FIV 200

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ANETTA,stai linistita ,atat timp cat esti sub Diphereline nu are cum sa se declanseze ovulatia,acesta este rolul Diphe.IMI aduc aminte la primul meu fiv,am avut si eu aceasta teama din cauza glerei cervicale f abundente,dar fetele m-au linistit,si apoi am citit si eu.ASA ca stai fff linistita ca nu se intampla nk.Bafta

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

vally menogonul se face intramuscular,in fese,iar diphereline se face subcutanat in burtica.Nu te stresa de pe acum.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Koricicoooo!!!

Te simt cam pesimista si nu-mi place deloc.
Stai cumintica altfel vin cu la tine!!!
Si sarcina da dureri de cap
Hai fii fetita cuminte ca mai este un pic

La mine merge treaba struna, a inceput sa-mi placa sa ma intep in burta in fiecare dimineatza la ora 6:30 ...
Astept sa se faca vineri sa merg la prima eco

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Huski ce matinala esti! Pentru mine dimineata inseamna ora 12 . Ce protocol ai, scurt sau lung??? Multa bafta la eco si spor la injectat!
Kora-pop si pe mine m-a durut capul inainte de test si nu a fost semn rau! Fii optimista si va fi bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Buna,la toate fetele.Desi eu am teminat cu FIV-ul anul acesta va urmaresc in fiecare zi.Primul lucru dimineata cind deschid calculatorul sinteti voi -am devenit dependenta.
KORA,eu sint sigura ca tu o sa fii graviduta,trebuie;iti tin pumnii.
SHERI,IOANA,va astept si pe voi cu vesti bune,multa bafta in continuare
IMPATIENCE,

Mult succes tuturor si sa vina iarna cu multe,multe +++++ sa mai prind si eu putin curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Daniela74 te inteleg perfect. Si eu am avut zile in care deschideam calculatorul doar ca sa vad ce mai fac fetele si ma bucuram de fiecare reusita. Dar a trecut si acea perioada mai putin vesela si am redevenit optimista de odinioara! I-ti doresc sa treaca cat mai repede aceasta perioada si sa iei totul de la capat cu multa incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Multumesc,IOANA
Revin cu o intrebare care ma macina:credeti ca embrionii mei ,unul de 3,si unul de 4 celule,au fost prea repede transferati in zia a2-a?Daca as fi facut transfer de ziua a3-a as fi avut mai multe sanse?Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Amzulica nu fac transfer cu blastocit dar sper totusi sa te urmez. sarcina usoara si la termen iti doresc
pupici si bafta tuturor

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Revin si eu dupa o absentza 'indelungata 'dar azi este pentru mine prima zi in pregatirea pentru o noua incercare. Daca pana acum am vazut FiV-ul mai mult ca pe una din minunile medicinii ieri am realizat ca eu sunt cea care trebuie sa-mi directionez organismul si mintea pentru a reusi ceva (desigur am platit un pretz amar pentru asta inclusiv faptul ca l-am vazut pe barbate-miu plangand pentru prima oara in fatza mea.....)Deci n-am de gand sa stau sa plang in pat sau sa-mi aprind vro tigara de stres ci mai bine vorbesc cu voi si iau in continuare acid folic

Kora bafta bafta bafta si te rog eu du-te la odisee sa-mi pastrezi si sa-mi tii si mie un loc ocupat pe rand cu tine
Sheri multumesc mult de explicatia cretisoarei;)Bafta cu embrionii fa oameni din ei!
Antosit 3 ovocite norocoase sa fie, sa ajunga blastocisti si apoi bebelusi!!!
Kita nafta multa
Ioanatugus multumesc de incurajari

fetelor intrebare : are cineva idee de ceva tratamente naturiste care sa creasca fertilitatea si daca da mi-ar putea da cineva mai multe amanunte?multumesc mult mult

pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Miki 01 a nascut azi baietel de 3.55g si 54 cm din embrioni congelati. Felicitari inca o data si sa va bucurati de el.
Kitta cum a fost la punctie?
Kora tin pumnii sa vii cu rezultat bun.
Sheri ai dovedit cu pestele? Ce-ti fac blastocitii?
Ioanatugs cum merge cu injectarea.
Elenada bafta la ET.
cristinici

Mergi la inceput