Sa ajutam la terapia pentru Ema (3) - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 22
mari_paun spune:
In sfarsit a venit primavara, zile caldute in acre ne putem plimba si putem merge in parc, la leagane si topogane
Am iesit cu Ema sambata la un topogan caracatita da langa blocul nostru...se urcase in varf si zambea la copiii care erau agitati si care se catarau cad prin tunele cand pe deasupra lor...in final am urcat si am bagato intr-un tunel de unde a aalunecat pana jos, s-a ridicat repede si s-a dus la fetite care aveau insirate pe o patura papusi si alte jucarii...pt ca nu o cunosteau pe Ema nu au vrut sa o lase sa se joace cu acele jucarii insa Ema nu s-a suparat, le-a zambit si am plecat mai departe.
Ema urmeaza un tratament naturist, un suc din fructe exotice, puternic oxidant ...e destuld e scump insa astept sa vad daca sunt efectele asteptate, deocamdata are stari de agitatie, topaie si alearga, rade si plange...insa sper sa fie ceva trecator...la scoala este mai receptiva si pt ca nu are rabdare sa termina un desen il da educatoarei sa-l finalizeze
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 10+ si mami de Ema
aysha_bebe spune:
Buna...freya eu vreau sa dau de tine..nr tau de tel din nefericire nu il Mai am..nu stiu daca iti Mai aduci aminte de mine..a trecut ceva timp..te rog contacteaza-ma eu una nu ma descurc deloc pe aici...multumesc mult...
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aysha_bebe Buna...freya eu vreau sa dau de tine..nr tau de tel din nefericire nu il Mai am..nu stiu daca iti Mai aduci aminte de mine..a trecut ceva timp..te rog contacteaza-ma eu una nu ma descurc deloc pe aici...multumesc mult... |
te rog sa ma contactezi pe PM, nu mai stiu cand si in ce impresjurari am sta de vb. tu nu ai activat PM-ul...astept vesti
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 10+ si mami de Ema
mari_paun spune:
Hristos a inviat!
Am fost la Amara de sarbatori si Ema a fost o cumintica, s-a jucat toata ziua afara, a avut chiar si colegi de joaca, a mancat frumos si am fost tare mandra de ea, in ultima zi a plimbat caruciorul de bebe si intr-o clipa de neatentie ( a mea) a iesit pe poarta si s-a dus la niste copii de-ai vecinilor, toti am intrat in panica pt ca nu o mai vedeam in curte si nici pe strada nu se zarea, din fericire vecinul a strigat ca e la ei...si nu mai voia sa plece.
Astazi e la bunici.
Incercam sa ne bucuram de vacanta , si desi nu n-eam facut planuri mari, o sa incerc sa o distrez cat pot pe Ema zilele astea
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 11+ si mami de Ema
Eseea spune:
Mari suna f frumos ce faceti zilele astea
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
mari_paun spune:
VACANTA !!!! minunat, zile frumoase , caldute, am iesit la plimbare aseara pt ca pe zi nu m-am simtit prea bine si fata mea m-a dus la ...CATERDRALA, inauntru la slujba, s-a inchinat asa cum stie ea si ne-am rugat la moastele sf Emilian.
Azi ne-am plibat prin parc si a plimbat caruciorul cu bebe
sunt tare mandra de ea pt ca o intreb: cum te cheama? si raspunde EMA! apoi ii spun : si mai cum ? imi raspunde : BABA
imprastie toate enciclopediile de copii in pat si le rasfoieste, le " citeste" , le mai si rupe... dar nu-i bai, imi place ca e interesata
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 12+ si mami de Ema
alex_andra spune:
Mari, ma bucur f mult ca Ema e bine si te umple de bucurie
Tu parca zilele astea ai cununia civila, nu?
Casa de piatra si multa, multa fericire
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
mari_paun spune:
cununia civila o am pe data de 18 aprilie multumesc pt urari.
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 12+ si mami de Ema
Eseea spune:
Mari, ma bucur ca au ajuns si iti plac lucrurile!
si casa de piatra, o sa vrem pozeeeeeeee!!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
mari_paun spune:
Ema a inceput scoala
Aseara ne-am plimbat prin parc si din nou m-a dus la Catedrala , unde ne-am inchinat la moastele sf Emilian si am zabovit un pic...
Am fots la cofetarie si am mancat prajituri si ne-am oprit la un topogan cu multe tuburi si scari pe care Ema le-a numarat
Azinopate a venit la mine in dormitor, a aprins lumina pe hol si se uita la mine dar era si pragatita sa se intorca in camera ei daca n-o invitam langa mine, am strigat sa vina langa mine si a ajuns din 2 pasi de uriasi, m-a luat in brate, m-a pupat si a adormit instant
BAZAR GENERAL PE DC
Mari 12+ si mami de Ema