Pepenasi de iulie - august 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

dana, mada: ooofff ce pacatoase sunt racelile astea! multa, multa sanatate!!

Mina: eu nu-l cantaresc asa des pe bebe, maxim 1-2 ori pe luna cred ca ia in jur de 600 - 700 gr/luna dar asa cum bine stii fiecare copil are propriul ritm de crestere, nu-ti face griji atata timp cat nu scade

Karina mica: La multe lunite!!

mona: sper sa nu fie nimic grav iar cu licenta da-o incolo, o sa o iei in iunie, nu-ti face sange rau

taiatul unghiutelor e ca la circ, din toate pozitiile pana reusesc sa le tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

estrella: bine ati revenit sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna mamici de pepenasi!

Noi am lipsit ceva timp de pe aici cu scrisul, dar cu cititul eram la zi. Au fot cateva zile mai grele, inerventia pentru deblocarea canalelor, scaderea lapticului din cauza ca papusica mea nu prea mananca, dar si eu eram stresata, acum am trecut la mai mult lapte praf pe zi, ea nu prea vrea la san decat noaptea. Nu stiu de ce dar la sanul drept nu vrea sa suga deloc, asta de vreo saptamana deja. Asta e, m-am resemnat cu gandul ca macar 4 luni a papat san si doar cate o data pe zi lapte praf de la 2 luni.

NARCISA . Nu lua totul iin seama...

ILEANNA multumim pentru urari. Nu-mi vine sa cred ca deja fetita mea are 4 luni. sunt atat de fericita ca exista!!!

Am vazut toate pozele noi cu Thea, Alexandra, Maria, Ilinca,

Am inceput si noi de cateva zile sa ne intoarcem de pe burtika pe spate, ii place mult sa faca asta.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Am adaugat cateva poze noi cu minunea noastra.

MONA eu as zice sa suni medicul sa intrebi.

MISHA eu ii tai unghiutele cu mare victorie atunci cand o las sa se uite la televizor, sta aproape nemiscata de concebtrata e la tot ce se misca pe acolo. In rest nu o las sa se uite. Dar cred ca daca o las, uit pentru ceva timp ca am copil in casa.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MADA - am tot uitat sa iti spun ca imi plac suvitele tale si mi-au placut si pozele de la mall foarte foarte mult! Va luati fotoliu din ala?
Aveti grija de voi, si sa va faceti bine repede repede!

KAMELYA - daca nu mai ai alta idee, incearca Grindtus. Eu il tot laud pentru ca e singurul sirop la care am vazut vreun efect! La noi toate sunt frectie, Humex, Stodal, Eurespal... la fel Mama Humexului, Mama Stodalului, Mama Eurespalului... Am probat Grindtus de disperare, ca Elizei nu ii mai trecea tusea cu nimic (inclusiv Ambroxol, Erdomed.... tot ce vreti! ) iar cu asta, pe cuvantul meu ca de la prima lingurita s-a vazut efectul. Asa ca am luat si pentru adulti (e formula separata) - iar unul din avantaje e ca se foloseste si pt tuse seaca si pentru expectoranta.
Desigur, sa nu ai alte complicatii sau vreo infectie, ca asta nu trece cu nici un sirop.
Alt avantaj e ca Grindtusul asta e natural, cu propolis... Gasesti www.pcfarm.ro/produs/487/Grindtus-Poliactiv-Sirop-pentru-adulti" target="_blank">PROSPECTUL AICI Eu il iau de la HelpNet.

DANA - insanatosire grabnica!

Moama da' vad ca toata lumea e capsata de raceala pe aici...

MONA - bai nene, cand eram io mica, am baut niste gaz, dintr-o sticla pusa bine dupa usa. Umblam de-a busilea. Inhalasem zdravan vapori, asa ca m-au dus la spital, mi-au facut niste spalaturi, si iata-ma-s!!!

Mai fetelor lasati-o in ma-sa de curatenie, ce tot varsati nene cate o sticla de chimicale in ligheane!!! Suntem o natie OB-SE-DA-TA! Daca nu scoatem noi covoarele sa le zgaltaim bine pe bara cel putin de doua ori pe an, nu ne simtim bine. Nu am auzit de CURATENIE GENERALA decat la noi!
Sfatul meu >
- ori le dati naibii de covoare adunatoare de acarieni si praf,
- ori le aspirati civilizati si basta
~ iar treburile cu chimicale le rezervati acolo... o data pe an... si numai daca e neaparat necesar, ori eu cred ca nu e necesar daca nu se intra incaltat....
- ori va luati o dracie de-aia cu abur ca costa rezonabil si gata nene!

Cris - io nu stiu unde s-au dus oamenii aia cu copilul, da' aceeasi intrebare... mama-sa a turnat toata sticla de domestos???

Si daca a lins leul... s-a diluat nene carpetinu la cat balesc copiii... Eu as face asa: as linge si eu leul, bine de tot, si as vedea ce patesc... Pe cuvant, nu fac misto!

Cu unghiile nedescurcam greu.... Tati o tine, ii da sa pape, si eu manevrez forfecuta... Uneori imi iese, alteori nu....

Azi sunt revolutionara! Am fost la spital dupa certificat si am zis ca innebunesc! Cre ca numa la noi miroase a betie pe strazi! Pe cuvant! In tramvai ziceai ca sunt numai betivi! Asa mirosea! Ma rog.. detaliile de la doctor nu le mai zic... alta sursa de nervi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,multumesc pt sfaturi.codrin tocmai s a trezit acum si se joaca...of,am tras o sperietura groaznica,o sa fiu mai atenta de acum incolo....sper sa nu se mai intample nimic rau,oricum,il voi urmari...

tb sa mergem la dermatologie,pt ca are o iritatie f urata in jurul guritei si i au iesit niste brobonele pe palme si talpite.nu i am dat niciun aliment nou ca sa fie vreo alergie de la vreun aliment,asa ca nu stiu ce poate fi.

NARCISA,ma bucur ca ai ramas cu noi!

MADA,sanatate fetelor.
revin ca plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Deeeci,
Am primit raspuns de la DC.Le-am zis ca nu vreau balacariri, nu vreau procese si scandaluri dar nu vreau ca viata mea sa fie la fel ca a lor, telenovela nationala...Si sa gaseasca o solutie sa nu le afecteze si pe alte mamici de pe forum sau alte vieti de familie...

Mona, imi pare tare rau de bb...Sa mergeti la dr, macar sa stai linistita...Sa ne spui ce si cum

Mada dar cum v-a palit mai...Sanatate multa sa aveti sa se faca fetili bine, scumpele lui mama

Danuta si voi...ioi, stati in casa la caldurica va rog si sa va faceti bine...

Ankule, nici eu nu vreau sa fac valuri....cum ziceam cainii latra...

Ile da, n-aveam de unde sa stiu evolutia.Dar sa imi fie invatatura de minte

Va multumim tare inca o data ca ati fost langa noi...Crunta zi a fost ieri

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si pen' ca Narcisul este pe faza, si pen' ca stiu ca aveti multe din voi zile proaste...
www.youtube.com/watch?v=8FNbvybBcmk" target="_blank">CHECK THIS OUT NEAPARAT!!!
E veche dar face TOTI BANII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Tecky, noi in principiu avem nevoie de vreo doua zile sa taiem unghiutele...Adica nu merge de o data ca n-avem rabdare...

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna si de la noi!

Mada insanatosire grabnica! Pup printesele!

Tecky si noi ne descurcam mai greu uneori....eu il tin in funduletz, sprijinit de mine si ii tin manuta si tai. Se mai misca uneori, mai fac o pauza mica...reusim pana la urma!
O singura data i le-am taiat in somn, cand era mai mic si se tot misca...asa ca mai bine treaz.
Multa bafta!

Cu intalnirea de maine...eu pot cel mai departe Unirea, mai aproape Liberty...

Narcis . Se uita repede....v-or fi alte stiri....Ma bucur ca te simti mai bine!

Noi suntem bine, vrem papa la 2 ore, am inceput sa luam 2 mese/zi de formula

Bujo frumos Filipanu' tau
S-ar putea sa faca greu kk ca e laptele gras. Al meu face zilnic dar mai greu de multe ori si are o consistenta cremoasa, e gras...(Scuze de detalii ) asa ca e bine sa-l mai ajuti, eu mai folosesc termometrul uns cu galbenele (unguent). Bafta!

Mona ma bucur ca nu a fost ceva grav si Codrin e bine!

Flory de Alex si David

Mergi la inceput