Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna dimineata fetelor

Sarah ma bucur pentru tine, sa respecti indrumarile lui Felix pentru ca si eu stiam de ele.Cel mai important este sa incerci nu te stresezi
Eu va citesc in fiecare zi, nu ratez nimic si va doresc din inima sa deveniti gravi cat mai repede.
Cat despre mine, m-am mai linistit, bhcg a cresc mult, pete maronii nu am mai vazut de aseara, nu ma mai doare nimic deci totul este bine.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Rocsy mult succes.Cheia reusitei consta si in prestat.O data la doua zile in perioada respectiva, asa a fost la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Pony, si tu ai prestat o data la 2 zile? Cat avea foliculul tau? Ca si eu am facut la fel la indicatiile lui Tutu. Dar am prestat sambata seara iar duminica dimineata am fost la monitorizare si foliculul nu se sparsese inca dar avea 23 mm si mi-a spus sa mai prestez abia luni seara. Am prestat si luni seara iar marti dimineata foliculul se sparsese.

Eu cred ca foliculul meu s-a spart duminica, iar eu duminica nu am prestat ci doar sambata seara (asa au indicat si testele de ovulatie - sambata seara pozitiv duminica seara negativ, deci ovulatia avusese loc deja).

Oare o fi ceva la mine in burtica sau nu?

Sarah tu ai ceva simptome ?

Pony tie ti-a dat utrogestan 10 zile? Si daca dupa cele 10 zile nu iese inca testul ce fac le intrerup? Daca e sarcina nu face rau eventuala intrerupere a utrogestanului?

Hai ca am luat-o razna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele voi mai stiti de alte cazuri de gravidute care au ramas doar in urma monitorizarii?

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

sarrah - ESTI GRAVI! Si nu doar 13 zile, ci pentru vreo 9 luni! Insa peste 11 zile astept sa scrii pe-o pagina intreaga doar II!

Interesant ar fi sa fii cu gemeni! Atunci incepe marea distractie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna dimineata, ce frumoasa este viata !

felix- - multumim de tratatie ! eu am baut dimineata un suc natural de aloe vera. am baut prima data la clinica la Tutu, m-a servit bogdan...si mi-a placut foarte tare, sucul.

referitor la ceea ce am voie si ce nu in perioada asta , stau cam asa: nu beau cafea deloc, nu beau alcool, bauturi cu acid , nu am fumat niciodata si mananc sanatos.(dar mananc nu ma joc)faceam sport dar de cand incerc sa ma "imbortosez" am luat o pauza. deci, ma incadrez.singurul lucru pe care il incalc din ceea ce ai scris tu este ca stau cu tel langa mine. dar o sa-l tin mai departe. merci pentru sfaturi.

magdita-- ce frumos visezi ! poate voi face EU ca visele tale sa devina realitate! Sa stii ca si eu l-am visat pe Tutu mai demult. Ce sa visam si noi...visam noaptea ceea ce discutam ziua . pentru visele tale frumoase !

pony- ma bucur ca esti ok. chiar ma ingrijorasem ca nu ai mai dat nici un semn. pentru viitoarea mamica.

ileana- italianca draguta, ce faci?

roxy, anaconda, mada, rala, tamy,georgia, jasmine, lali, elly me si pentru toate cele nementionate

Mergi la inceput

Jasmine la mine foliculul se spargea pe la 27.Luna trecuta a fost cam asa: Vineri nu s-a spart 24, prestat, sambata nu am prestat, duminica la eco dim se sparsese deja.Dupa, prestat si apoi 10 zile utrogestan.Hai ca te-am innebunit cu prestatul.culmea este ca duminica cd a vazut ca se sparsese, tutu m-a intrebat cand am prestat si cand i-am zis ca vineri s-a cam strambat.

Acu doua luni Tutu era sigur ca sunt gravi dupa povestea cu prestatul dar atunci nu a fost sa fie.

Momentan eu nu iau nimic decat acid folic, pentru ca l-am intrebat pe tutu si mi-a zis ca nu e necesar deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

jasmine30, eu am ramas insarcinata in urma monitorizarii;
felicitari noilor gravidute!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

jasmine- poti fi gravida chiar daca foliculul s-a spart duminica pt ca : 1- tu ai prestat sambata seara iar gigeii traiesc pana la 5 zile ! , 2- pentru ca ovulatia tine pana la 24 de ore ! deci, poti fi gravi !
da, au mai fost fete care au ramas gravi doar din monitorizari ! mie, Tutu atat la monitorizare cat si la IA mi-a zis sa pun cate 2 utrogestan seara, timp de 10 zile. de data asta dr Matei mi-a zis sa pun cate 9 pe zi pana in z 14 cd fac testul, ceea ce mi se pare f mult. dar ma conformez!

Mergi la inceput

cosi- daca vor fi gemeni vor fi fata si baiat

Mergi la inceput