FIV 200

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

astazi am inceput si eu stimularea pt FIV!PRIMUL,SPER SI ULTIMUL!tratamentul este cel standard din cauza varstei:z2 1Medrol, z3-6 Medrol+Menopur 3 fiole\zi,z7 analize+eco,pe urma mai vedem ce urmeaza...am si eu o intrebare, sper sa nu va suparati, unde si cum se face injectia cu Menopur? am inteles ca intramuscular...in "fundulet" nu?scuze...Fiv-ul il fac cu dr Tutunaru+Dr Matei
mai face cineva fiv cu dansii?
multumesc din suflet
felicitari proaspetelor posesoare de burtici!!!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/4B8bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Oana, imi pare tare rau

Sheri, sa-i tii bine,lipiti de tine

Anto, o sa ai 3 embrioni si 1 sau 2 copii, cati iti doresti tu

Elena, Kitta, Kora bafta si sa ne vedem cu pofte la ceva mancarica buna la Ioana

Eu mi-am lamurit dilema cu protocolul scurt. So, maine poimaine imi vine ciclu si incep anticonceptionalele pana pe 30 nov, apoi 3 zile de pauza si incep stimularea ( cu Gonal F, nu puregon cum am zis acu cateva zile) si pe 9 dec tre sa fiu la medic la monitorizari. Sunt fericita c-o sa fac anul asta da am si emotii cat carul.

Mai am o rugaminte din tara rugamintilor:

Va rog mult de tot, cine ma invata sa-mi fac injectiile? Este Gonal pen si cica este f usor! Mi-a si aratat asistenta de la clinica, da cum eram cu capu-nori n-am retinut.

Promit ca nu plang si fac cinste c-o mancarica buna ( de la Ioana, se intelege).

Va pupa fata,

Raluca

Mergi la inceput

ma primiti si pe mine, nu-i asa?

punctia in a cata zi se face? am fost tare aiurita azi cand am vb cu dna Dr Matei, a fost pe graba,nu mai am rabdare pana maine, sitit cum este?
multam'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

vally - sa fie intr-un ceas bun si sa ai super-rezultat !
Eu mi-am facut Menopur tot in burtica. Punctia se face cam dupa 10-11 zile de stimulare, in functie de cum evolueaza foliculii tai
Bea multa apa si mananca proteine, in special carne de curcan care ajuta la dezvoltarea ovocitelor
Mai poti lua Omega 3, Vit. E, acid folic

Tu vei face FIV la Genesys ? Poti sa-mi dai mai multe detalii ? Pret, cum e acolo, etc ? Am auzit ca au super-aparatura si vreau sa stiu cum e

Mergi la inceput

pisix multumesc mult pt sfaturi!am incercat sa ma uit la filmuletul cum se fac injectiile dar nu l-am putu deschide....nu stiu cum sa le fac....poti sa-mi dai mai multe detalii?
legat de clinica Genesys intr-adevar este altceva;aparatura inca nu am vazut-o..mai am putinlegat de pret la mine costa 3 mii (am voie sa spun?)+tratamentul;sper sa merite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ioanatugs,eu inca astept mesaj de la Gynera.L-am trimes vineri dupa amiaza si am vazut ca nu are program.Azi mai trimet unul.Dar cred ca va ramane pt. anul viitor.Mult succes cu inhibarea.
Nusy tatal meu e binisor ca dupa operatie.Trebuie sa faca cito.Din cauza asta cred ca voi amana si eu fiv-ul ,nu vreau sa am stres.SA ai grija de tine
Estrelita de obicei la cabinet te duci pt. consultatie si apoi te indruma la giulesti pt. fiv.
Oana cuvintele sunt de prisos
Antosit relaxeazate ca mai ai putin pana la statutul de mamica
Vally un start norocos,dar totusi e cam scump
Elenada felicitari pt. oute
Moniland felicitari si sa vii cu austrieci lipiciosi
Kora,Blanche,Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

'neata, spuneti-mi si mie va rog ( cine a mai trecut prin asa ceva), in data de 27 septembrie sarcina mea s-a oprit in evolutie, in aceeasi zi am fost chiuretata...si nici pana in ziua de astazi nu mi-a venit ciclul....doctora mi-a spus ca ar fi trebuit sa-mi vina 4-6 saptamani, am fast sambata la o eco intavaginala si cu rezultatul la doctora,... ecografa a scris pe rezultat cu semnul intrebarii sinechie, dar doctora a zis ca nu este....se poate vedea la eco intravaginal???? Poate veni ciclul mai tarziu???
Doctora mi-a dat UTROGESTANT 2/zi seara timp de 5 zile.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_06 spune:

Neata girls
cine are nevoie de puregon, 250 ui, il donez. este din acela de pen, a fost de 300 insa l-am inceput eu vineri. are valabilitate 28 de zile de la deschidere, asa ca este tocmai bun pentru fetele care fac acum stimularea. tinut la frigi, este foarte bun si pacat de el sa se iroseasca. astept doritoare. gratis, asa cum am zis si mai sus
bafta multa tuturor!!
anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

oanademunck of of...am sa te urmez si eu curand,trebuie sa facem cumva sa mergem mai departe!

Sheri bravos pentru voinicii tai!Gemeni scrie pe tine!Daca ma intrebi de simptome,desi am zis ca nu ma mai "plang", azi in zi 8 nu mai prea simt mare lucru,doar ca imi simt capul greu,asa cum e senzatia de durerevaga de cap la mine ianinte de cm.Burtica,spatele foarte putin ma deranjeaza si numai daca stau mai mult pe scaun sau seara cand stau in pat.Simptomele puternice de cm si intepaturile au fost pana prin zi 5-6.Mai am un piz si eu si scap...Tu insa ai grija acum de comorile tale.Eu in locul tau as face exact ce ai facut cand ai reusit cu Alesia.Asta daca ti-ai notat sau iti aduci aminte.A, KITTA mi-a prezis o fetita la intalneala,pacat ca nu prezice si cand se va intampla minunea!Doamne ajuta!

KITTA cum a fost la punctie?Cred ca ma uit la celalalt subiect sa mai aflu despre tine!Tin pumnii!

Anto vad ca esti trista cum am fost eu in ziua punctiei.Nu conteaza ca ai numai 3 ovocite,acum pot sa spun asta!Ai vazut ca eu cu doar doua ovocite am avut pana la urma doi embrioni superbi,unul de 8 celule si celalalt de 10 spre 12 celule cand mi i-a pus in burtica.Sigur ca important e ca sa se prinda,asta e alta poveste...Bafta multa,incarca-ti bateriile si vino optimista la ET!!!

Elenada felicitari pentru cei 8 embrionasi ( am rectificat,ca ai scris si tu in timp ce scriam eu)!Te asteptam cu vesti bune in continuare!

valy eu chiar astept cu interes/curiozitate ca cineva sa anunte o reusita la dr. T si d-na Matei!Eu am facut doua fiv-uri nereusite cu dansii,dar la Sabyc.Bafta multa de tot!Costa o caruta de bani cam ca doua fiv-uri la Giulesti,dar banii nu conteaza daca finalul va fi cel fericit!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello dragutele mele
Multumesc mult de incurajari si va pup dulce pe toate.
eu am 8 embrionasi iar joi la ora 10 am embriotransferul.
e pe data de 13 iar sotul zice ca lui ia purtat noroc ziua de 13
asa ca sperante sunt.
va pup si va tin pumnii tuturor sa auzim numai de bine.
PS: Kitta a avut azi punctia si a fost bine nu zic mai mult o las pe ea sa va dea vestea cea mare.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput