Fetele din Austria (26)
Raspunsuri - Pagina 19
Graviduta spune:
Adriana, Flavia, multumesc mult. O sa mai intreb si la hotel, or stii si ei sa ne indrume. Sper, insa, sa vb engleza, ca noi nu stim deloc germana.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
silar spune:
Buna fetele, ce mai faceti, sunteti bine??
Noi am fost ieri la med de familie si Mariuta este bine, au durut-o putin urechiusele dar nu este nevoie de antibiotic, mergem doar cu picaturi si atat. Acum vad ca are Mihaita temperatura 38,1 - deci azi sta acasa. In rest incercam sa ne revenim dupa atatea zile libere :).
La Salzburg as fi vrut sa mergem week-end-ul care a trecut, dar cu oboseala de dupa Praga si raceala Mariei am zis pas. De acum la primvara incercam sa ne organizam pentru o iesire.
Cam atat despre noi.
Liana esti bine???
pentru mamici si pitici.
danat spune:
Buna fetelor! Ati luat pauza? Faceti sarmalele deja
Liana ce mai zici? Unde umbli de nu ai mai dat pe aici?
Silar ma bucur ca ne-am intersectat ieri, mi-a facut placere sa stam la palavre. Pupa puii si muuulta sanatate mai ales lui Mihaita
Adriana ce mai fac fetele? va pregatiti de intoarcere?
Flavia ce face Bianca, sper ca si-a revenit complet!
Cand iti vin musafirii?
Eu am observat ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea de muci omniprezenti (aproape) la Raducu. In rest e bine, multumesc lui Dumnezeu, insa de cand am inceput prima tura de Broncho-vaxom are muci, si vad ca i-au ramas si dupa cele 10 zile de tratament. Habar nu am de ce face muci, asta o fi reactia la virusii din jur.
Pupam!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
silar spune:
Dana si noua ne pare bine ca ne-am intersectat. Data viitoare poate ma lipesc de poza lui Raducu , macar eu ca fata me a cam timida :). Multa sanatate si voua .
Flaflo spune:
Dana, musafirii imi vin azi, Bianca abia asteapta sa vina Izabela (fetita prietenei mele) sa se joace cu ea. Suntem complet sanatosi, dumineca am dat o tura pe la Rathaus, am zis ca nu mai fac greseala sa merg in weekend, a fost nebunie! In rest am stat pe capul alor mei, biancai i-a fost dor de ei, asa ca am mers acolo simbata si dumineca, iar luni putin shoping de craciun.
Silvia, cum e Mihaita? Sper ca nu s-a agravat.
Liana, cum esti? Vad ca nu ai mai intrat de ceva vreme, e totul ok?
silar spune:
Flavia Mihaita e bine azi, nu mai face febra, dar oricum mergem la med pediatru pt control ca vine week-end-ul si nu vrem surprize. Ne bucuram ff tare ca sunteti bine cu toti si sa dea DD sa ramaneti asha multt timp. Nici mie nu-mi mai trebuie Rathaus in week-end - cel putin nu insotita de pitici. pt Bibi
As vrea sa-i iau Mariei o rochita rosie pt Craciun, dar nu mai am timp de cautat - stiti voi vreun magazin unde gasesc cat de cat sigur??
Nici nu am plecat si deja mi-e dor de voi toate, dar ma intorc....
Liana esti bine???
pentru piticutzi si pt mamicutze.
carolada spune:
silar ce pacat,ca nu mai vii in salzburg.multa sanatate !
flaflopai am vizitat brazilia(rio si cascadele de la foz do iguassu),paraguay,argentina-buenos aires si uruguay-montevideo,punta del este.buenos aires mi a ramas la suflet,vreau sa mai merg.pozici din pacate inca nu,am ratacit un cablu si nu le pot transfera
pupicei la toate,
www.camping-kasern-salzburg.com
silar spune:
Carolada ce locuri frumoase ai vazut.....
Fetele noi am fost azi la med pediatru si "shoc", amandoi au infectie bacteriana (i-a intepat in degetel) de aci rezulta ca amandoi papa antibiotic, fiecare cu al lui. Ce sa facem, trece si asta. Jale mare pe fata me ca i-a luat sange, nici bobo nu i-a mai trebuit dupa aia. Trebuie sa ne facem bine ca joi mergem la vaccin, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa faca. Oare toate fetitzele sunt asha sensibile sau numai a mea e mai cu motz??
si speram ca nu mai papa nimeni medicamente.
silar spune:
Stiti cumva daca este vreun concert in noaptea de revelion?? Vin cumnatii mei la Viena si m-au intrebat daca este vreun concert sau daca cel de la Opera se aude si afara, se pun ceva difuzoare?? Intreb si eu...Sau ce program este de revelion??
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Mai suntem si noi pe aici, tare ocupate -- va zis, zboara timpul; nu stiu, da cum va mai ziceam, parca n-am timp deloc; ne organizam prost, nu stiu ... da trec zilele ... cu viteza luminii
Silvia, sanatate Mariei si lui Mihaita! Nu cred ca sunt fetitele mai sensibile, depinde de copil, o fi luat si ea de la Mihaita.
ANnika tuseste si ea, a luat de la Lara, care a adus de la gradi si uite ca ieri am fost cu ea la doctor.
Ne-a dat un sirop de tuse, si Nurofen -- ca ar avea si rosu in gat.
Nu mananca mai nimic, decat suge la san, da si acolo, cateva minute.
Ma supara ca nu vrea biberon.
Lara e mai bine, se pregateste de serbarea de la gradi, canta mereu prin casa cantecele in germana ... ce mai, bucurie mare.
Wow, ce de locuri ati vizitat Caro! Frumos!
Daca vreti sa vedeti ce-am facut noi miercuri
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/IntalnireMladiteSiMugurasiDeMaiIunie2008CostumatiInCraciunei#5278833490978785314
Adriana