FIV 200
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Iana_mari merci iubita!
Ralucapaun ma bucur ca incepi si tu in curand! Te invat eu sa-ti faci injectiile.
Vally multa bafta, sa fie primul si ultimul!
Kineta ce face graviduta noastra de gemenasi?? Apropos, i-ti sta foarte bine cu semnul de graviduta!
@pop@ multumesc frumos iubita!
Sheri mi-a zis sotul sa-ti spun ca-ti tine pumnii stransi!
vally spune:
MULTUMESC PENTRU INCURAJARI! BAFTA MULTA SI VOUA!
tot nu am inteles cu injectiile..pleeaaaassseee! sunt stresanta, nu-i asa?
http://tt.lilypie.com/4B8bp3.png
kineta spune:
IOANAce sa fac,stau ,astept sa treaca timpul,sa merg la urmatoarea ecografie(pe 27),mare plictiseala pt ca numai merg la servici,si stau mai mult acasa,si in rest nk.Referitor la semnul abea astept sa-l vad si la tine,Doamne ajuta,la toate fetele,si sa fie 9 luni.TU ce faci?
8+
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PETRICIA 'neata, spuneti-mi si mie va rog ( cine a mai trecut prin asa ceva), in data de 27 septembrie sarcina mea s-a oprit in evolutie, in aceeasi zi am fost chiuretata...si nici pana in ziua de astazi nu mi-a venit ciclul....doctora mi-a spus ca ar fi trebuit sa-mi vina 4-6 saptamani, am fast sambata la o eco intavaginala si cu rezultatul la doctora,... ecografa a scris pe rezultat cu semnul intrebarii sinechie, dar doctora a zis ca nu este....se poate vedea la eco intravaginal???? Poate veni ciclul mai tarziu??? Doctora mi-a dat UTROGESTANT 2/zi seara timp de 5 zile. Va multumesc |
Fa un BHCG. Am o prietena cu sarcina extra, care a tinut-o destul de multisor, si cand a crezut ca a scapat de ea, ii venise si menstra intre timp, dar nu se simtea ok, la eco nu se vedea nimic, a facut bhcg0ul si a iesit 1500, asa ca au internat0o in spital pe tratament ca sa se elimine complet. Aaltceva nu stiu sa zic. Daca bhcg iese 0 macar stii ca nu mai e nimic pe acolo, ceva chimic care afecteaza ciclul periodic, asa ma gandesc eu. Bafta!
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
Bey am un peste mare de tot care inoata in cuptor, cu-i ie poa sa vina ca e destul! Mi-e o poftaaaaaaaaaaaaa!
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
Anetta spune:
Buna ziua tuturor!
Am o mare nelamurire si vreau sa va cer ajutorul. Sunt in 11 zi de stimulare 1/2 diph si puregon pen 100ui, iar azi pentru prima data ( in perioada de stimulare) am avut o scurgere alba si fff densa.
Imi este frica sa nu fi ovulat.
Maine merg la eco si joi fac pregnilul iar vineri o sa fie punctia. Oare este tarziusa fi pierdut ....
Ieri cand am fost la eco (ziua a 10) aveam 5 fol. pe Od si 5 pe Os, cel mai mare de 15.5 si 14.5 la restul nu mi-a dat dimensiunile, iar endometru era de 11.
Va rog din experienta voastra sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca este cazul sa-mi fac probleme , va dati seama ca pana maine cand ajung la eco mai este o vesnicie...
Va pup pe toate si va doresc burtici sanatoase
Ioanatugs spune:
Kineta multumesc de urare!Tocmai am facut a 4-a injectie de inhibare!
Petricia eu stiu ca e normal sa intarzie menstra, dupa o oprire in evolutie si deaceea ti-a dat progesteron pt. 5 zile. ca sa vina menstra. La mine a venit dupa 28 zile pina a venit menstra, insa stiu multe fete carora le-a intarziat.
Sheri da-mi si mie!
amzulica spune:
Elenada - vezi ca povestea ta suna pana acum ca a mea. Daca ajungi si la blastocisti finalul il stii.
Multa bafta.
Cami 23+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica