, daca nu se poate, nu se poate si gata. Nu pateste nimeni nimic dintr-un biberon de lapte praf. Problema este cu sentimentul de vinovatie pe care il are mama si pt usurarea acestui sentiment insist eu foarte mult.

Uitati cum e cu hop-urile astea, cand bebe cere mai mult, unele le-ati traversat cu brio fara sa stiti:
"Common times for growth spurts are during the first few days at home and around 7-10 days, 2-3 weeks, 4-6 weeks, 3 months, 4 months, 6 months and 9 months (more or less). Babies don't read calendars, however, so your baby may do things differently."

"At around 3 months of age, feedings become quicker and less frequent. Your baby is able to drink more milk at one time and your body adjusts to this pattern. However, your baby's feeding patterns often fluctuate within the first 6 months. Needs typically increase during growth spurts, which usually occur around the following ages:

* 10 days to 2 weeks
* 5 to 6 weeks
* 2½ to 3 months
* 4½ to 6 months

Before the age of 6 months, do not supplement your breast-fed baby's diet with formula, food, or water, even during a growth spurt. Doing so can decrease your milk production. Breast-feed more frequently during a growth spurt. This will help increase your milk supply."

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 1 zi

Mergi la inceput