Pepenasi de iulie - august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
narcisa.s spune:
Bubule asa, cateva secunde...Era in carucior si din pozitie ridicata s-a infipt in coate si s-a mai ridicat umpic...cu strigat de lupta, ceva gen Tarzan
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
Kimmy spune:
Vazut poze cu Bogdan Viktor.Struluta e un scump fiu-to 
Am observat ca si Ladymina a pus pozici noi cu Anreea Maria scumpa care are o gramada de rochite.Deh...fata mare deja
!
Si am mai vazut scumpa de Ioana care si-a descoperit piciorusele
bulanele.A mea daca o tin in brate se apleaca de tot pana ajunge la ele,in rest,nu prea are treaba cu ele.
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
Didi81 spune:
Cu unghiutele: initial i le taiam in somn, acum reusesc sa i le tai si cand e treaza, de mult nu am mai prins-o dormind pentru aceasta operatiune
. Dar imi iese, ii infig suzeta in gura, ii dau o jucarie intr-o mana, si la cealalta ma chinui eu
. La picioare insa e muult mai greu ca nu sta o clipa locului, trebuie sa fie si Cristi sa ii distraga atentia. La picioare i l-am taiat de ff putin ori, ca inca nu se zgarie cu ele, dar ne zgarie pe noi 
Si Aida a avut zilele astea niste tentative mai mult sau mai putin reusite de a se ridica in fundulet, din scoica
.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
laremi spune:
Narci ... wow ce super faza ... imi si imaginez micul Tarzan escaladand carutul
... ai pm
Al meu se chinuie sa se ridice de pe burta in 4 labe ... ori indreapta coatele si isi ridica pieptul, ori isi ridica fundul si se enerveaza de numa' cand cade in nas ... inca nu s-a prins cum sa ridice simultan si fata si spatele
Si se deplaseaza cu viteza prin tot patul ... pana se blocheaza in vreun colt si atunci da alarma sa-l salvez 
maitreyi spune:
mona speram sa nu fie probleme cu bebelusul
si vb ankai da-le incolo de covoare...sau spalati-le afara...
LA MULTE LUNITE KARINA! SA CRESTI MARE SI VOIOASA! 
unghiile le taiem cand in somn, cand e treaza. nu e regula...depinde cat de mari sunt si cand ma nimeresc pe langa foarfec
saptamana trecuta am fost la nunta varului meu si dimineata i-am taiat unghiile si ii spuneam ca ne controleaza varul la batistuta, la unghiute si daca am papat tot (cum ne faceau noua la gradi)
si a stat fata asa cuminte la taiat ![]()
noi nani facem de la 5.30-6 pm pana la 6-7 a.m
o mai trezesc la 7-8 sa ii fac baita in caz ca nu am apucat pe la 5. de papat papa la 11 prin somn. azi a mancat cereale cu banana
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Biribu spune:
Ola gagici!
Am zis eu ca ma oftic de nu mai dau pe aici, adica suntem singurii care chiaunim toata noaptea?? nus ce are ca nu era asa, noaptea asta m-a frecat la greu
Bubu pai asa am incercat si eu dar asta scoala tot cartierul cind ii bag suzeta, nu e asa intelegator ca Luca 
Mina si la noi kk e f moale intotdeauna. Cit despre greutate, cred ca acuma dupa primele 3 luni cam atit e normal sa ia, 400-500 gr pe luna e ok.
Madutz si Dana: sanatate la bbi!!
Kimmy pai e ff bine 40 de ml la virsta asta, stomacelul lor e mic si piureurile incap altfel decit lichidele, ca sa zic asa.
Laremi eu te-am intrebat si nu ma vazusi
baga si tu schema voastra de di versificare, eu mi-s f curioasa si adun idei de peste tot
.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
pica1 spune:
Narci felicitari pt Anais si reusita ei.
Bujo super Filip cu ochii lui albastii. Daca vrei poate ne vedem saptamina viitoare ca este foarte posibil sa trec pe la Brasov. Oricum te tin la curent.
Anka ca traduci mataluta, ca mandea nu stie si e tare curioasa... Auzi tu... activitati principale: tradus si calcat...mai intelegeam si eu un tradus si citit, dar calcat !? Stii ziceai tu sa nu pui covoare in casa... eu nu am si se face nene un ecou de zici ca esti in pestera si mi se mai fac si cocoloase de praf care zboara de colo colo pe parchet in cazul in care tanti care imi facea din 2 in 2 zile curat nu mai vine ca este operata, iar eu cu soacra-mea nu reusim mai mult de 1 data pe saptamina sa facem curat...Cred ca mai bine te duceai cu taxiul la doctor. Ce-i drept eu nu am mai mers de vreo 8 ani cu autobuz, metro sau alt mijloc de transport in comun si nu stiu cum mai e, dar sincer sa iti spun nici nu as mai merge.
SEBASTIAN (31.07.08)
M&M spune:
Estrella, bine ati revenit sanatoasa..
Dana , si voi???!!! Multa sanatate Clarei.
Anka, mama bebeului de care am povestit zicea ca nu a spalat decat holurile cu domestos, dar ca a pus ceva mai mult ca nu se curata , presupun ca nu toata sticla...
Flo,
; poate e doar o perioada tranzitorie, in cateva zile revine lapticul; oricum ai facut tot ce puteai face pt puiul tau.
Narci, felicitari pt performanta lui Anais!!! Woowww!!!
Mobrique, felicitari pt micul crestin!!!
Mihaita a fost azi tare somnoros, nu s-a trezit decat sa manance si daca a stat cel mult o ora sa se joace si sa gangureasca...se vede ca l-am obosit tare mult in weekend...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
MissJJ spune:
Am revenit si noi.
Of course cand am iesit din casa a inceput sa ploua torential si ne-am facut fleasca adik efectiv eram uda si in chiloti, deci la modul cel mai seiros Ari era uda pe pantaloni pana la pampers.
Mama ei de vreme si am ajuns acolo plouate de numa. Am intrat dupa cateva minute si pe scurt a pus-o sa faca puzzle sa construiasca cuburi sa faca tot felul de chestii cu jucariile si m-a intrebat cum doare cum papa cum e cu toilet training-ul si of course la faza cu papa a zis efectiv sa nu ii mai dau borcanele si biscuiti si din astea ci numai mancare daca vrea bine o las putin acolo daca nu o duc la bucatarie daca cere ii dau din nou aceeais mancare asta daca intre timp nu s-a facut timpul de masa urm si a zis ca dupa programul ei dim pe la 8-9 sa ii dau cereale si ceva fruct sau iaurt pe la 11 jumate 12 fara ceva inainte de somn sa ii dau sandvis, legume cu ceva sos chestii usoare si pe la 5 sa ii dau cina. Si lapte numai dim si seara. A zis daca in trei zile nu cedeaza o sa ma cheme iar sa imi dea un jurnal sa tin evidenta ce si cum papa si daca nici asa nu merge vine la mine acasa ea si o observa cum papa mai multe zile si vedem cum actionam.
Daca vomita sau isi face greata a zis sa nu o bag in seama sterg curat si atata. Si ca in timp o sa inceteze. Amu sa vedem de o da rezultate.
Multumim de urarile de sanatate sorry ca nu nominalizez da efectiv ne-a luat asa peste noapte si suntem bocna, tre sa merg sa pregatesc papa revin mai incolo, daca apuc sa vad si cum ma simt ca is tare ametita de la febra si durerea asta de gat ma omoara.
Biribu spune:
Mona ce ti-au spus cei de la toxicologie? eu nu ma dau cu parerea ca nu stiu ce contine acest carpetin. daca e caustic trebuie sa te uiti sa nu aiba ceva rani prin gurita si daca incepe sa saliveze la greu si are probleme de inghitire musai sa-l duci la dr.
subscriu si eu la ce zice Anka: nu mai omoriti la bietii acarieni atita....
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)