Sa ajutam la terapia pentru Ema (3) - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

arcadia multumim

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 8+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mari Felicitari pentru burtica, sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara in continuare, casa de piatra, multe succese cu terapia Emmei, sa fiti toti sanatosi, linistiti si fericiti!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si de la noi

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Sunt in medical si am dormit mai mult cu pisica Ema ca nici ea nu merge la scoala din cauza racelii care nu se mai sfarseste...
ma uitam la ea de dimineata si imi placea sa studiez fata ei si sa-i ascult respiratia usoara, mainile le tinea deasupra capului si cand am pupato cu drag pe obraz m-a luat repede de gat si s-a cuibarit la pieptul meu.
cu dragh o intreb : cine este fata mea ? se uita la mine zambeste si zice:" EMA!"

bazar pentru Ema

BLOG

Mari 9+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

asa-i ca e o minune viata asta langa copiii nostri?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Eseea, intr-adevar este o minune, si in fiecare zi ma minunez ...cand ma gandesc ca o voi lua de la capat si voi avea 2 flori pe care trebuie sa le ingrijesc ...abia astept sa o vad pe Ema curioasa, geloasa, afectuoasa...responsabila(poate).

ieri am primit coletul cu sucul xango pentru Ema, sa dea Dumnezeu sa vad ca ii face bine.

bazar pentru Ema

BLOG

Mari 9+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Pe 6 martie a venit pe lume David Nicholas fiul lui uta_ciun, o mare sustinatoare a Emei.
Ii dorim sananate si mult noroc in viata!!!

bazar pentru Ema

BLOG

Mari 9+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Pisicuta Ema azi a fost tare cumintica si a impresionat pe toata lumea si acasa terapeuta si pe mamaia si invatatoarea.
Ma i-a de mana si ma duce la bucatarie apoi imi aduce sticla cu iaurt si -mi zice PAPA, eu o treb "ce este?" raspunde LAPE
se joaca asa de frumos ca nu-mi vine sa cred!!! si cand ii cer sa ma pupe si vine spre mine cu boticul si ma pupa zgomotos MUUUUAH

mamaia nu mai are rabdare sa stea la noi, se uita pe geam si zice ca vine primavara si are treaba in curte. Oricum ne-a fost de folos
Asteptam si noi vacanta de paste si putina relaxare! Ema vrea afara si ma i-a de mana , ma duce la usa si zice PA...abia astept sa fie cald si sa stam mai mult afar nu doar plimbari scurte.

bazar pentru Ema

BLOG

Mari 10+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta23 spune:

Fug la banca si la posta sa ma achit. Multumesc pentru increderea de a-mi trimite rochita sa o probez. Este f frumoasa si mi pare sincer rau ca nu am putut sa o pastrez, insa cred ca vine bine la mamici putin mai durdulii.
Esti o super mamica Mari, sa-ti dea Dumnezeu multa putere si rabdare si sanatate sa ai grija de puii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta23

Fug la banca si la posta sa ma achit. Multumesc pentru increderea de a-mi trimite rochita sa o probez. Este f frumoasa si mi pare sincer rau ca nu am putut sa o pastrez, insa cred ca vine bine la mamici putin mai durdulii.
Esti o super mamica Mari, sa-ti dea Dumnezeu multa putere si rabdare si sanatate sa ai grija de puii tai!

buna! Scuze ca dau buzna aici, dar nu ai activat PM-ul. Daca mai citesti, ai la bazar licitate cizmulitele astea

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5440205927298115250

pe care nu le-ai mai revendicat. Ai uitat de ele? Sau nu le mai vrei?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput