Fibrom uterin (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor!!!
Xana, scuze ca iti raspund numai acum dar nu am fost pe acasa. Daca mai vrei detalii iti dau cu mare placere. Chiar cred ca embolizarea e cea mai buna metoda de a "scapa" de fibrom. Eu una acum nici nu mai stiu ca il am. Eu am stat internata o noapte. Adica la ora 12 la amiaza m-a "operat" si in 40 minute eram deja in salon. De costat nu costa nimic daca ai asigurare medicala.sa iti duci o trimitere de la medicul de familie, si iti mai trebuie un EKG sa vada ca nu ai malformatii la inima, si ar fi bine sa mai ai si o adeverinta de la locul de munca.(se da la medic cam 5 milioane dar tu dai cat poti). Si cred ca o sa vrea si el sa iti faca un ecograf inaite sa vada exact ce si cum. Pot sa iti dau si nr lui daca vrei si vb mai multe cu el, e un om foarte dragut si intelegator.
Te pup si iti urez succes. Merita!
Fetelor o sa revin sa va scriu mai multe!
Va pupa KIKI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

mirelac69, merci frumos! Trimis mail.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Hey girls!!! Am promis ca revin!
Nu am mai scris demult pentru ca am fost plecata o saptamana la ski in Austria.Sunt sigura ca multe dintre voi fie locuiti in alte tari sau ati mai fost plecate inafara, dar eu nu contenesc sa ma minunez de cat de bine organizati sunt altii si cat confort poate sa iti ofere alta tara. Sa nu ma intelegeti gresit, imi iubesc tara si am fost crescuta in spirit patriot, dar nu pot sa nu tanjesc dupa o viata ordonata si confortabila pe care o au altii.In orice caz a fost foarte frumos si a meritat totul. Cred ca cu banii pe care i-am cheltuit acolo nu ne perimteam sa mergem in Poiana Brasov sau Predeal, si oricum nu aveam acel confort. Acum imi e greu sa ma readaptez cu serviciul si sa imi reintru in ritm.
Arinna, ce mai faci? Sper ca esti mai bine, si fizic si psihic.Ce iti mai fac pisicutele? Eu si ieri am avut o discutie cu sotul ca inca nu e de accord cu un catel. DAAAAAR, mi-a promis ca ma va lasa mai la vara sa imi cumpar unul si daca nu se va putea adapta cu el..mai vedem noi. Abia astept sa imi cumpar odata! Ai dreptate e mai greu cu un catel in apartament, dar eu cred ca ma voi descurca si o sa ma straduiesc sa curat tot timpul dupa el sa nu arate ca si casa pe care ai descris-o mai sus..Te pup si mai vb!
Ninia,nu fi dezamagita! Si la mine e cam la fel, avem si noi o luna de incercari...bine ca nu am insistat foarte mult ca eu as vrea totusi sa las sa treaca 6 luni de la embolizare, dar ideea e ca nu ne-am mai protejat si eu speram ca da de...Nu a fost nici la noi inca norocul...inca asteptam si noi. Stii si tu ca sunt multe persoane care nu au avut de la prima incercare...si eu stiu multe cupluri prieteni de-ai mei care incearca si de un an...din pacate...si eu cateoadata ma gandeam la ce folos am mai luat anticonceptionale daca nu se intampla...dar trebuie sa avem rabdare si va veni bebe si la noi sunt foarte sigura de asta.Te pup si spor la treaba!!!
LucaLuca, e o idee buna cea pe care o aveti voi. Si eu imi amintesc cu groaza de perioada in care am aflat ca am fibrom...parca primisem vestea ca voi muri in curand...asa eram de distrusa...Poate doreste cineva sa scrie ceea ce doresti, oricum tinem legatura si incaodata multumim ca va ganditi si la noi.

Spor la va zice KIKI

Mergi la inceput

Salut fetelor!!!
Vreau sa va povestesc ce mi s-a intamplat. De cateva zile ma doare usor burtica ca si ciclu...dar nu vine ciclul, ma gandeam ca de la efort ca am fost si la ski...Ieri m-a intrebat sotul meu ca nu ma mai duc la sala...eu o impatimita a aerobicului..nu ma mai socteai din sala cand ajungeam acolo...si i-am zis ca ma simt prea obosita si greoaie sa ma mai duc...si am hotarat sa fac in dimineata asta testul de sarcina (care era cumparat de vreo luna cu multa speranta).Zis si facut, azi dimineata am colectat urina, am introdus banda pana la max si am asteptat...ca de obicei a aparut rima dunguta roz intens...ma duc pana in bucatarie, arunc ambalajul...si cand ma intorc...SURPRIZAAAAAApare si a doua liniuta foarte vag...car care in 2 minute s-a facut destul de roz!!!
Ce ziceti este ceea ce cred eu????NU am avut alte simptome...nu mi-e greata...nu mi-e pofta...Azi o sa ma duc sa mai imi iau un test si dimineata il repet. Am sunat si la doctorul meu si numai pe marti m-a programat!!! Sunt foarte emotionata. Doamne da sa fie bine!!!
Va pup si o sa va tin la curent!
KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Salut fetelor!

Am intrat in fuga sa-i fac galerie lui Kiki pana afla rezultatul, dar se pare ca e cu ochi . Kiki, se pare ca Austria e de bun augur, exact asa mi s-a intamplat si mie si tot aceleasi simptome am avut, cu toate ca eu dureri la ciclu n-am avut niciodata.

Ninia , spor la treaba, ca tu urmezi!

Arinna, sper ca te simti mai bine, macar din punct de vedere fizic sa te fi recuperat...e greu, stiu, dar fii optimista!
(Ioana e de la endometrioza si a pierdut a doua sarcina obtinuta prin FIV )

Noi crestem, am facut 5 luni, nici nu stiu cand a trecut timpul, deja nu mai sintem bebelusi, azi am inceput diversificarea ca nu ne mai saturam , avem 68 cm si 6,700 kg, vorbim, spunem "ma-ma"( cand avem nevoie ) de la 4,5 luni....Kiki pregateste-te ca vine si la tine!

Va pup pe toate si multa sanatate si putere pt. tot ce v-ati propus sa faceti!

Mami de Bubu vorbaret (19.08.208)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

kiki_cri: Eu zic ca este de bine. .

Mergi la inceput

Neata' Tuturor!!!
Azi dim a repetat testul si la fel 2 liniute!!!dar de data aceasta au fost mult mai evidente!!!
Sunt foarte fericita!!! Marti m-am programat la doctor! Abia astept sa imi zica exact ce si cum...

Va pupa KIKI care cel mai probabil e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Kiki ma bucur enorm pentru tine! Sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa ai o sarcina usoaar in continuare.

Eu sunt destul de necajita, mi-am facut ecografie intravaginala saptamana trecuta si fibromul care era de 3,5 cm s-a facut de 4,5 din doua alte fibroame de peste 2 cm, iata ca s-au facut 3 fibroame si multe altele mai mici. Si asta doar in 9 luni cat au trecut de la ultima ecografie.
De doua luni incerc sa raman insarcinata, dr ginecolog mi-a zis ca slabe sperante. Ca nu e imposibil, dar ca structural uterul e afectat si ca va fi greu sa raman.
Eu nu-mi pierd speranta, dar am 38 de ani si deja sunt cam in criza de timp.

Va pup fetelor si sa auzim numai vesti bune in continuare,

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

kiki_cri: Ma bucur mult pentru tine. Abia astept ziua de marti sa ne dai vestea cea mare. Orice ar fi sau sanatos/a sa fie.

Mergi la inceput

Salut fetelor!!!
Va multumesc mult pentru incurajari si mesajele de bine.
Si eu astept cu nerabdare ziua consultului, desi nu stiu daca se va vedea ceva la ecograf....Si eu imi doresc doar sa fie sanatos si sa fie totul bine! In rest nu prea conteaza ce va fi.
In rest nu prea am simptome decat ca sanii ma cam dor...adica imi sunt foarte sensibili, oricum nu am cum sa am simptome asa repede.

Va pup si mersi incaodata la toate care sunteti bucuroase pentru bucuria mea.
KIKI care cel probabil e

Mergi la inceput