Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Irinusha, cu siguranta o tona de poze, caci nu ratez nici o ocazie de a imortaliza momente din viata noastra. Chiar ma gandeam aseara ca nu stiu ce sa mai fac cu toate albumele pe care le avem si in care nu se afla decat o foarte mica parte a pozelor (selectia este foarte severa, inainte de imprimare). Chiar o sa punem imagini noi pe site in acest weekend...

Mona, Worcester-Hartford-Boston. Prin nord, nu departe de granita cu Canada...

Nico, sa stapaniti sanatosi masina cea noua si sa duceti fata la munte. Pai, se poate... Biei.

Hop si eu cu o fraza memorabila a lui Tommy: Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Cand iti zambesc, iti arat cat de mult te iubesc!)

M-am topit toata. Pana si sotul meu, care nu cedeaza usor la santaje din acestea sentimentale, s-a emotionat.

Va doresc o zi minunata.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/49LVpz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mesaj de la Florin, sotul Madutzei:

"Andreea are 3,7 kg si este sanatoasa. Mada este ok."

Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!!!
Mada, refacere usoara si mult laptic!

Gata, nu mai am griji :) ... trec iar la pauza!
Week-end fain fete dragi si multa sanatate!!!

PS: Stie cineva ceva de Gabitza?

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

BUna dimineata mamici dragi!

Bertha, pentru micutza frumoasa foc.
Iulia, crede-ma ca mi s-au umplut ochii de lacrimi citind ce ti-a spus Tommy.

Madutza, azi este ziua cea mare!!!! Nastere usoara!
Nicoleta, concediu placut mai departe!

va pup, plec la treaba. Sta andrei tare nerabdator sa plecam, hi hi.

Ioana 16+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Si eu am primit acelasi mesaj de la Madutza (mai probabil de la sotul ei).

Bun venit micutei Andreea, sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte! Felicitari Madalinei si sotului, refacere rapida si mult laptic!
Pupici speciali si pt Ana!

Irinusha, bravo pt promptitudine, ai editat si listuta, esti pe faza mereu!

Multumim pt cuvintele voastre frumoase!
Micuta e atat de cuminte...nici nu se simte in casa. Din pacate, Darius e la fel, ma supara permanent, orice am face, nu se schimba deloc. Nu va ganditi ca are treaba cu gelozia, nici gand. Comportamentul lui e acealasi ca cel dinainte sa se nasca Ioana. Daca ea e atat de cuminte, chiar am timp sa stau cu el, sa ne jucam...nu mai stiu ce sa cred si sa fac...

Azi mi-a scos si firul de la operatie, deja ma simt mult mai bine, ma misc mult mai usor.
O sa mai revin cu alte noutati sapt viitoare.

Week-end placut tuturor!

Bertha, mami de doua comori - Darius-Andrei (DN 08-06-2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

BUN VENIT ANDREEA! Sa cresti mare si sanatoasa, sa aduci multe bucurii

Iulia - M-am topit toata.

La noi santajul e prin plansete. Oare cand va veni ziua cand nu va mai plange din orice. De dimineata a plans pt ca vroia ea sa puna tacamurile la loc si se apucase soacramea de ele. Apoi a plans cand am ajuns la gradi ca am orit motrul si vroia ea sa opreasca radioul.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Micutza Andreea bun venit! Mada refacere usoara si mult mult laptic!

Lauraa mie mi-ai facut impresia ca esti o femeie foarte puternica! Sunt sigura ca te vei descurca la superlativ impreuna cu fetele! Va pup !

De noi ce sa va zic... L-am dus pe Sebi la gradi de luni pana ieri ... e racit cobzaa! Deci eu nu mai stiu ce sa ii mai fac! I-am facut imunizare din septembrie pana acum si vad ca degeaba! Cand a dat nas in nas cu colectivitatea de copii iar ne-a topit cu gatul!

Bebeii sunt bine! Cresc frumos si sunt asa de cuminti de nu spui ca am bebei in casa! Papa si dorm... dorm si papa! Un pic de colici ... dar nesemnificativ!

De citit intru si citesc dimineata... peste zi mai greu in fata calculatorului! Si de scris... rar... pur si simplu nu mai apuc sa scriu sau nu am starea necesara sa tastez! Ma uit la pozele copilasilor si nu imi vine sa cred ce mari sunt ... ce mult au crescut!!

Va pup ... s-au trezit gusterii pentru papa!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Madutza, FELICITARI! Bine ai venit printre noi, Andreea! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ai o copilarie minunata.

Ioana, Nico,

Nally, i-am vazut pe scumpii tai in poze. Foarte dragalasi. Sa stapaniti sanatosi si casa cea noua!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/49LVpz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Madutza, felicitari !!!! Sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa, iar tu sa ai mult laptic !!!!

Bertha, si vou sa va traiasca printesa (caci nu am apucat pana acum sa te felicit)!!! Am vazut si pozele...o dulceata de copil.

Laureta, Doamne ce fete frumoase ai , ptiu, ptiu...

Nally, de gemanutzii tai nici nu mai zic. M-au topit...

Scuze ca numai scriu, ca de obicei pe fuga...

Noi suntem bine. Bebe2 chiar se lasa asteptat. Amalia este f bine si este minunea mea de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

madutzule, felicitari pentru bebe andreea! ce mare fatuca! aia, da .... sa va fie bine la toti, sa scrii cind apuci. si poze, vrem poze!!

bertha, nali, va citesc rindurile, cum ziceti ca bebeii-s asa cumintei si toata ma topesc .....

iulia, aha, deci tot prin nord (american) o sa stai.... pai, acuma, iarna, ii de venit in sud, draga mea!

am 4 zile si ajung acasa pentru aproape o saptamina - ii thanksgiving-u' american si avem vacantzuca de la scoala (3 zile, da'-i bine si aia).
sint cam trista, ca m-asteptam sa-mi dea de veste aia de la siemens sau macar aia de la emerson electric despre ceva oferta de slujba ieri (vineri), da' toata lumea o tacut milc..... mai sper, mai sper. ceva bun sa fie.... (doamne, da! c-avem nevoie....)

va pup cu drag, drag, drag!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Recente 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

hello!
Vanessa,imi pare rau ca iti raspund atat de tarziu, nu stiu sa iti spun nimic despre gradinita asta;am cautat intr-adevar intr-o vreme o gradinita particulara (aproape de casa sau aproape de serviciu), eram in stare sa dau si peste 15 mil/luna.
Din pacate nu mi-a placut ce am vazut (de fapt nu prea corespundea realitatea cu ce se laudau majoritatea pe net) sau ce am citit de la parinti cu copii ce le frecventau.
Pana sa ma hotarasc la una dintre ele, am descoperit una de stat langa casa, o gradinita care (cu exceptia nr. mare de copii in grupa si a ne-predarii intensive intr-o limba straina) mi-a placut mult mai mult decat majoritatea celor particulare avute pana atunci in vedere..Eu sunt f.f.f. incantata de educataoarea noastra; in plus,este o gradinita curata,linistita,cu o curte mare dotata corespunzator, sala de sport in care se prezinta frecvent spectacole de teatru (vine acolo o trupa),etc,etc..
Voi unde stati?
Madutza,felicitari,sa fiti sanatoase!
Iulia,ai un copil tare sensibil si matur! bravo!
Monet,bafta! poate sunt putin mai "rezervati" sau mai prudenti in privinta noilor angajari;acum si pe la noi,in Romania,multe firme mari au inceput sa faca disponibilizari , sa vedem ce va fi la anu', cand se presupune ca va fi greul...
Iulia,bafta! sotul meu a fost de mai multe ori in SUA,tot in nord spre Canada;se simte binisor pe acolo..I-a placut ca este mai "aerisit" si aglomeratia mai mica (Rochester-NY).Bine,el nu a stat prea mult o data, max. o luna/vizita

Noi suntem bine,am stat -din prea mult exces de zel (ii trecuse deja cand ne-am prezentat acolo...dar cica era deshidratata) - de luni pana miercuri in spital cu Stefania...Verdict: enteroviroza.. A vut si Sebi cateva simptome duminica,dar i-a trecut extrem de repede, dupa jumatate de zi de la debutul lor nu mai avea nimic..La gradinita,jumatate din grupa lui a fost virusata...
Pe forum nu mai am timp sa intru,am o lipsa acuta de somn (dupa 3 nopti nedormite- din care doua petrecute la spital pe un scaun, Stefania a dormit in patut metalic de bebe) si timp pt. rezolvarea treburilor personale si de la serviciu..

Va pupam si va dorim toate cele bune!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput