Pepenasi de iulie - august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 5

Violeta_m_tm spune:
 Eu am lipsit cateva zile de pe DC, nu am platit internetul, si cateva zile a fost taiat, din pacate nu am reusit sa citesc din urma, trebuie sa recuperez.
 La multe lunite pepenasilor care au implinit lunite in zilele in care eu am lipsit.
Mada insanatosire grabnica 

Mona ma bucur ca nu a patit nimic Codrin, iar cu Licenta nu fi suparata ca o dai  la vare, este dot aia.
Narcisa ce s-a intamplat pe DC de esti suparata? Scuze nu am citit din urma.

laremi spune:
 Kimmy, du-te la analize ... io n-am nici macar scuza ca trebuie sa ma duc, aici astia vin acasa sa recolteze sange ... da' io nu ma indur sa-i sun ca nu vreau sa accept ideea ca ar fi un dezechilibru, tot sper sa slabesc cu dieta asta. Dar tu mergi musai ![]()
Mada, multa sanatate tie si printeselor 
Unghiute: uneori reusesc in somn fara sa-l trezesc, alteori reusesc cu el treaz daca imi permite, uneori fac echipa cu sotul (el e cu distrasul atentiei), uneori ajung ca Narci sa tai 2-3 zile unghii ca pana le termin cresc iar primele, iar uneori nu am ce-i face si isi mai trage cate un machiaj horor ... azi a reusit sa se zgarie in ureche 
Dana, multa sanatate si printesei tale 
Bine mai Narci, da' tu ne zici ce ai scris tu la DC? Io una eram curioasa ce au spus ei 

laremi spune:
Mona, bubitele noastre erau doar pe cap in special tample si ceafa, iar peste noapte au disparut ... deci nici la doctor n-am mai ajuns ca nu mai aveam ce arata ... insa e probabil o reactie la ceva (nu stiu ce inca), pentru ca periodic ii apar si dispar. Cu Carpetinul, io zic ca nu-i asa grav ... dar urmareste-l totusi.

narcisa.s spune:
 Laremi, Nu zic ce mi-a raspuns dc-ul pe forum...Trimit pe privat ca ne citeste lumea...
Violeta, a aparut un articol in tabloid cu poze despre mine si viata mea...Cam asta...
Cu cat se fac mai putine valuri cu atat se uita mai repede.Zic...
Fetelor, aveti grija de voi...Danatate multa multa
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

narcisa.s spune:
 Laremi ai pm...
Azi noi ne-am ridicat singure in fundulet...din pozitie semisezanda, e drept...dar singurica, fara ajutor
Bujo, ioi...ce rau imi pare de puiut...poate se regleaza dupa ce incepeti mai bine diversificarea
ankule acum ma uit
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

narcisa.s spune:
 Oricum, in conclunzie,moderatorii au empatizat cu noi si mi-au solicitat sa nu mai edit semnatura, sa o las asa cum era si sa nu modific nimic.Ca sa mearga pe urmele lor sa vada ce si cum au luat de pe forum...Cam asta au zis, in mare

mobriq spune:
 Salutare mamici si bebelushi. Iar nu am mai scris de o gramada de vreme, dar nu prea gasesc timp de net. Noutatea cea mai importanta e ca am facut botezul pe 1 noiembrie in Bruxelles. A fost mai deosebit, ca au fost doua botezuri in acelasi timp: al lui Theo si al finutei noastre Laura 
. Theo a fost foarte cuminte, nu a plans nici cand a fost bagat in apa, in schimb Laura a facut galagie cat pt doi. 
 Am fost cu Theo la medicul de facmilie ca avea o iritatie pe obrajori si mi-a spus ca are "eczema constitutionala" si ca trece pe la 4-5 ani ma intreb daca e tot aia cu dermatita atopica. Ne-a prescris o crema vaseline lanette sa-l dau de 1-2 ori pe zi si acum e mult mai bine. In rest suntem bine. Papa la san cu ceva completare (40-100ml) seara cand e mai plangacios. Noaptea se intampla sa doarma 5 ore legate, dar nu intotdeauna. Si eu de saptamana viitoare incep lucru si Theo ramane cu tati, care evident trebuie sa aiba grija si de Edi in afara timpului cat nu e la scoala. Din fericire mai am inca multe zile de concediu, deci nu o sa ma omor prea pare cu munca in primele luni. In plus se pare ca am dreptul la 2 ore libere pe zi pt alaptat. 
 Mi-am facut abonament la fitness ...si de abia ajung acum cand stau acasa.
Monica,  Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)

kamelya spune:
 dana  insanatosire grabnica
anka  mercy 
estrella ce bine ca Maya e ok 
buburuza mea nu stiu ce are ca doarme doar cate 20 de min si se trezeste,ma duc la ea ca gangureste
va 
buburuza mea

de Daria 14.07.2008 

bubuleana spune:
 Narci: deja in fundulet?? wow, felicitari! stiam ca in fundulet stau pe la 7-8 luni, ce precoce e Anais 

Kimmy spune:
 Mona ma bucur ca nu a patit nimic Codrin 
Mai a mea nu vrea in fundulet nici daca incerc s-o ridic de la manute.Daca o pun in fundulet si incerc s-o dau pe spate,opune ceva rezistenta.Daca incerc s-o tin in picioare iar nici o rezistenta,se lasa jos.Acu sa nu credeti ca exploatez copila...dar mno...din curiozitate am incercat ![]()
Si surpriza e,ca a inceput sa pape laptic cat decat normal,asta dupa ce am inceput sa il prepar mai caldut.Pana acuma ii dadeam la temperatura camerei.
Azi a papat piure de mar cu para,steamuite.Crude nu ii plac ca sunt prea acre,dar asa a iesit chiar dulce,de-mi venea sa-l manc eu ![]()
Problema e,ca nu prea manca mai mult de 30-40 ml,ca se plictiseste cred ca de lingurita...sau nu stiu,in orice caz,cam la 40 ml incepe sa se agite si sa planga asa ca trecem pe laptic.
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)