Sa ajutam la terapia pentru Ema (3) - Avem PAYPAL
Raspunsuri - Pagina 19
mari_paun spune:
se apropie cu pasi repede ziua Emei...
ma uit la ea si incerc sa-i povestesc despre eveniment, ma priveste, ma pupa zgomotos si rade... Ce-o fi in capul ei? ce intelege? cu siguranta se va bucura de prezenta copiilor , va savura bucatica de tort si va incerca sa ...socializeze...as fi vrut mai mult, as fi vrut sa-mi spuna ce-si doreste, sa-mi spuna ca vrea haine de domnisoara si sa-mi incalte pantofii cu toc...
SPER sa fie mai bine, in fiecare an sper sa-mi zica mai multe, sa constientizeze ca se apropie ziua ei si sa-si cheme singura prietenii la petrecere...
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
mariana_flo spune:
Esti o mamica extrem de puternica. Ema este si ea o fetita minunata. Da-mi voie sa-i urez Emei un sincer si calduros "La multi ani!".
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariana_flo Esti o mamica extrem de puternica. Ema este si ea o fetita minunata. Da-mi voie sa-i urez Emei un sincer si calduros "La multi ani!". http://family.webshots.com/photo/2131921170104344787BlsfCF |
multumim pentru urari si pentru incurajari
bazar pentru Ema
Mari, mami de Ema
Anina_n spune:
La multi ani, Ema !
Sa cresti sanatoasa si voioasa, sa fii norocoasa,
sa ti se implineasca toate dorintele !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Mari, felicitari !
Cu asa mamica, sunt convinsa ca va veni si ziua aceea in care iti va spune ce-si doreste de ziua ei si-si va invita proprii prieteni la aniversarea ei.
Sa te bucuri mereu de comoara ta cea mai de pret !
Asteptam poze !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mihaela77O spune:
eu eram convinsa ca maine este ziua Emei,dar...
draga Ema,La Multi Ani,sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume si sa o bucuri pe mami cu cat mai multe progrese!Mari,sa-ti traiasca!va pup si va imbratisez!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
Eseea spune:
La multi ani EMA! Mari, sa-ti fie fericita fata, cu toate obstacolele ce le aveti de depasit!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
LoraG76 spune:
La multi ani, Ema! Mari, sa-ti traiasca fetita!
Lora, mami de Iustina si 13+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mari_paun spune:
va multumesc pt urari.
Ema a sarbatorit intai la scoala si apoi acasa...din pacate la petrecerea de acasa a plans, a facut febra...a fost deocheata...a stat mai mult in dormitor in timp ce copiii se jucau ori venea pe langa ea sa o aline. la tort si-a mai revenit si a zambit, s-a jucat si pana la urma a iesit frumos. A primit o multime de jucarii si haine dragute. poistez acum 2 poze de la scoala urmand sa descarc pozele de la petrecerea de acasa- imbracata in balerina
http://s47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/?action=view¤t=DSCN0264.jpg
http://s47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/?action=view¤t=DSCN0294.jpg
bazar pentru Ema
Mari, mami de Ema
Eseea spune:
Mari, ce frumoasa e Ema!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alex_andra spune:
La multi ani pentru Ema, sa-ti traiasca si sa aveti ani din ce in ce mai frumosi si mai buni
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)