Sa ajutam la terapia pentru Ema (3) - Avem PAYPAL

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
Ema a avut petrecere si sambata, a fost varul ei , rudele prietenului meu, si din nou a primit o multime de cadouri
astazi a mers la scoala cu cateva ghivece de flori pt invatatoare, profesoara de religie si profesoara de psihoanaliza...
Ema este un pic racita si sper ca totul sa fie ok ca mai curand si sa ne plimbam in fiecare zi, sa ne bucuram de primavara.

mai am o problema pe care nu stiu cum s-o spun, daca s ama bucur...ori daca sa-mi fac griji, daca este momentul ori ba.

Foarte curand ma casatoresc cu prietenul meu cu care am o relatie de 4 ani, o iubeste pe Ema si ne intelegem...Of, SUNT !!! am nevoie de sfaturi si incurajari...urmeaza o perioada in care trebuie sa fac multe investigatii si sper ca totul sa fie ok

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mari, felicitari! Sarina usoara si un bebe sanatos tun! Felicitari si pt casatorie! Sa fie intr-un ceas bun, sa aveti casa de piatra si multa fericire! Ma bucur mult pentru voi, o sa fie super, o sa vezi!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Mari, iti doresc multa bucurie

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Felicitari, Mari !
Sa fie intr-un ceas bun ! Sanatate si sarcina usoara, iti doresc !
Nu poate fi decat bine, sunt convinsa !
Multumim pentru poze ! Mai vrem !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Ema e racita , ii dau antibiotic dar merge la scoala... Invatatoarea si profesoarele au fost emotionate cand Ema le-a dat ghivecele cu flori, imi pare rau ca nu iese mai mult afara, insa vom rezolva problema curand

bazar pentru Ema

BLOG

Mari ' si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mari, casa de piatra, sa fie intr-un ceas bun, si sa ai o sarcina usoara. Sa dea Dumnezeu sa fii fericita si implinita. Aveti grija de voi.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Mari, ma bucur tare pt. tine. Casa de piatra si sarcina usoara iti doresc.

Te pup,

Karina, mami de Bogdan

Mergi la inceput

fetelor nici nu aveti idee cat ma ajuta aceste incurajari... Am fost azi la medicul gineco si mi-a spus ca avem 8 saptamani cu activitata ecerebrala si batai normale ale inimii...am avut o emotie fantastica, ma gandesc ce bine os a fie pt Ema. Maine merg sa fac primele analize si apoi voi merge la Filantropia sa fac bitest si o ecografie...ceva mai complicata.
M-a incurajat doctorita si a zis ca trebuie sa fiu monitorizata mai atent si pt faptul ca am 35 de ani.

Ma si vad cu Ema la plimbare, ea cu caruciorul cu bebe (papusa) eu cu caruciorul cu fratiorul ei

Am emotii credeti-ma, insa gandesc pozitiv, avem cu totii nevoie de o raza de speranta

Azi Ema a stat acasa pt ca ii curgea nasul f rau si trebuia sa umblu dupa ea cu servetelul...maine la scoala.
va pup si va multumesc p ca sunteti alaturi de noi

bazar pentru Ema

BLOG

Mari ' si mami de Ema

Mergi la inceput

Ema este inca racita si azinoapte a tusit, azi vine medicul so vada...imi pare asa de rau ca trebuie sa stea in casa!!!
azi a reusit sa spuna FUFU, ne preocupa consoana F, exersam si la V si R (dar la astea e mai greu). Stie acum sa spuna UITE, desi in graba mai zice si ETE ca sa-mi arate ceva.

bazar pentru Ema

BLOG

Mari 8+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Mari, felicitari pentru burtica! si pentru progresele Emei, sper sa se faca bine repede

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput