invatatori Drumul Taberei si imprejurimi

invatatori Drumul Taberei si imprejurimi | Autor: moana

Link direct la acest mesaj

La anul fetita mea o sa inceapa clasa I-a. (Brrrr ce repede trece timpul). Asa ca am incepu cautarea de scoli...de fapt mai mult de dascali.

Noi stam undeva pe langa restaurantul Drumetul. Cele mai apropiate scoli ar fi: 197, 59, 205 si 193 (un pic mai departe). Stiti dascali buni la una dintre acestea? Sa posede duhul blindetii dar sa fie fermi sa puna accentul pe lucrul in clasa si sa nu le dea tone de teme pentru acasa.

De fapt haideti sa discutam de dascalii din tot cartierul...ca subiectul sa fie cat mai folositor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Nimica nimicutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

foarte grea problema asta....pe cuvant de onor! ceea ce-ti doresti tu, nu prea se afla in "zona aia"!
fara sa te descurajez, e bine sa mergi pe la scolile respective si sa intrebi parintii care au copii in clasa 1.

asemenea dascali, nici nu cred ca exista...
oricum, succes.
mai era pe aici un subiect asemanator...

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Mergi la inceput

Oricum...macar niste nume de dascali care nu sunt slabi. Oare discutatul cu secretarele de la scolile respective ar mai face putina lumina? Sau nu stau la discutii din astea? Pot da ele un raspuns obiectiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui moana

Oricum...macar niste nume de dascali care nu sunt slabi. Oare discutatul cu secretarele de la scolile respective ar mai face putina lumina? Sau nu stau la discutii din astea? Pot da ele un raspuns obiectiv?

Hop si aici Depinde de om, depinde de tipul de secretara. Daca dai peste o cocosneata care asteapta inca din prag ploconul...atunci nu m-as baza pe ea. Ea va recomanda invatatoarea cu "nume" sau cea cu care e in relatii sau cea cu care se aseamana. Eu as pune mai mult pret pe parerile parintilor in cauza si ale unor cadre didactice care preiau copiii in ciclul gimanzial. Conditia ar fi ca sa cunosti cat de cat aceaste cadre didactice pentru a putea sa te bazezi pe spusele lor.
Stii, vorbeam cu o cunostitna zilele trecute care imi povestea cum s-a ars in alegerea inv luandu-se dupa o prietena de-a ei care era ruda cu inv recomandata. La inscriere a dat cu ochii de o ingrijitoare din scoala care auzind ca vine pt inscriere a sfatuit-o sa isi dea copila la alta inv decat cea recomandata de prietena ei. Bineinteles ca nu a ascultat-o pe ingrijitoare. Acum, regreta ca nu a facut-o. Intr-adevar, inv recomandata de ingrijitoare era cu mult mai buna decat cea la care a nimerit copila ei. In fine, povestea e lunga, nu e cazul aici sa detaliez. Ca idee vroiam sa spun ca uneori e bine sa plecam urechea in mai multe parti si sa nu neglijam unele info doar fiindca vin din susrse care noua ni se par "inferioare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

moana, pentru step-by-step sau pentru traditional te intereseaza?

Mergi la inceput

Claujro - mai intereseaza in primul rand pentru SBS dar si pentru traditionala. Ca daca nu gasesc SBS in apropiere nu ma duc cine stie unde sa fac o ora pe drum si o dau la traditionala. Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Niciunul cat de mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

Iaca si eu...

Moana, sincer cred ca e si chestie de noroc, hai sa-ti dau un exemplu nu foarte departe de mine...Sora-mea a hotarat sa-si dea copila la 205, pentru ca si ea tot la Drumetul sta,desi o mamica care a avut fata la ea in clasele I-IV i-a spus sa nu o dea in clasa dansei pentru ca nu este o invatatoare prea buna.
Insa a "riscat" si si-a inscris fata la ea. Mai tarziu a aflat ca a scos copii olimpici, desi nu da foarte multe teme pentru acasa, a reusit sa scoata copii foarte buni.

Eu cred ca daca o scoala are media buna la capacitate, asta inseamna ca si invatatorii au contribuit intr-un fel sau altul.
Mai ales ca stai pe langa Drumetul, sfatul meu este sa o dai la 205, este o scoala frumusica din cate am putut observa si din clasamentul trimis odata de matahut este pe locul I in clasamentul scolilor din Dr. Taberei, asta daca nu iese nimic cu 172 si nu reusesti "sa razbesti"

Mergi la inceput

Cortez unde e clasamentul facut de Matahut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

ti l-am trimis pe PM

Mergi la inceput