Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mirtha...immm miscare???Eu nu prea am facut miscare in sarcina, mai mult in patut si plimbari prin magazine, la cumparaturi...nu foarte lungi.Daca e sa nasc natural, de asta imi e cam frica, ca n-o sa rezist, ca n-o sa pot sa respir cum trebuie, sa imping...

Ramo 35+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mirtha, andreyutza, lauramiron va multumesc pt aprecierile fata de familia mea si pt gogosica noastre.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

La multi ani fericiti in continuare !

Citat:
citat din mesajul lui alra

in alta ordine de idei maine aniversam 13 ani de cand ne calcam pe bataturi si era vorba sa iesim sa mancam o inghetata sau clatita intr-un orasel aproape in olanda insa eu nu pot sa merg decat cativa pasi deci probabil ca o sa ne sarbatorim acasa.

ma simt ca o handicapata si sunt teribil de irascibila - mai e cineva la fel?

ALRA 36+

Vacanta cu Laura in Romania

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Alra Aniversare frumoasa alaturi de sot si Laura Maine nasc

Lauramiron si eu am nasul infundat si mai folosesc apa de mare ca sa pot sa dorm noaptea. Si prosopul ud pe calorifer e f bun.

Oceanborn eu am fost smechera, n-am suferit de greturi si alte probleme de sarcina. La mine singura prezenta constanta a fost FOAMEA Asa ca iti dai seama ce ofticata sunt cu toate durerile astea de bazin si spate si.. si.. ca nu se mai termina. Dar ai dreptate, mai e foarte putin pana avem minunile in brate

Brie sper sa citesti cat mai repede aceste randuri, poate te vor ajuta. La Femina intim este subiect cu Alaptatul Help-line unde citesc eu de vreo 2 saptamani. Am intalnit virtul numeroase mamici cu probleme ca a ta si ghici ce? Nu e o problema!!! Fetita ta sigur trece printr-un puseu de crestere si vrea sa stea la mami in brate si sa pape titi non-stop. Iar partea cu sanii moi nu e adevarata. In primele saptamani organismul produce lapte haotic pt ca nu stie necesitatile lui bebe, de asta sanii sunt tari, pietrosi. Dupa aceea se regleaza in functie de cat ii trebuie lui bebe. CAnd e un puseu de crestere, trebuie pusa la san de cate ori vrea pt ca asta e cu bebeii mici, solicita atentie non-stop. Doarme neintoarsa dupa lapte praf pt ca e mai greu de digerat si stomacelul ei are treaba acum si ii produce somn dar asta nu inseamna ca laptele tau nu o ajuta sa creasca frumos. daca ia constant in greutate (min 125 gr pe saptamana), uda in jur de 6-8 scutece pe zi, parearea mea e ca ai un copil sanatos care se dezvolta fara probleme. Mulsul cu pompa nu va scoate aceeasi cantitate de lapte precum gurita lui bebe, nu mai pune valoare pe ce cantitati iti scoate pompa. Si inca un lucru, poate bebe plange mereu ca are colici nu ca nu e satula.
Eu azi cand iti scriu nu sunt nici mamica, dar sa mai si alaptez dar te rog, daca nu crezi ce spun eu, citeste la ALAPTATUL HELP LINE unde sunt mamici care au trecut prin ce treci tu si au gasit solutii de succes pt copii si alapteaza pana la 1-2 ani! Sper sa iti fie de ajutor. Pt fata ta cea mare, imi pare rau sa aud ca aveti asa probleme, banuiesc ca trebuie tratament intensiv cu antibiotice. Multa sanatate va doresc si sa treaca necazurile astea. Pupici

Mihaela 38+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Multa bafta iubita ...la toate !

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Ola gagici/mamici/burtici.......Programul meu de azi : la 13 am plecat sa caut ceva gen landou/gentutza de carat bebe 1-2 luni....am fost la mothercare si nu am gasit..."gentutza" era cu tot cu carutz....dar am luat un mini costum de Mos Craciun ....dupa fuga la Euroclinic unde l-am cunoscut pe dr anestezist Steriadecumsecade, comunicativ, uman, preocupat....mi-a explicat totul de 7 ori, toate anesteziile, procedurile...orice vroiam....mi-a pus intreberi gen: alte operatii, anestezii, alergii, lucrari dentare, probleme de sanatate, medicamente luate in sarcina...mi-a luat tensiunea...mi-a facut EKG...mi-a zis ca analizele de sange sunt super bune m-a cautat in gat, sub limba ,prin dinti...mi-a zis ca e o mare dif intre epi de cezariana si epi de nastere naturala...adik a doua diminueaza durerea pe cat posibil dar cat sa nu amorteasca si contractiile vaginale si 30% se resimte.......ramane sa ma duc miercuri,cred,la Herghe sa vedem ce si cum...iar....
Dupa am plecat pe la chicco si miniblu....nu am gasit genti de carat bebe separat ........dupa la restaurant cu fetele.....si pe la o cafenea......comportament normal de gravi de 38 si 3 zile....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 7 zile

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Acum e momentul cel mai bun ca asimilezi cit mai multe si variate info. Dupa eu...motai cu cartile prin pat. Am ochii impaienjeniti si ca sa imi aduc aminte pe un am intilnit chestii utile si interesante fac ce ma enerva la culme odata : indoi colturile si incercuiesc pagina la cuprins.

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Mirtha: Tu scrie si povesteste din exeprienta ta, ca eu bag la cap.

Eli: Hai, mamico!

Andy 34+

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Sunt temeri pe care orice mamica le are.
Majoritatea plimbarileor au fost tot ptin magazine etc.PLine pitica .trevin.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Mirtha...immm miscare???Eu nu prea am facut miscare in sarcina, mai mult in patut si plimbari prin magazine, la cumparaturi...nu foarte lungi.Daca e sa nasc natural, de asta imi e cam frica, ca n-o sa rezist, ca n-o sa pot sa respir cum trebuie, sa imping...

Ramo 35+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Oceanborn super informatiile despre uleiuri.
Alexutza ma gndesc daca un bebe face piele atopica sau cum se numeste, e ca un fel de alergie la un anumit ingredient. Si da, sunt de acord ca poate fi de la unul din ingredientele naturale de la baita. Dar la fel poate fi si de la sapun sau sampon pt bebe. Produsele care sunt pt piele atopica banuiesc ca au in compozitie si un tratament de ajuta la vindecare. In alta ordine de idei am auzit numai lucruri bune despre produsele de bebei Nivea si Sanosan si Klorane. Or mai fi dar nu mai stiu eu.

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreyutza

MAMISELI, chiar ai fost haioasa cu povestea cu sforaitul si cu sotul care s-a autoexilat pe canapea.tu cand trebuie sa nasti? ca n-ai mai zis nimic.
brie ce familie frumoasa!! ai niste fete superbe. nu te mai necaji din cauza laptelui. poate si din cauza stresului nu ai suficient. zic si eu, dar nu ma pricep.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
33+

Mine nasc!!!

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Am vazut doi bebei fantastici: Davidut si Raphael. Sa va traiasca mamicilor! Abia astept sa pun si eu poze.

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 1 zi

Mergi la inceput