Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

fetle,

Sofia a cazut, are cucui si e cu tati la urgente la Budimex.
Dintr-o neglijenta a bonei - plecau afara, i-a dezlegat cureaua ca sa-i puna geaca si pe urma a uitat ca nu a legat-o la loc...si a cazut in fata ca bolovanul pe hol pe gresie, cica a plans tare tare. Era si tati acasa, au potolit-o cu greu, pe urma A ADORMIT. Sotul meu a trezit-o ca stia lectia cu somnolenta etc, si afugit cu ea la Budimex.

Mai aveau o persoana in fata si intrau la consult.

Uf...mititca mea, n-am fost langa ea sa o alin...

va tin la curent, sunt cam bulversata va inchipuiti.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mica de ea...nu-ti face griji mari daca a tipat tare, ei au oasele moi. Te cred ca nu poti sa fii linistita...
Uite d'aia cunt pt cresa/gradinita in detrimentul bonelor...si daca tati nu era sa actioneze de urgenta ce te faceai?!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Mai fetelor,.... nu reusesc sa ma apuc de lucrarile mele pentru ca:
am citit de 10 ori mesajul nataliei si tot nu vad unde scrie ca stefi merge singurica...
Acum, sunt sigura ca la mine este o problema cata vreme voi toate ati citit acelasi lucru.
Dar, pls !!!! luminati-ma si pe mine unde a scris natalia ca stefi merge singurica!!!!

O felicit si eu oricum:
si stefi !!!! si pentru mancarica papata singurica cu manutele tale !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Stancutza of saracutza Sofia! Sunt sigura ca e bine si a fost doar o sperietura.

Roxi exact acelasi program il are si Razvi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

"Sa va spun si eu despre noi : ieri Stef si-a luat prima masa singurica...adica bucatele pe care le ducea cu ambele maini la gurita si nu mai contenea sa le mestece...asta dupa ce i-am dat clasicul piure si urla cum vedea lingura, iar azi a mai facut vreo 4-5 pasi singurica.Puiul mamei scump "
ce tare esti LauraD

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Laura I banutii au ajuns de mult da si eu am uitat sa te anunt .
Cat despre deranj nu a fost foarte mare ca am cautat prin cartierele vecine care nu sunt departe, Satu Mare e un oras mic.

LauraD
Din mesajul Nataliei:Sa va spun si eu despre noi : ieri Stef si-a luat prima masa singurica...adica bucatele pe care le ducea cu ambele maini la gurita si nu mai contenea sa le mestece...asta dupa ce i-am dat clasicul piure si urla cum vedea lingura, iar azi a mai facut vreo 4-5 pasi singurica.Puiul mamei scump

RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Eu va las ca ma duc la plimbare cu micu desi e foarte frig afara.Nu voi sta tare mult.Pupici la toate!

RAZVANICI LA 9 LUNI

Mergi la inceput

But first trebuie sa va spun ca Razvi tocmai a terminat de balotat 300 de gr fix de supa de cartofi cu carne de vita.

RAZVANICI LA 9 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza offff Doamne, sper sa fie bine pitica. mi se zbarleste parul pe mine cand aud asa ceva .. tin pumnii sa fie bine sofiuca scumpa.

laurici da, sa stii ca nu de mult timp arata cu degetul (stiu ca nu e frumos dar e singura modalitate de a-mi arata ce vrea acum ) .. cand vrea ceva arata cu degetul si spune a,aaa .. aaa se lungeste daca nu o duc acolo .. si cand ma apropii de locul respectiv, pune mana pe obiect. am observat ca deja intelege .. adica ii spun sa aduca telefonul (are unul de jucarie), catelul, mingea, caracatita .. si se duce la ele si le ia in mana (se mai intampla sa mi le si aduca dar nu des) .. sau odata a sunat fixul , eu am raspuns si ea vocifera din tarc si i-am spus ... uite eva du-te la telefon ca suna, te cauta cineva, du-te si raspunde .. s-a dus, a ridicat receptorul, l-a dus la ureche si a spus da .. nu-mi venea sa cred ..

alina gasesti la semnatura .. si e tare yummy .. eu am papat quatro formagi cu toping de bacon ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

"Sa va spun si eu despre noi : ieri Stef si-a luat prima masa singurica...adica bucatele pe care le ducea cu ambele maini la gurita si nu mai contenea sa le mestece...asta dupa ce i-am dat clasicul piure si urla cum vedea lingura, iar azi a mai facut vreo 4-5 pasi singurica.Puiul mamei scump "
ce tare esti LauraD

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Ah, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti ca mi-ai luat ceata de pe creier !!!!
Sau, ma rog, o parte din ceata...!
Ca, primul impuls pe care l-am avut cand am citit postarea ta a fost sa o felicit pe dariutza ta pentru 4-5 pasi facuti singurica

E clar, cred ca trebuie sa plec acasa la pampersi lui fii-mea si "nu te supara frate" a lui dimitris

lui Dariutza ta frumoasa!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

'na ziua!

Sa va spun si eu despre noi : ieri Stef si-a luat prima masa singurica...adica bucatele pe care le ducea cu ambele maini la gurita si nu mai contenea sa le mestece...asta dupa ce i-am dat clasicul piure si urla cum vedea lingura, iar azi a mai facut vreo 4-5 pasi singurica.Puiul mamei scump
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

MESAJ PT LAURICID

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput