Sa ajutam la terapia pentru Ema (3) - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 23
idoina spune:
Mari,Casa De Piatra!
Sa aveti o viata lunga si fericita ,in familie!Sa fie intr-un ceas bun!!!!!!
idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo
columbiana spune:
Mari, ai putea sa-mi dai detalii in legatura cu tratamentul naturist pentru Emma, si daca constati ameliorari?mersi!
Casa de piatra !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Eseea spune:
Mari, iti doresc o casnicie fericita iar sotul tau sa fie alaturi de tine si de Ema, un sot si un tata PERFECT!!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
mari_paun spune:
va multumesc pt urari dragele mele
cununia a fost f stresanta si pt mine , pt ca a fost pt a doua oara, si pt sotul meu pt ca e prima data cand spune DA. Petrecerea a fost una restransa cu cateva rude, prieteni si cateva colege de la birou. Totul a fost tare dragut, am primit multe flori si cateva cadouri de casa, pacat ca Ema a fost racita si nu a fost in cea mai buna forma.
SPER sa fie un sot PERFECT, si sa fie asa cum este acum, atent, grijuliu cu mine si cu Ema, protector, responsabil...
Referitor la tratamentul naturist. Ii administrez Emei de 1 luna XANGO http://www.roxango.ro/index.html, deocamdata e la faza de agitatie si scaune multe si in cantitati industriale, detoxifiere...astept si rezultate mai bune, continuam cu ABA acasa si merge la scoala unde face si logopedie.
Ma bucura ca dimineata se trezeste si isi cauta jucarii sa se joace...lucru NOU, si iubeste copiii, ii mangaie si ii pupa...
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 15+ si mami de Ema
mari_paun spune:
Uneori ma simt atat de fericita ca o am pe Ema, m-a ajutata sa fiu luptatoare, sa infrunt lumea, sa ma ridic si sa privesc in jur fara sa mai plang.
Ema este un inger care ma ajuta sa fiu ...altfel. Ma intreb cum ar fi fost viata mea daca Ema era fara autism...nu-mi pot imagina insa stiu ca toata viata mea voi avea fetita dulce si iubitoare numai pentru mine si chiar daca uneori este nervoasa si imi vine sa plang pt ca nu reusesc sa o inteleg, chiar daca uneori face pip pe ea si ma supar pt ca este mare si poate sa-mi zica... ma bucur pt fiecare moment dfe tandrete si ma inarmez cu rabdare si speranta ca intr-o zi va reusi sa fie ...independenta.
La scoala raspunde frumos la lectii: coloreaza , arata fructele si animalele, culorile si se joaca cu colegii.
Acasa terapia incepe dupa orele de scoala...
M-am obisnuit cu acest program, obositor si pentru Ema si pentru mine, tot timpul in alerta , tot timpul o urmaresc sa vad noutati in gesturi, vorbe...
Ema este o ...pisicuta
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 16+ si mami de Ema
mari_paun spune:
Din fericire Triplutest a iesit negativ, pentru siguranta m-am dus la medicul de la bucuresti ca sa-mi confirme...se pare ca nu e nevoie nici de amniocenteza asa ca...cu Dumnezeu inainte.
O prietena bioloaga imi tot spune sa fac pt Ema transplantul cu celule stem, prelevate de la urmatorul bebe, si ca ea a vazut articole, filmulete cu rezultate uimitoare. Profesoara ei de la master a ramas uimita ca EU nu stiam despre faptul ca autismul se vindeca prin acest transplnat...
Urmeaza sa ma informez, sa vedem, ce este de facut si daca Dumnezeu ne ajuta vom face si lucurl asta, mai greu va fi ca nu pot merge eu cu Ema in China, probabil tatal ei ori terapeuta pt ca voi fi cu bebe2, insa pt Ema...
Mi-aduc aminte ca atunci cand am plecat din sopetal, in urma cu cativa ani, cu diagnosticul de autism , si medicii de acolo mi-au zis sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa am un copli care nu va fi niciodata independent, nu va merge la scoala si nu va vorbi...am inceput sa plang, am luat-o pe Ema de mana si bagajul in cealalta si am zis tare: LASA MAMAI, CA DACA E NEVOIE SA MERGEM IN CHINA, ACOLO TE DUCE MAMI CA SA TE FACI BINE!!!" cine stie ce ne rezerva viitorul, insa sper din suflet sa pot face mai mult pt Ema sa o ajut sa comunice si sa se descurce in viata.
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 16+ si mami de Ema
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun Din fericire Triplutest a iesit negativ, pentru siguranta m-am dus la medicul de la bucuresti ca sa-mi confirme...se pare ca nu e nevoie nici de amniocenteza asa ca...cu Dumnezeu inainte. O prietena bioloaga imi tot spune sa fac pt Ema transplantul cu celule stem, prelevate de la urmatorul bebe, si ca ea a vazut articole, filmulete cu rezultate uimitoare. Profesoara ei de la master a ramas uimita ca EU nu stiam despre faptul ca autismul se vindeca prin acest transplnat... Urmeaza sa ma informez, sa vedem, ce este de facut si daca Dumnezeu ne ajuta vom face si lucurl asta, mai greu va fi ca nu pot merge eu cu Ema in China, probabil tatal ei ori terapeuta pt ca voi fi cu bebe2, insa pt Ema... Mi-aduc aminte ca atunci cand am plecat din spital, in urma cu cativa ani, cu diagnosticul de autism , si medicii de acolo mi-au zis sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa am un copli care nu va fi niciodata independent, nu va merge la scoala si nu va vorbi...am inceput sa plang, am luat-o pe Ema de mana si bagajul in cealalta si am zis tare: LASA MAMI, CA DACA E NEVOIE SA MERGEM IN CHINA, ACOLO TE DUCE MAMI CA SA TE FACI BINE!!!" cine stie ce ne rezerva viitorul, insa sper din suflet sa pot face mai mult pt Ema sa o ajut sa comunice si sa se descurce in viata. BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 16+ si mami de Ema |
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 16+ si mami de Ema
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun Din fericire Triplutest a iesit negativ, pentru siguranta m-am dus la medicul de la bucuresti ca sa-mi confirme...se pare ca nu e nevoie nici de amniocenteza asa ca...cu Dumnezeu inainte. O prietena bioloaga imi tot spune sa fac pt Ema transplantul cu celule stem, prelevate de la urmatorul bebe, si ca ea a vazut articole, filmulete cu rezultate uimitoare. Profesoara ei de la master a ramas uimita ca EU nu stiam despre faptul ca autismul se vindeca prin acest transplnat... Urmeaza sa ma informez, sa vedem, ce este de facut si daca Dumnezeu ne ajuta vom face si lucurl asta, mai greu va fi ca nu pot merge eu cu Ema in China, probabil tatal ei ori terapeuta pt ca voi fi cu bebe2, insa pt Ema... Mi-aduc aminte ca atunci cand am plecat din sopetal, in urma cu cativa ani, cu diagnosticul de autism , si medicii de acolo mi-au zis sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa am un copli care nu va fi niciodata independent, nu va merge la scoala si nu va vorbi...am inceput sa plang, am luat-o pe Ema de mana si bagajul in cealalta si am zis tare: LASA MAMAI, CA DACA E NEVOIE SA MERGEM IN CHINA, ACOLO TE DUCE MAMI CA SA TE FACI BINE!!!" cine stie ce ne rezerva viitorul, insa sper din suflet sa pot face mai mult pt Ema sa o ajut sa comunice si sa se descurce in viata. BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 16+ si mami de Ema |
Mari, dar intereseaza-te daca transplantul de celule se face doar in China. Eu stiam ca acolo se fac multe transplanturi pt ca acolo sunt multe celule stem donate, dar poate stiam eu gresit. oricum e f bine ca te gandesti sa iei celule de la bebe, ca poate, cine stie, va fi bine pt ema.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!