FIV 200

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Marrina- da, observ ca ajung mesajele cu intarziere. Am sa incerc, poate si reusescIti multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Salutare!
Multumesc pt incurajari!....am avut azi et (la 48h) cu 3 embrionasi bunuti:1 de 4celule si 2 de 5 celule care erau in plin proces de divizarea.
Pupici tuturor!
P.S.: promit ca maine recuperez cu cititul!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

am vb cu Dr T la tel si a ramas sa ma duc maine seara la cabinet sa vorbim si cu dosarul in fata....sa vedem ce zice si el
multumesc pt sfaturi!!!!!

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

multumesc pentru adaugare Ioana
o seara frumoasa tuturor!

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muzicuta spune:

In curand o sa ma pregatesc de FIV. Mi s-a dat sa incep cu Diphereline 3,75 din ziua 2 sau 3 de la CM (numai daca analiza FHS-ului o sa fie in limitele normale, analiza pe care o sa trebuiasca sa o fac in ziua 2 de la urmatorul CM). Am citit despre diphereline 3,75 pe forum si din cate am inteles se da mai mult pt protocoulul lung, protocol care incepe din ziua 21 de la CM.
De astazi (ziua 6 de a M) am inceput sa iau si AC (marvelon) ca sa le pun in repaus cat de cat. Din cate am mai citit AC se iau din ziua 5 de la CM (sper sa nu fie o mare problema ca eu am inceput sa le iau din ziua 6).
Vreau sa va intreb si eu ce se intampla dupa ce fac dipherelynul in ziua 2 sau 3 de la CM, , cate zile trebuie sa astept sa incep tratamentul de stimulare? Este o diferenta ca este facut in ziua 2 sau 21 de la CM? Nu de alta dar o sa ma nimeresc in perioada sarbatorilor de iarna...
Multumesc mult! Si mult noroc fetelor care sunt in asteptare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Koricica, fara galerie, promit da ma gandesc intens la tine, fata draga!

Ioana, cum am schema de tratament vin peste tine sa ma inveti cum sa ma intep!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto, bravo! La cat erai de suparata asa surpriza frumoasa ti-au facut ovocitele. Cred ca a fost dragoste mare pe acolo daca la 48 ore au deja 5 celule. Tin pumnii!!!!
Kora, si de la mine o pereche sau poate chiar 3 de pumnii stransi. Fara majorete, doar imbratisari si ganduri bune.
Ana-p, Hera, Felicitari!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Moniland, ce mai faci? Cum merge? Pe cand testul? Iti tin pumnii sa plecam cu toatele la odisee! Kora si tie la fel, da? Fara galerie, of course.
Aanto, bravo pt embrionasi! Sa fie cu noroc macar doi!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sheri, am citit ce isprava frumoasa au facut puiutii tai. Bravo lor!
Dr. au zis sa fac testul in 24 noiembrie, dar la cerere pot si mai repede. Il fac cand vreti voi. Azi au puiutii mei 1 saptamana. Ai tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna seara,fetelor am nevoie disperata de voi toate,azi am fost la echo la dr Codreanu si i-am zis ca am avut zilele trecute tensiunea 20/12,tensiune luata de mine acasa ,nu de medic si dr mi-a interzis sa mai contiuu sa fac FIV,m-a programat pe luni la cabinet la Gynera la drDracea sa vedem si parerea ei.Fetelor sunt la pamint mi s-a luat si ultima sansa,eu am avut probleme cu tensiunea acu 2 ani am fost la N dr. si am ajuns la concluzia ca la inima nu am nici o modificare si tensiunea o fac la stres.Cu ACEASTA TENSIUNE CHIAR NU POT DUCE O SARCINA ?A mai trecut cineva prin asa ceva?

Mergi la inceput