Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Asteptam.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

sarrah, ai grija de bebeii din burtica, nu mai sta cu laptopul pe burtica....Abia astept sa treaca aceste 13 zile ca sa vii cu vestile bune

felixicule mercic de tratatiune

eu am intrat in perioada fertila, deci prestez corespunzator...

va urez o zi cat mai frumoasa!!!!

lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

lali- gata, am dat laptop-ul jos. uff, toata lumea vorbeste de prestat ! imi faceti pofta si eu nu am voie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetele mele dragi !

Eu sunt cam stresata ca daca nu am ramas pt ca prestasem cu o zi in urma... Ei ma rog ce sa fac si eu daca nu sa ma gandesc...

Pony dupa cate luni de monitorizari ai ramas? Si la cate zile dupa ovulatie ai facut testul si a iesit pozitiv ?

Vreau si eu sa fiu graaaavi. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sarah nu ai simptome deloc ?

Pony tu ai simtit ceva prin burtica in luna in care ai ramas inainte de testul pozitiv ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Jasmi, din amintirile mele de babatie parca si Ubirica a ramas la fel. Si Alina.27 la prima sarcina, din pacate pierduta! Apoi, la usa la Tutuleanu, eu am vb cu o tipa care ramasese gravi dupa monito si mai era si posesoarea unui fibromel de vreo 10 cm... Alta data, tot la usa la cabinet, am vb cu o tipa care ramasese din prima monito! Parerea mea este ca multe dintre noi nu nimerim perioada fertila iar doftorila ne indruma pe drumul cel plin de bebei!

Lali, prestam impreuna , si io-s la fertile acum dar prestam la liber, de drag fara a tine evidenta!

Sarah, asa, da laptocu jos de pe burtik! Tin pumnii stransi stransi stransi!

Cosi

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Of cat ma incurajeaza povestile voastre !

Va multumesc din suflet. Chiar am nevoie sa aflu ca se poate chiar si cu monitorizoare doar.

Dar bineinteles ca tot ma gandesc - daca nu o fi fost mucusul la inaltime, daca, daca, daca....

Offf cat de mult mai e pana la testare...

Hai fetili spor la prestari ! Bieti sotiorii nostri sunt chinuiti raaaaaaaaaaaaaau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Daaaa, ce chinuiti sunt! Nu fac zilnic ci din 3 in 3 zile! Saracii de ei

Felix

Mergi la inceput

fetelor ma doare capul de simt ca-mi plezneste ! efectiv imi pulseaza. nu m-a durut in viata mea asa de tare. cred ca e de la estrofem.mi-a dat sa iau 4 pe zi, dr Matei. eu cred ca e prea mult. am sunat-o si nu rasp.

Mergi la inceput

mi-a raspuns. si a spus sa intrerupt estrofemul ca de la el ma doare, ca nu trebuia sa le iau pe toate odata ci 2 dimineata si 2 seara. dar e prima data cd imi spune asa ceva. a zis 4 pe zi iar eu le-am luat pe toate odata. ma doare capul si ametesc... ufff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

sarrah, stai cumintica, si incearca sa nu faci nimic... doar relaxeaza-te!

Mergi la inceput