Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aaa,Vanessa,poti sa mai vizitezi si "Mica Printesa"- este pe o straduta vis-a-vis de Mall Vitan;la vremea aia nu aveau locuri (ma trezisem tarziu).Spatiul nu mi s-a parut generos, nu stiu daca aveau copiii spatiu verde in curte (am avut impresia ca nu..);atmosfera mi s-a parut ok,ieseau copiii si parintii f. fericti de acolo,personalul f. vesel si comunicativ...
aveam impresia ca stati in zona "1 Mai",de ast am intrebat mai sus..

Pupici tuturor!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Mona, mergem in vizita la rude. Poate ar trebui sa-i conving sa se mute in sud?!?

Cami, multumesc frumos, Tommy este, intr-adevar, un copil extraordinar, dar ma tem ca va suferi mult in viata tocmai datorita acestei hiper-sensibilitati... Legat de SUA, nu stiu de ce am impresia ca ai inteles ca ne mutam: nici pomeneala, ne simtim excelent in Canada, deci mergem numai in vizita, pentru o saptamana, in SUA.

Tommy are febra si nu a mers astazi la scoala. Ma duc sa vad cum se mai simte...

Va doresc o zi frumoasa.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/49LVpz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

IuliaP multumim de complimente! M-am uitat la pozele voastre ce mare a crescut Tommy! Pup baiat ochenat!
M-a amuzat ca ii plimbi in carutz de twins! E foarte comod!

Camelia imi pare rau ca Stefi e bolnavioara! pupam fetita sa se faca repede repede bine!

Monet ma bucur ca mai scrii si pe aici! Ai primit un raspuns pana acum? Tin pumnii!

Irinusha am incercat sa te sun si nu pot! nush de ce! pup cupii!

Bebebeca ce face burtica?

Noi maine mergem la vaccin! Am emotii! Sebi e racit in continuare! Am avut si sedinta cu parintii... o groaza de bani se cer! Vor sistem audio, covoare, dvd, bani de serbare, bani pentru pusculita clasei, ... o poala de bani! Avem o educatoare mai in varsta cam "intepata"... careia i-am spus ca sunt de acord cu pedepse ton ridicat etc NU sunt de acord cu bataia insa! La care mi-a raspuns ca "bataia e rupta din rai doamna!!" Poate cand e dat de mama si tata doamna!! nu de cineva strain! I-am zis ca daca vine batut acasa are 2 sesizari simultane 1 la minister si una la inspectorat! Sa vedem ce raspuns da acolo! unde scrie chestia asta cum ca bataia e rupta din rai!
Oricum Sebi imi povesteste tot ce face la gradi! Nu imi fac griji.. ca e si baietel cuminte nu face prostii! Dar ca si conceptie de educare a copiilor m-a socat doamna idicatoare!!!
Uofff is cam agitati bebeii! de o ora se chinuie sa adoarma si nu reusesc!

Va pupacesc! O seara buna!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Cami, Iulia Sanatate copilasilor sa se faca bine.

Nally anticipat gemanutilor sa nu aibe reantii la vaccin. Si Sebisor si sanatate.
Lagat de gradinita, dotarile si mobilierul necesar gradinitei trebuie sa il asigure primaria. Daca directoarea e comoda si ii este lene sa mearga sa ceara e problema lor nu a parintilor. Legat de educatoare, daca insista ca "bataia e rupta din rai" i-as pune o carte de psihologie in mana.

Noi suntem bine. Bia nu mai e racita, in schimb am luat-o eu.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Nally, si pe noi ne-au cocosat cu banii la gradinita, nu mai spun de rechizite, jucarii si consumabile. La inceputul anului am primit o foaie A4 scrisa marunt cu tot ce trebuia sa aducem, de la un top de hartie xerox, pana la carioci, culori, hartie creponata, jucarii (masinute, ursuleti, trusa frizer etc). Lunar trebuie sa ducem 2 suluri hartie igienica, 2 de prosoape de bucatarie, o cutie de servetele din acelea care se trag unul cate unul, un sapun lichid si o sticla de spirt. Nu mai spun ca in prima luna am luat un sapun lichid cu miros de piersici si Darius abia astepta sa se spele cu el pe maini. Inca mai spune din cand in cand, saracul: "Mami, tot n-au pus sapunul meu la baie!"
A! Si luna asta am platit si niste cheltuieli gospodaresti, ceva de genul apa, caldura, asa i s-a explicat sotului, eu credeam ca-s suportate de Primarie.
Pupici gemenasilor, sa nu aiba reactii urate la vaccin.
Trimite si mie PM mailul tau, te rog, stiu ca aveai altul decat cel yahoo.

Noi in continuare cuminti (fata) si agitati si neascultatori (baiatul). Mama e inca la mine, ma ajuta mult. Sa va spun cum o gratuleaza Darius?! "Dau cu tine de pamant, buni!", "esti cea mai rea bunica din lume" "ma, bun, da' nimic nu te-a invatat mama aia a ta"...mor de rusine, chiar daca e mama, imi pare atat de rau ca o jigneste asa...si eu nu pot face nimic, pur si simplu nu-i pot inchide gura. Orice pedeapsa i-am da, nu rezolvam nimic, zice "ce bine ca m-ai pedepsit, ma bucur mult" si chiar nu pare afectat.
Cu fetita se poarta frumos, o pupa des, e nelipsit de la baita de seara, ba i-a spus "sa-mi spui tu mie cine te supara, ca am eu grija. Ca tu ai numai un fratior si eu am numai o surioara" E f simpatic uneori, de-ti vine sa-l mananci.

Va pup pe toate, o sa mai scriu cand o sa mai am timp.

Bertha, mami de doua comori - Darius-Andrei (DN 08-06-2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

MADUTZA, sa va traiasca fetita! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna ,

Multumesc pentru mesajele pe care mi le-ati trimis si urari. Stiu ca mesajut trimis de tati a fost eliptic, asa ca vin cu detalii: 47 cm, Apgar 8, apoi 9, ora 9:30. Andreea este foarte sanatoasa, dar acum a facut un icter puternic si de azi incepem tratament cu fenobarbital, pentru ca nu exista lampa in Ploiesti unde sa o pot duce. Este cuminte, doar mananca, doarme si kk, probabil din cauza icterului. In maternitate am poreclit-o: Muffy, spaima tzitzi-lor. Pei s-a mufat perfect imdiat ce am nascut-o si suge, suge...A doua zi a supt in continuu pentru ca nu se satura iar eu am baut cam 3 l de ceai de chimen si anason, astfel a venit lapticul mult. Acum am laptic mult cu sanii intariti. Am bagat pompita si am scos 60ml din ambii sani, dupa ce a supt. Nu stiu daca e mult sau putin, dar nu ma stresez cu asta, doar incerc sa tin un echilibru intre cat vrea ea sa pape si cantitate. Problema este ca acum e nu prea papa mult, 5-10 min un supt, pentru ca adoarme imediat. Degeaba incerc sa o stimulez, cand pica este departe, in lumea viselor. Pentru ca suge asa de putin, se trezeste la 1.5 h pentru papa. Rar trec 2-2,5h.

Azi noapte s-a trezit la 11:00, 1 si s-a culcat la 2, la 4, la 7 si s-a culcat la 8, apoi la 10:30. Numai ca somnicul de la 2 si de la 7 l-a servit in pat, langa mami.

Eu imi revin usor dupa operatie. Parca a fost un pic mai greu da data asta, mai ales ziua in care m-am ridicat din pat, dar a trecut. Cu psihicul stau cam prost. In ziua in care am nascut eram inundata de fericire. In spital am stat in rezerva pe sectia de nasteri 5 nopti, nu au avut locuri. Asa ca am auzit nasteri naturale si tot felul de cazuri mai frumoase sau mai urate. Am auzit tot ce se intampla, cum erau bb-ii prezentati taticilor, cum nasteau femeile, indiferent de ora. Va dati seama dialoguri fericite sau ingrijorate. Toate astea mi-au dat o stare destul de preosta si abia asteptam sa ajung acasa.

De cand am venit e totul ok, insa am o tristete in suflet. Nu stiu de ce, eu o pun pe seama faptului ca nu am putut-o aduce acasa pe Ana. A racit de sambata si tuseste, asa ca sta la mama. Sunt f trista pentru ea, pentru ca ea stia ca voi sta 3 nopti plecata si nu i-am spus nici acum ca ne-am intors pentru ca ar suferi. Abia asteapta sa vina sa stea cu Andreea. Probabil ca acesta este motivul tristetii si golului pe care il simt. Mi-e foarte dor de ea, chiar acum m-a busit plansul. Pe langa asta ma simt f slabita, fara energie si chef de viata. Imi revin cand se trezeste Andreea pentru ca este foarte scumpa si nu ma deranjeaza deloc, chiar daca sunt obosita. Am tot felul de ganduri nasoale, de perioada colicilor cand nu vom dormi, de faptul ca trebuie sa ma intorc la un moment dat la serviciu si tot felul de ganduri tampite. Uite asa, nu ma pot bucura de ziele astea inca linistite si nici macar nu ma pot odihni.

Nu stiu cat de coerenta am fost, pur si simplu am inceput sa scriu si nu m-am oprit. Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca. O sa incep si eu sa citesc ce ati mai scris si sa va raspund.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 19.11.2008
AMR 5 ZILE
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Nally, mi se pare absolut revoltator ceea ce a putut sa spuna educatoarea in cauza. Aici, in Canada, nici nu se pune problema de asa ceva... Daca s-ar atinge cineva de un fir de par din capul copilasilor mei, as merge cu el/ea de gat pana la Dumnezeu. Ca pedeapsa, in Canada, ii pun sa stea pe un scaunel, singuri, si nu au voie sa se joace cu ceilalti copii timp de 2-3 minute. Atat si nimic mai mult!

Legat de caruciorul de gemeni, este, intr-adevar, foarte comod (este sport, se strange usor, nu cantareste mult, etc.) si, in plus, piticii mei sunt atat de apropriati ca varsta si marime (inaltime, greutate) incat chiar ca ar putea sa fie gemeni...

Nico, multumesc. Sanatate si tie. Apropo, la noi ninge cu fulgi mari. Trimite-o pe Bia incoace...

Bertha, dulce Darius ("Ca tu ai numai un fratior si eu am numai o surioara"). Lasa ca va creste si se va face baiat cuminte.

Madutza, este poate depresie post-partum. Ai grija de tine!

L-am dus pe Tommy astazi la scoala. Tot ma uit cu ingrijorare la telefon, sa nu ma sune invatatoarea... Azi-dimineata era un pic cam caldut, dar i-am dat medicament si sper sa fie bine, caci in rest era destul de vioi.

Va doresc o zi linistita.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Mergi la inceput

Madutza, am vazut-o pe Andreea!!! Ce gogosica grasunica... Sa-ti vina s-o mananci nu altceva... Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Madutza bine ati venit acasa! Pupicei bolnavioarei Mariuca si falconicii Adreuca! E o grasana scumpa foc Andreea! Tie refacere rapida si nu te mai gandi la necazuri si vremuri ce vor veni ca nu stii cum va fi! O sa fie foarte bine si punct! Ai doua fete frumoase si nu ai de ce sa te gandesti ca o sa fie greu! La ce experienta ai acum o sa vezi ca iti va fi mult mai usor!

Bertha ai dreptate cu rechizitele! Costa de nu imi vine sa cred! Ce fac cu spirtul ca nu imi da prin cap ce fac cu atata spirt in fiecare luna! La noi se cere 5 ron in fiecare luna pentru pusculita clasei din care se cumpara consumabile (agrafe de birou - desi am dus si noi parintii, saci de gunoi, bomboane - cu care eu nu sunt de acord! se plateste apa plata care o au copii la dispozitie etc. ) dam un sul prosoape de hartie, un sul de hartie igienica, sapun lichid si servetele la cutie.

Iulia eu am adus in discutie lucrul cu bataia mai mult in gluma... numai ca doamna m-a luat in serios! De aceea am si ramas un pic interzisa la replica ei! Eu pe Sebi nu l-am batut iar de tipat la el foarte rar! El chiar se timoreaza cand aude pe cineva strain ca tipa!
La noi functioneaza foarte bine recompensa cu buline: o fapta buna sau un lucru facut cum trebuie de mai multe ori fara sa i se atraga atentia = o bulina albastra... o prostie repetata constient sau plans nejustificat (mai are naravul - prins la buni la buzau ca sa obtina ce vrea de la ea!) = o bulina albastra anulata sau una neagra daca nu avem de unde anula! la 5 buline albastre acumulate are voie sa isi aleaga o revista cu CD sau o jucarie pe care si-o cumpara din banii stransi la pusculita!
Asa ca la bataie chiar nu inteleg rostul! Ca ne intelegem prin vorbe frumoase si linistite ca doar el are de castigat oricum! Si a inteles copilul si se comporta ca atare: strangem cat mai multe buline albastre si bani la pusculita!

Si sa va povestesc ce targ a facut cu buni in seara asta! Nu stiu cum a invartit-o de cap si a convins-o sa ii cumpere nu stiu ce pistol dar nu din bulinele albastre si cu banii din pusculita! Ci cu banii ei caci : "Buni noi avem treaba noastra aici! Nu ne amestecam cu bulinele!" Buni : " Poi buni nu are bani pana nu ajunge la Buzau sa ii ceara lui tataie Sebi! De unde sa iti iau eu pistol!?" " Poi iti da mami " eu "Nu am bani Sebi!" Sta el se gandeste si ii zice lui buni: " Uite cum facem... eu iti imprumut banii mei de la pusculita... si imi iei pistol... DAR ... cand ajungem la Buzau sa mi-i dai inapoi buni! ca sa ii pun la loc sa imi iau avion cu tati!! Da?? Facem asa?" La asa logica a cedat buni instantaneu! Un smecher santajist si afacerist!

Cu bebeii am fost la cantar si vaccin... la cantar suntem foarte bine! ALex de la 3050 g a ajuns la 5550 g si Criss de la 2800 g la 5300 g. NUmai ca sunt suparata ca asa mana grea are doamna asistenta care ne face vaccinurile de ii doare saracutii de ei... se trezesc tipand de durere... Criss s-a si invinetit la piciorus si il are umflat! Le-am pus comprese cu apa rece... vad ca Alex suporta mai bine ... de Criss imi e asa de mila! Are o fetisoara suparata si cand doarme se vede ca il doare pe puiul mic!

Va pup .. mai am de spalat de-ale bebeilor... le spal la mana deocamdata... am si eu piticii mei!

Noapte buna!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput