Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Buna seara si de la noi,
cam tarzior pe aici pe forum, dar azi nu am avut timp de nimic.... cupilul cam marait .... nu stiu de ce, dar e marait ....
Ca de obicei domnul n-a vrut sa manance acasa legumele asa ca a trebuit sa iesim in parc si sa servim masa .... Ne-am dat in leagan pana ne-am plictisit, am inspectat iarba si niste frunze pana ne-au inghetat mainile si pe urma am intrat in casa ....

Pupici ca ma bag la somnic .... nu imi e somn dar trebuie ca maine Luca iar o sa ma dezmembreze tragand de mine toata ziua ...

PS: Vazut niste poze frumoase, frumoase cu Benji, cu Adelutza stelutza, cu AJ de honey si pupat dulce maimutoiul Matei de Ereena.... aaaaaaa si cu Ioana de Ct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neatza, poftiti la cafea sau un ceai cald, un laptic , un suc

Azi nu ies asa devreme afara cu piciul ca iar e frig rau , mi-au inghetat degetele curatand parbrizul masinii . Urasc faza asta cu mozolitul dimineata . Dar asta e daca eu il duc pe scolar dimineata pe mine cade.
Va doresc o zi usoara si ne auzim mai incolo

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

www.youtube.com/watch?v=Nn9WicuXSco" target="_blank">neata,zuze buburuze

va fac o ? inca mai dormiti?

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

multumim de cafeluta, lala, nu stiu ce m+as face fara ea dimineata. socrella o scoate pe eva afara, dar pe la 11 .. o fi prea frig pentru ea??

raportez o noapte dormita snur .. de la 21.50 la 6.50 cand am luat-o din patut si am mufat-o caci trebuia sa plec la job!!! asta e, cred ca simte cand plecam de acasa si d-aia face scandal altfel nu-mi explic. de cate ori am plecat, de atatea ori s-a plans socrella ca a adormit greu, ca s-a marait etc ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

am pus acum ceva zile o intrebare la nu mai stiu ce subiect , in legatura cu petele de mucegai pe haine . poate ca intereseaza , am primit ca raspuns un link al unui blog ,unde am gasit asta .e cam lung dar poate va este de folos

Eu una recunosc,sunt foarte neatenta,si se pare ca aceasta neatentie am dat-o mai departe printesei mele.Insa ea macar are o scuza,e inca mica.
Una dintre marile mele suparari din viata de zi cu zi sunt petele.
Fac ce fac si ma patez.Asa ca duc o continua lupta cu petele.
Intr-adevar pentru cele mai dificile apelez la produsele din comert,sau la spalatoriile profesionale.
Insa pentru unele pete exista "tratament" chiar in casa noastra,fara sa ne dam seama de asta.
Pete de grasime - Presarati peste pata putin praf de amidon si frecati usurel. Lasati sa actioneze 15 minute, apoi frecati cu o perie sau un burete aspru. Turnati deasupra foarte putin detergent pentru vase si spalati obiectul de imbracaminte la cea mai inalta temperatura pe care o suporta.
Pete de mucegai - Frecati-le cu o pasta preparata din zer de lapte si sare, apoi spalati cu apa calda. Daca tesatura e alba sau de culoare deschisa, intindeti-o afara, ca sa profite de actiunea de inalbire a soarelui.
Pete de transpiratie - Amestecati o lingura de sare cu o lingura de bicarbonat de sodiu si adaugati atata apa cat sa obtineti o pasta. Frecati pata cu ea. Lasati sa actioneze o ora, apoi spalati.
Pete de lapte sau ou - Scufundati mai intai tesatura in apa rece, apoi frecati pata cu putin detergent de vase si, in cele din urma, spalati rufa in mod obisnuit.
Urme de grasime pe guler,mansetelor la camasi- pentru a le inlatura, preparati o pasta din bicarbonat de sodiu si putin detergent de vase. Frecati locurile murdare, lasati sa actioneze o ora, apoi clatiti in mai multe ape.Sau prin aplicarea pe guler si mansete a unei mici cantitati de sampon, care dizolva mai bine grasimile decat detergentii.
Pete de ciocolata - Stergeti pata cu o carpa imbibata cu apa oxigenata, insistand. Faceti o pasta din putin bicarbonat si apa, aplicati-o pe pata, apoi spalati rufa ca de obicei.Sau se scot prin frecare cu apa foarte sarata.
Grasimea de pe gulerul hainei poate fi evitata daca frecam periodic gulerul cu un cartof crud, taiat in doua, si apoi il stergem cu o carpa umeda si cu una uscata.
Petele proaspete de pe rufele din tesatura alba de bumbac dispar daca se tine rufa deasupra unui vas cu aburi dintr-o solutie formata dintr-o lingura de amoniac si un litru de apa.
Petele de cafea, ceai, sange, iarba se pot scoate usor de pe tesaturile de in, bumbac, canepa, daca le frecam cu apa oxigenata. Sau prin spalarea cu apa calda, la care se adauga 20 ml amoniac si doua linguri de orice detergent.
Petele de ceara se scot de pe tesaturi prin punerea petei intre doua sugative, apoi se calca cu un fier de calcat putin incalzit. Sugativele se schimba mereu, pana cand dispar complet petele. Apoi locul se va sterge cu alcool sau neofalina. Daca pata este formata dintr-un strat gros, se va indeparta mai intai acest strat cu ajutorul unui briceag sau al unui cutit.
Petele de cerneala rosie de pe tesaturi dispar in 24 de ore daca intindem putin mustar deasupra lor, iar a doua zi spalam locul respectiv cu detergenti obisnuiti.
Petele de creion chimic de pe panzeturi sau stofe de lana, bumbac, se curata perfect daca introducem portiunea de tesatura patata in spirt denaturat.
Petele de cerneala de pe tesaturi se curata daca se tine portiunea patata in lapte fierbinte sau daca se toarna peste petele respective cateva picaturi de lapte fierbinte.Sau prin inia o pauzare in zeama calda de lamaie;prin inia o pauzare in zeama calda de patlagele rosii;prin inia o pauzare intr-o solutie formata dintr-o lingurita de sare de lamaie si 200 ml apa calduta.
Rasina: daca pata se afla pe-o tesatura de canepa, bumbac sau in, folositi esenta de terebentina. Daca pata se afla pe o tesatura de lana, pudrati-o la inceput cu talc, apoi frecati cu o carpa imbibata intr-o solutie formata din parti egale de terebentina si alcool de 90 de grade. Daca tesatura este delicata, folositi o carpa imbibata in alcool de 90 de grade. Nu frecati, tamponati usor locul de mai multe ori.
Ruj de buze: frecati pata cu o carpa imbibata cu apa oxigenata, diluata usor cu apa.
Sos: frecati locul cu sapun de casa usor umezit, apoi clatiti cu apa rece. Repetati operatia, apoi spalati cu apa fierbinte.
Pasta de pix: frecati locul la inceput cu dizolvant de oja de unghii, apoi cu un amestec de apa cu alcool.
Urina: frecati cu apa gazoasa.
Oja de unghii: folositi dizolvant pentru oja, dar fara sa decolorati locul, frecand prea tare tesatura. Folositi mai multe tampoane de vata, pe care le schimbati dupa ce ati trecut o data peste pata. Atentie la materialele sintetice,ele risca sa se topeasca la actiunea dizolvantului.

Pete pe covor
Pete de alcool. Tamponati mai intai covorul cu un burete umed, inmuiat in solutie de apa cu sare, pana ce observati ca pata a iesit aproape complet. Daca persista, puneti o picatura de detergent pe covor, apoi clatiti.
Pete de ciocolata. Frecati usurel pata de pe covor cu un amestec facut din parti egale de glicerina vegetala si apa calda. Clatiti cu apa calduta. Daca e necesar, repetati operatia.
Pete de ceai si cafea. Frecati-le cu solutie de apa cu sare, pana ce locul ramane curat. Daca e necesar, stergeti cu un amestec preparat dintr-o lingurita de acid boric diluat in 250 ml apa. Clatiti apoi cu apa rece.
Pete de grasime. Presarati pe pata bicarbonat de sodiu si frecati bland. Lasati sa actioneze peste noapte, apoi folositi aspiratorul. Daca au ramas urme, mai stergeti usor cu putin clabuc de sapun de fata.
Pete facute de animale. Ele trebuie scoase repede pentru a nu vatama covorul. Ingrediente: 125 ml alcool alb, 125 ml apa, o lingurita de detergent pentru spalat vasele. Mod de folosire: amestecati ingredientele intr-un vaporizator si scuturati bine. Tamponati mai intai petele cu servetele de hartie, apoi vaporizati produsul pe pete. Frecati usor cu un burete umed, apoi clatiti cu apa curata

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dimineata si de la noi multumim de cafeluta

La multe lunite sarbatoritilor de azi : Ioana Ecaterina
David Alexandru
David
Maria
Ioana
Daria Maria
Eduard Cristian
Mihnea
, sa fiti sanatosi , sa cresteti mari si sa va bucurati parintii

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

IOANA E., IOANA, MARIA, DARIA, DAVID PUFOSUL, DAVID A.

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neatza si de la noi!

Daria a dormit de la 22.00 pana la 8.15. nu stiu daca motivul a fost oboseala sau faptul ca i-am facut mai cald in camera, am dat drumul la ambele calorifere si s-au facut 25 grade.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Neata si de la noi

Ploua de rupe pamantul si e caldutz, Clara e la gradi iar eu m-am apucat sa calc si mai incolo ma apuc sa fac si mancarica.
Uploadez ceva poze dar vad ca mai dureaza. Va dau de stire cand sunt gata.

Spor la treaba si o zi buna

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
Cat despre sambata, nu stiu zau daca mai ajungem, bunicul meu e rau de tot

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ven imi pare rau ca bunicului tau nu ii merge bine.
Multa sanatate!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput