Sezatoarea canadiana (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Salut, fetele!
Pot sa rasuflu si eu linistita pt ca David e bine, vesel, galagios si ne mananca urechile Inca e pe antibiotic, sper sa nu mai patim nimic pana in primavara (Sunt cam prea optimista, asa e? )

Katrinel,intergrarea merge... inainte, sa zic asa. E greu dar e firesc sa fie! O gramada de lucruri de facut, informatii de digerat, chestii noi, sistemul total diferit de Ro, e nevoie de timp ca sa ne obisnuim cu toate. Incercam sa filtram informatiile si sa facem cum consideram mai bine pentru noi. Am intalnit oameni cu anumite mentalitati care ne-au pus pe ganduri, pt ca eu sunt pe principiul ca fiecare are prioritatile lui si isi organizeaza viata asa cum considera. Nu exista sablon dupa care sa ne ghidam toti cei care emigram.
Am avut interviu cu o tipa la Emploi Qc si ea a parut f optimista in privinta mea, cica trebuie sa-mi obtin permisul de la Minister si locuri de munca sunt! La sotul meu e mai nasol pt ca nu are networking-ul atat de necesar aici, desi de studii si diplome si experienta nu duce lipsa. Plus ca e f ok atat cu engleza cat si cu franceza.
Fetele, daca stiti ceva in domeniul financiar, banci, societati de asigurare, omul meu e competent dar are nevoie de sansa.

Vad ca vorbiti de aerobic si slabit! Adica de funie in casa spanzuratului . Cat mi-as dori si eu!!!
Dar cumva legat de asta, vreau sa va intreb voi cum faceti iarna, cand e f frig afara, iar in magazine extrem de cald... ma refer la magazinele care nu au parcari subterane, gen supermarketuri, cum resimtiti trecerea asta de la cald (transpirat) la ger? De ce va intreb... pt ca mi se pare sursa sigura pt raceli si dureri de cap (am patit-o, traiasca Tylenolul!). La fel si cu copiii, in masina ii dezbracati sau raman cu gecile pe ei si nu dati drumul la caldura? Ma scuzati daca vin cu probleme d-astea puerile, mai de incepator , dar trebuie sa-mi lamuresc si eu niste necunoscute.

A, cozonaci . Am vazut ca deja incep sa impodobeasca prin oras desi Craciunul nu e asa aproape. Dar e tare frumos!

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, si pe Agata mea a trintit-o intr-o zi dorul de sandale. Isi pusese un dres roz, sandale... ca doar alea mergeau la fusta roz pe care si-o luase pe ea, tot de vara si care nu merge cu cizmele maro abia cumparate. I-am explicat eu ca acum se poarta roz cu maro, ca poate sa pastreze ce e are in sus, dar sa-si puna cizmele si... ceva peste maieu. Cizmele le-a pus, ca sint cool, dar peste maieu nu a gasit altceva decit o geaca subtire, ca era singura care avea ceva maro in ea. Canadianca adevarata, care nu mai poate de cald la 0 grade afara si 19 in casa... ceea ce nu as putea sa spun despre restul familiei, care clantanim si la 24 citeodata.

In rest, cu tinerii, eu nu am nimic, ca eu in clasa intii imi scoteam caciula in plina iarna, o puneam in geanta, imi schimbam fularul pus cu grija la gura de bunica mea si il aruncam chic pe umar... bine, ca asta dupa ce credeam eu ca am disparut din raza ei de vedere.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Deci, voi ziceti ca Anca mea va creste si va umbla in balerini in noiembrie ??

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mqqm, cred ca a noastra Ktrinel (n-am cum sa evit cacofonia) se referea la ce cauta femeile-astea cu balerini pe o asa vreme? Ca merg sau nu cu sosete, e alta treaba. Ca normal ca daca iei balerini in picioare nu poti pune nici soseta, deci esti dracu' gol pe frigu asta cu balerini si dresuri subtiri de dama.
Io port sosete la pantaloni din greu , dar banuiesc ca te-ai referit la o anume categorie de pantaloni pe care nu-i vezi tu la pantof cu ciorap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Citat:
citat din mesajul lui mQQm
Mie una mi se pare o basfemie sa bagi orice fel de ciorapi in balerini sau pantofi la pantalon

Hai ca la aia cu balerinii te-am inteles, ca am si eu fata , da' cu pantofii si pantalonii cum vine? Nu merg impreuna? Si cu ce e voie? Hai ca n-am scris decat 2-3 randuri, rasplateste-ma cu un raspuns pentru efort

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mey, shtrampenii si ciorapii erau subiectul in propozitie, combinat cu pantaloni si pantofi, pe-alea cu fuste/rochii le inteleg. Era payback time, that's all.

Editez: try, io port balerini, pantofi fara ciorap exact acu', nu stiu cum sa spun mai clar de-atat, noh! So what?

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mqqm, acu' fusesi clara, dar sa stii ca mi-am schimbat parerea despre tine. Nu mai esti de-a noastra, esti de-a lor acuma .

Eu sunt destul de friguroasa de felul meu, genul de motan care zace pe lespedea calda de langa soba, dar canada m-a mai calit un pic. Da' nu intr-atat cat sa port balerini pe vremea asta. Cu tot confortul masinii. Si acasa ma urc in masina din garaj (n-o tin afara), iar la firma avem locurile de parcare la 2 m de intrarea pe usa. La un momenta dat ma gandisem ca avand in vedere aceste detalii, pot sa sar peste cumparat de cizme in iarna asta, dar ma tem ca nu tine la mine.

Salina, ma bucur sa va vad optimisti si rationali in perioada asta prin care treceti si ca nu va darama. Good for you!

Mergi la inceput

try, sorry ca ti-ai schimbat parerea. Zici tu zici, dar mai friguroasa ca mine nu esti. Ia gandeste-te, daca dai drumul la caldura la picioare in masina, cum te incalzesti mai repede? Cu balerini, sau cizme? Eh? Sa stii ca am cizme, doar ca le port si p-alea tot fara ciuripi (de care de fapt am doar o pereche de lana, pt umblat prin casa).[:P] Exceptie cand ma duc in vizita si m-astept sa ma descalt, ca sa nu lesine gazdele de oripilare. Hai ca doar nu m-am bosumflat, cel mult m-am distrat, ca acu' ma astept sa stiu ce gandesc oamenii din jur. Cred ca se numeste stilul trempea-lempea, asta. Am eu mai mult pasari, stoluri, da' le stiu doar pretinii.

Ieri cand m-am intalnit cu un agent, m-am uitat un pic mai filozofic inspre pantofi, vorba aia, prima impresie, plus ca aveam un parpalac de mohair si-un fular cat casa (ala de te-ai invelit tu cu el la intalnire) si m-am intrebat daca o fi "inapropriate". Dupa o secunda, am concluzionat ca "no way", pantalonii erau bell bottom. Poate daca aveam skinny pants, imi luam cizmele.

Ma repet sa ies din povestea cu ciorapii... exista astenie de toamna, depresie de schimbare a ceasului la program de toamna? Sunt cam blue de-o vreme!

Astia-s nebuni, ma uitam la discursu lui Bush si cum scotea ala o vorba cum cresteau stocurile. Acu' a terminat de vorbit si alea tot cresc... nazdacu era sub 7 mii acu 2 ore, acu e 8500 si tot creste. Sa fiu, daca io pot intelege asa ceva, logic!

Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mqqm, era payback time ... in ce sens, ca nu-mi amintesc de datorii ..

da, ai vazut bine, pe la 1 a fost sub 8000 dupa care a mancat de pranz si s-a facut pe la 8500...

edit, ca m-ai facut curioasa : si in ro asa purtai sau e obicei imprumutat de aici ? ...dilema mea nu a avea a face cu stilul (care by the way nu ma impresioneaza, nici macar cool nu gasesc ca e) , ca nu-s asa incuiata...ci cu frigul .. am facut si eu destule combinatii la viata mea de tinerico-studentica ...so, cool versus cold , ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

mqqm, era payback time ... in ce sens, ca nu-mi amintesc de datorii ..

da, ai vazut bine, pe la 1 a fost sub 8000 dupa care a mancat de pranz si s-a facut pe la 8500...

edit, ca m-ai facut curioasa : si in ro asa purtai sau e obicei imprumutat de aici ?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

ktrinel, e simplu. Tu te minunezi de mine fara ciorapi, io ma minunez de altii cu ciorapi, nu te duce mai adanc, ca nu gasesti nik.

Nu-mi mai amintesc, sa stii, ca era demult si io eram tare tanara, milioane de neuroni distrusi de-atunci. Ce pot sa-ti zic for sure e ca datorita jobului si auto-reclamei, nu aveam blugi deloc, nu stiu daca aveam 2 perechi de pants de frig si restul fuste si rochii, compleuri de vara din productie proprie, iar cu fuste/rochii am zis ce-i opinia pe pagina trecuta. Da' nu contest ca m-am adaptat locului, in multe feuri. Ce incerci sa insinuezi cu intrebarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ok, am scris de am lesinat si am pierdut tot, si as musca din tastatura!
Donia, nu sunt masochista, iau tylenol la 12 ore, cam luat advil ca e si antiinflamator, da nu prea avea efect in ceea ce priveste durerea. Ma doare si plang cateodata sofand, mai da o lacrima si in greyhound, da asta e viata! cat despre program, la fel ajungeam acasa, 6 si cand eram la u of w, doar ca plecam dimineata la 8. Acu, cu insomniile mele crunte, nu ma mai deranjeaza sa ma dau jos din pat la 5:30. Mai motzai in bus...

mai, m-ati ucis cu sosetele la pantof! adica de alea de bumbac? eu vorbeam de alea de dres, 10 perechi/5 $ de la walmart, aproape de unica folosinta, si imprastiate peste tot, ca parca au picioare!
fie-va mila!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput