Sa ajutam la terapia pentru Ema (3) - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

Multumesc tuturor celor care au trimis bani prin Paypal pt Ema. Tot ce s-a adunat in ultimele luni, voi trimite in week-end prin MoneyGram, sa fie un mic ajutor pt Petru la inceput de drum si pt Ema la inceputul scolii.

uta

David Nicholas, 6 Martie 2010

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Raluca uta_ciun)[b]multumesc din suflet pentru ca esti alaturi de noi
[b]alex_andra
cu drag astept revederea

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,37+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 5-6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mari Nastere usoara, bebe sanatos si mancacios, iar Emei ii doresc sa faca cat mai multe progrese.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Mari iti urez NASTERE USOARA !!!

Succes Emei in continuare la scoala si sa se acomodeze cu fratiorul !

Mary

p.s.am trimis prin Alex_andra cateva hainute pt bebe mic ( de la baietelul meu )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marybehappy

Mari iti urez NASTERE USOARA !!!

Succes Emei in continuare la scoala si sa se acomodeze cu fratiorul !

Mary

p.s.am trimis prin Alex_andra cateva hainute pt bebe mic ( de la baietelul meu )

Mary multumesc tare mult, kid

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR 3 zile - 23 septembrie

Mergi la inceput

Toamna isi intra in drepturi, s-a racorit afara si se lumineaza mai tarziu... Ieri dimineata ne-am trezit tarziu...Ema dormea pe ea si cand a dus-o sotul la masina
Zilele astea Ema nu mai lucreaza ABA, se joaca iese la plimbare...e obosita, toti copiii au avut 3 luni de vacanta ea a avut numai o saptamana.
De joi va avea si ea 2 saptamani vacanta, doar de ABA, ca va merge la scoala.
E atat de mamoasa in perioada asta!!! NUmai la mine in brate, trece pe langa mine...se intoarce si ma pupa, ma i-a de gat...simte ca ceva i se pregateste, ii povestesc ca voi veni cu bebe acasa...sper sa se acomodeze la taica-su...
I-am cumparat un mic cadou din partea fretelui ei, niste carti de joc cu desene animate...ii plac jetoanele, o sa-i mai cumpar un balon cu heliu si o s ai le dau din partea fratelui ei cand o sa vina acasa

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR 2 zile - 23 septembrie

Mergi la inceput

Am plecat de acasa in dimineata zile de 23.09.2010 la ora 9.30. Ziua se arata suberba, eu eram plina de optimism, cautam in sufletul meu sa gasesc senzatia de teama insa nu era acolo si asta m-a bucurat…aveam un tonus bun, ma simteam bine…asteptam marea intalnire.
La ora 12.30 am ajuns la Spitalul Bolintin Vale, intr-o comuna langa Bucuresti…un spital vechi cu mai multe cladiri, Am intrat in cladirea pe care era o pancarda OBSTRETICA GINECOLOGIE, m-a intampinat o asistenta si m-a intrebat daca eu sunt programata la cezariana. M-a condos la un cabinet, acolo mi s-a facut fisa, a venit un medic si mi-a pus o serie de intrebari, m-a toaletat si m-a invitat in cladirea CHIRURGIE. In scurt timp intram in sala de operatie, eram extreme de calma, nici o umbra de emotie, nici un tremurat, tensiune PERFECTA. Mi s-a facut anestezia rahie si m-am intis pe masa, simteam cum picioarele imi aporteau, parka se dilatau, parca incepea sa zboare o parte a corpului meu. La un moment dat mi s-a facut rau…am intrebat daca e normal, medicii s-au mobilizat imendiat si in mai putin de 1 minut mi-am revenit. imi scazuse tensiunea, pulsul...
A inceput operatia. Am inceput sa spun TATAL NOSTRU si sa ma rog ca totul sa fie bine. Simteam o mare presiune in zona toracelui, medicii vorbeau ca e mare bebelusul si nu-l putea scoate, avea si o pozitie mai…ciudata. La un moment dat am simtit cum presiunea dispare si m-am simtit de parca un balon urias s-a desumflat din burta mea, dfe fapt aveam mult lichid …am auzit imediat tipatul victorios si mi-au dat lacrimile. Erau lacrimi de bucurie nerabdare, entuziasm…un amalgam de sentimente pe care nu le puteam exprima… Dupa ce l-au curatat mi l-au dat sa-l sarut…era asa de moale, tipa foarte tare in urechea mea…de emotii nu am putut decat sa-l sarut pe obraz, nu am putut sa articulez nici un cuvant. A urmat multe minute in care asteptam sa se termina, sa ajung mai repede la terapie intensive…sa-mi revin, sa-l vad pe bebe…
Am trecut si peste perioada de terapie intensive…m-am OBLIGAT sa-mi revin cat mai repede, mi-era teama sa nu patesc ca la Ema. A doua zi m-am dat singura jos din pat, m-a mutat la salon intr-o alta cladire, am mers singura pe jos, m-am instalat langa patutul unde era un bebelus mic, dragut…l-am recunoscut imediat, nu putea sa fie decat comoara mea, asa cum am vazut cand l-a scos de la mami din burtica.
Am stat minute in sir sa-l privesc, sa-l analizez, sa-l compare cu Ema, cu tatal lui, cu mine… “ce mai conteaza” mi-am zis, important e sa fie sanatos. Ne-am obisnuit repede, inac nu aveam lapte si i-am dat suplimentul de lapte praf…a dormit 6 ore, ma speriasem ca nu se trezeste nici la schimbat, nici la gadilat…noaptea mi-a arata de ce e in stare si a reusit sa desfunde canalele sis a vina lapte la san. Acum e indragostit de sanul meu si doreste foarte des…
Sunt fericita! Sotul ramane uitat la el, nu ii vine sa clipeasca uitandu-se la el…ma pupa si imi multumeste pt comoara ce o avem acum.
Doamne ajuta sa fim bine cu totii si sanatosi!

Multumesc domnului DR. DEVA DAN care a avut grija de mine, m-a incurajat si m-a vizitat in fiecare zi, venea special sa ma vada, multumesc intregii echipe de la Spitalul Bolintin Deal

iata si primele poze
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture345-1.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture337-1.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture350.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture346.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture351-1.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture343-1.jpg

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Mari, m-ai emotionat, am lacrimi in ochi
Sa ne povestesti cum o sa fie intalnirea fratilor

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Mari stiam de la Mihaela ca ai nascut! ce incantare sa privesc fotografiile
refacere usoara si lapte din belsug ptr bebe. sanatate multa si binecuvantare!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Au trecut 11 zile de cand nu am vazut-o pe Ema. Au trecut 11 zile de cand am adus pe lume un omulet, un frate pentru Ema…un suflet pentru noi. Am pregatit ceva bun, am gatit si am pregatit un cadou de la fratiorul ei…asteptam cu emotie sa vad reactia Emei. In sfarsit suna la usa. Deschid. Ema mi s-a parut uriasa, invatata cu bobita… statea in usa , extrem de serioasa si se uita la mine. Eu, evident schimbata pt ea, fara burta, imbracata in trening…Am chemato la mine, aveam lacrimi in ochi de emotie, taica-su statea in usa, mi-a intins bagajul si cand a dat sa plece voia sa plece cu el…ma intristasem, sotul meu era si el f emotionat. Am imbratisato si mi-a raspuns cu o imbratisare si un pupic. Era insa trista. Am dus-o in camera in care e bebe, i-am dat cadoul de la fratiorul ei si am lasat-o sa vad cum reactioneaza. I-a scos manusa si l-a apucat de manseta bluzitei. I=-am zis ca e bebe, fratiorul ei… s-a urcat in pat si a zis BEBEEE. Avea lacrimi in ochi. Dece plangea? Pentru ca am stat atatea zile despartite? Avea emotii? Am plans si eu , de emotie. Incet ne-am intrat in ritm. Am stat cu totii la masa, insa Ema nu a vrut sa manance, s-a jucat cu furculita si doar a gistat. A savurat in schimb prajitura. Eu m-am dus sa alaptez bebelusul, Ema a stat langa noi, la un moment dat s-a dus in sufragerie l-a luat pe sot in brate si a dormit. Pt noi a fost o surpriza. Ema nu mai doarme de multa vreme dupamasa. Seara a asistat la baita lui bebe, Ema s-a amuzat cand auzea plansetul de bebelus. Dupa ce am terminat baita lui bebe, i-am facut si Emei baie. Am stat la tv, am mancat amandoua si ne-am jucat.
Dimineata am pregatito de scoala si ea s-a dus la bebe in camera si i-a zis PAAA.
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture354-1.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/Picture359-1.jpg

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Ce papusa frumoasa !!!! Super poza.

Ma bucur ca Ema a reactionat bine. I-a placut cadoul de la fratior? Va pup,uta

Mergi la inceput