Fibrom uterin (21)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
BlueSpot spune:
kiki,
Multumesc pentru incurajari
Sunt tot tensionata, stressata...deocamdata (dupa 3 zile) nu am nicio manifestare de la Gonapeptyl-ul acela.
Nu stiu incotro s-o apuc. Sunt clipe in care zic ca o sa fac operatia si ...imediat in 3 secunde ma cuprinde panica
N-a trecut decat o saptamana si ceva de la socul initial, imi mai trebuie ceva timp sa procesez informatia.
Ma duc sa citesc despre Rachel, multumesc de pont.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lyly_mar/lyly_mar.jpg)
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria buna fetelor, am avut si eu un fibrom uterin dar la interventia laparoscopica in urma unei extrauterine l am extirpat..a fost doar o paranteza... alceva vroiam sa va zic ..sora mea are un fibrom de 10cm si face un tratament naturist cu siropul noni..acuma l a inceput la indrumarea unei prietene care a avut si ea fibrom si cu tratamentul acesta a scazut 6cm deocamdata ..mai ia in continuare siropul.. vroiam doar sa va spun acest caz concret pe care il stiu...poate va ajuta si pe voi.. |
Poti sa-mi dai mai multe detalii despre acest sirop.Unde il gasesc? Cum se ia?Eu am un fibrom de circa 5-6 cm subseros ,anterior. Din 5 medici, unul mi-a spus ca nu ar impiedica o sarcina,iar altul mi-a spus ca as avea o sarcina cu probleme,ceilalati trei mi-au recomandat operatia clasica.Euam 39 de ani,am facut pna acum 5 IA(2 cu primul medic care mil-a descoperit in 2007,3 cu ultimul medic cu care am care am facut 3IA , ultima finalizandu-se cu avort spontan(in dec 2008). Am facut o pauza de 2 luni si vreau sa incerc din nou cu IA,dar ma gandesc ca totusi fibromul ar fi de vina.Si timpul nu prea curge in favoarea mea.Multumesc.
lyly_mar spune:
Buna fetelor,Poate cineva sa-mi spuna mai multe despre Siropul Noni pt tratarea fibromului uterin?Eu am un fibrom de 5-6 cm subseros,situat anterior pe uter.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bluel/Bluel.jpg)
Bluel spune:
Lyly, Bine ai venit pe DC! Din cate stiu eu, exista mai multi producatori, incearca aici, se poate comanda on-line si scrie si cum se ia pentru fiecare afectiune (nu este indicat doar pt. fibrom!), http://www.terapii-naturiste.com/index.htm
Anyway, trebuie sa fii perseverenta, sa ai vointa, nu te astepta la minuni in 3 zile, ci abia intre 3-6 luni vei vedea rezultate daca vor fi...eu nu am mai avut rabdare si chef sa fac tratamentul asta cum trebuie, veneam dupa alte tratamente naturiste, am avut rezultate, dar daca nu faci tratament de intretinere e egal cu 0! Si, de obicei, se combina mai multe produse naturiste, incearca-le si pe cele de la SECOM, www.anticancer.ro
Multa bafta! si spune-ne si noua daca ai avut rezultate bune
Mami de Bubu (19.08.2008)
Gina36 spune:
Buna fetelor. Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru, pentru ca am cam aceeasi problema, un nodul fibromatos fundic de 8,4 cm pe care vreau sa-l ucid prin embolizare. Daca stie cineva ce inseamna "fundic", ca eu nu am reusit sa gasesc. Care este parerea voastra despre embolizare si daca a facut-o cineva sa-mi spuna si mie cat costa interventia. Multumesc si multi pupici.
kiki_cri spune:
Neata fetelor!Cam liniste pe aici...
Gina, bine ai venit pe forum alaturi de noi. Ne pare rau de fiecare data cand mai aflam ca mai e o persoana cu fibrom...dar asta e ...de asta suntem aici sa gasim solutii sa il invingem
. Nu stiu exact ce inseamna termenul de care zici.Poate alte fete stiu mai bine...cat despre embolizare pot sa iti spun ca si eu am facut-o
. O sa gasesti mai multe informatii si pe prima pagina a forumului, plus mai in spate toate discutiile legate de embolizare. Bafta multa!
Lyly, wellcome si tie! Nu stiu ce sa zic despre tratamentul naturist...o fi avand rezultate, eu una sunt neincrezatoare in el...oricum si daca are rezultate cred ca dureaza foarte mult pana se observa...si nu stiu cat esti dispusa sa astepti. Sper ca nu ti-am taiat elanul...eu ti-am zis doar parerea mea...daca tu consideri ca e bun ...poate ca este...nu am incercat...Iti doresc bafta multa!Si cine stie poate reusesti sa demonstrezi ca se poate si nu va mai fi nevoie de opeartii si alte metode. Bine ar fi!
Sa va mai zic si despre mine...am fost ieri sa imi fac analizele la sange, dar numai azi le scot...sper sa fie totul bine. Vineri ma duc la un nou control la gine...sper sa vad inimuta "bebeilor". Vreau sa zic ca de cateva zile ma simt fff bine, greturi mai am dar f putin si mai ales cand ma spal pe dinti, in rest somn mult si pofte. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Bluel, ma bucur ca mai intri cand ai timp si mai scrii. sper ca sunteti bine si tu si Bubu
.
Ninia, Arinna, spor la
si sanatate multa!
Va pupa KIKI
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bluel Lyly, Bine ai venit pe DC! Din cate stiu eu, exista mai multi producatori, incearca aici, se poate comanda on-line si scrie si cum se ia pentru fiecare afectiune (nu este indicat doar pt. fibrom!), http://www.terapii-naturiste.com/index.htm Anyway, trebuie sa fii perseverenta, sa ai vointa, nu te astepta la minuni in 3 zile, ci abia intre 3-6 luni vei vedea rezultate daca vor fi...eu nu am mai avut rabdare si chef sa fac tratamentul asta cum trebuie, veneam dupa alte tratamente naturiste, am avut rezultate, dar daca nu faci tratament de intretinere e egal cu 0! Si, de obicei, se combina mai multe produse naturiste, incearca-le si pe cele de la SECOM, www.anticancer.ro Multa bafta! si spune-ne si noua daca ai avut rezultate bune ![]() Mami de Bubu ![]() |
Buna Bluel,
Buna kiki_cri,
Cu rabdarea stau cam prost, pt ca ma apuca disperarea ca nu se "lipeste" ,poate daca doctorul cu care am facut ultima IA ar fi mai ferm sa ma operez, m-as opera.Dar el mi-a spus ca fibromul stagneaza si ca nu ar fi indicat sa-ma operez,in sensul ca "nu este bine sa umblam pe acolo" . Mi-a dat Duphaston {(2 pastile/zi)din ziua 15 pana in ziua 25,eu mai iau luminita de seara si tincturi de zmeura,coacaz negru,arin alb. Maine ma duc la el sa vad ce mai zice,daca sa mai fac IA.
Pupici
Gina36 spune:
Buna fetelor.
kiki_criiti multumesc pentru raspuns. Chiar am urmarit cu interes cazul tau de la inceput si sunt impresionata. Te rog da-mi si mie cateva amanunte despre embolizarea facuta de tine si anume cat te-a costat interventia, cum ti-ai facut programarea si la ce medic. Sunt hotarata sa o fac si eu pentru ca ai ramas insarcinata relativ repede dupa interventie, ceea ce imi doresc sa mi se intample si mie. Bafta multa la burtica si multi pupici.
kiki_cri spune:
Neata fete!!!
Lyly,bafta azi la doctor!
Gina, eu am ramas insarcinata dupa 4 luni si jumatate de la embolizare, (desi doc mi-a recomandat sa astept 5-6 luni, dar eu nu am mai avut rabdare
). Dar mai sunt cazuri aici pe forum care au ramas insarcinate si mai repede de 4 luni dupa embolizare, Rachel Owen a avut un fibrom de 9 cm si a ramas parca dupa o luna insarcinata. Eu am facut embolizarea la Tg. Mures...si nu stiu daca tie iti convine acolo...cred ca Bucurestiul e mai aproape. Operatia in sine nu costa, daca ai asigurare de sanatate, dar stii cum e...trebuie sa dai ceva doctorului. Poate celelate fete iti vor da nr de tel a lui Rares Nechifor cel care face embolizarile la Bucuresti. Te pup si sanatate! Tinem legatura
.
Fetelor mi-am facut analizele la sange si toate au iesit f bine. Maine ma duc iar la gine si sper sa vad inimuta sau inimutele (depinde de cati suntem
).
Va KIKI
8+
lyly_mar spune:
Buna Kyky_cri<,
Am fost la doctor si mi-a spus sa merg in incontinuare cu stimulare cu Puregon si Orgalutran. Asa ca luna asta ma apuc iar.Poate vrea DD si se prinde.Mai sper in continuare sa devin
Pupici