Fibrom uterin (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor!
Ninia am vazut ca mai e putin pana la "testing" BAFTA!!!Si daca nu nu te descuraja...vine chiar cand nu te astepti.
Eu sunt bine deocamdata, sau mai bine zis...suntem bine (noi 2 sau 3?!),atata doar ca am mai avut sambata nite dureri de burtica ca si cele de ciclu, nu foarte mari, dar deranjante. Dar m-am linistit ca am citit ca sunt normale la inceputul sarcinii. In rest SOMN SOMN SOMN toata ziua numai as dormi.Sotu meu s-a mirat cand a vazut cat pot sa dorm si am observat ca mi s-a accentuat simtul olfactiv extrem de tare. Cam atata acum, o sa aflu detalii peste o luna sa vedem excat cati suntem.
Ma rog la D-ne sa fie totul bine si pentru mine si pentru voi!
Spor la si sanatate!
KIKI+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Ninia multa bafta si din partea mea, sa ti se implineasca visul!
Kiki ma bucur ca sunteti bine, toti doi sau trei

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Kiki, ma bucur ca sunteti bine voi 2 sau voi 3!Doamne ajuta in continuare! D-abia astept sa iti fac galerie cand vei naste!

Tanaion, multumesc din suflet! Sper sa fie si la mine bebe si la noi toate fetele!

Arinna, tu ce mai faci? Sper ca esti mai bine si ca vei reveni din nou in cursa pentru bebe! Nu renunta!

Va pup pe toate fara exceptie si va doresc numai bine!

Visul nostru

Mergi la inceput

Fetelor azi ar trebui sa fac test...dar imi e frica! O sa astept pana in ziua 32...pentru ca nu prea mai e regulat...
Simptome as avea...dar imi e teama sa nu le confund cu cele de cm. Asa ca...stau cumintica!

Kiki, mai intra si spune-ne ce faceti!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Draga Ninia, am vazut ca astazi e ziua cea mare si m-am tot gandit la tine.
Tinem pumnii stransi stransi pt ziua 32.
Arinna, Kiki, voi ce mai faceti?
Numai bine va doresc!

Tana

Mergi la inceput

Neata fetelor!
Aici la Cluj e tare innorat si bate un vant rece...pe cand am crezut ca vine primavara...in fine...
Noi suntem bine...adica acuma durerile de burtica au cam disparut,(ma mai doare cateodata fibromul, cred ca vrea atentie, dar cine il baga in seama...), dimineata cand ma spal pe dinti ma ia o greata...e foarte ciudat, si in plus nu mai suport spary-ul sotului meu. In weekend am fost la socri, care au ramas cu gura cascata cand au vazut cat mananc, eu de obicei eram aia care nu vroia sa se ingrase si dupa ora 6 nu mancam nimic...acum...
Ninia, bafta la testiti facem galerie. daca nu e ti-am zis nu-ti fa griji...va fi luna viitoare.Abia astept sa ne zici!(P.S. Nici eu nu aveam ciclul regulat, mai mult cica am ramas cu bebe in prima zi dupa ciclu, adica nici vb de calculul ovulatiei).
Tana si multa sanatate si spor la !
Bluel si pt tine si pt BUBU vorbaret!Sper ca sunteti bine!Va imbratisez!
Arinna, Ninia are dreptate trebuie sa continui lupta pt bebe!
Ad_b cum mai esti cu sarcina?Mai intra si da-ne detalii, sunt foarte curioasa tu ce tratament iei?
Va salut pe toate!
KIKI6+

Mergi la inceput

Kiki, ma bucur mult ca sunteti bine si ca esti atat de optimista! asa imi place! Sarcina usoara in continuare si sa ne tii al curent!

Tana,Multa bafta si tie la bebe!

Inca nu a venit cm-ul. Asta noapte mi-a fost f. rau. Am vomitat, dar nu pot sa zic ca asta e simptom de sarcina sua a fost o indigestie.
Mai astept pana joi sa vad ce se intampla.
va pup pe toate si va multumesc ca imi sunteti alaturi!

Visul nostru

Mergi la inceput

Ninia, Doamne ajuta!!!Poate e un semn!!!Il asteptam pe bebe si la tine! Hai ca am fi cam deodata!Sa ne ti la curent.

KIKI 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Neata fetelor

Ninia, dupa cum miros eu , este foarte probabil sa fii insarcinata, eu iti tin pumnii sa ti se indeplineasca visul. Cand faci testul? Poti face Sure Check, e usor de folosit si la mine a fost 100 % sigur

Kiki, tie ce iti fac sambureii? Cand mai mergi la doctor? Noi sintem bine, incerc de 2 zile sa-l invat pe Bubu sa manance cu lingurita, se uita la mine disperat ca nu vede biberonul , eu ii indes in gurita mancarea, el nu stie ce sa faca cu ea si o da afara ....incet incet invatam noi, ca doar sintem baieti mari, pe 19 februarie facem 6 luni!!!, Doamne, nu stiu cand a trecut timpul!

Cat despre tratamentele naturiste ca sa spun, ca eu le-am incercat pe toate , pot da rezultate, dar trebuie luate timp indelungat si iti trebuie multa vointa. Eu personal, am baut ceai de marul lupului pe care-l cumparam gata facut de la un terapeut ((nu e bine sa-l preparam singure, e planta toxica si e foarte periculos), si dupa 3 luni cand am facut ecografia, doctorita m-a intrebat ce cautam, ca nu gasea nimic, fibromul,singurul pe atunci si care avea 2 cm disparuse, ba chiar ma facea nebuna , ca cine mi-a spus mie ca am avut fibrom....ma dusesem la alt doctor, tocmai in ideea sa vad ce imi spune altcineva decat cine stia ce am...Anyway, dupa, m-am culcat pe o ureche si n-am mai facut tratamentul de intretinere si dupa 6 luni, a reaparut, ba chiar s-au inmultit...Pe urma am inceput si cu Noni, dar m-am lasat, nu am mai avut incredere, care e foarte importanta cand incepi un astfel de tratament! Si inainte de toate astea mai incercasem timp de 1 an un tratament homeopat, care m-a costat o gramada de timp si bani si n-a dat rezultate in cazul meu. Eu am facut orice ca sa nu ajung la cutit, pana la urma am ajuns la cutit...de cezariana

Arinna

Va pup si va doresc multa sanatate, restul vine de la sine

Mami de Bubu (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

V-am tot citit, dar nu am mai scris. Ma bucur pentru Kiki, eram sigura ca e insarcinata de cand am citit simptomele.
Pentru Kiki: am luat si eu la inceputul sarcinii Utrogestan, dar mi l-au dat mai mult pentru un hematom si nu pentru fibrom. Doctora mi-a spus ca pentru fibrom nu se da nimic. Acum, din ce stiam eu, progesteronul ajuta si la mentinerea sarcinii, nu numai daca ai o problema. O alta prietena a luat pentru hematom Duphaston.
Acum iau Elevit cu care am inceput de la 6-7 saptamani si pentru ca ma simt ametita MagneB6 si Tardiferon.
In rest astept sfarsitul lunii cand ma duc la ecografie si la doctori, ca am doi, unul la centrul unde sunt arondata si unul cu care vreau sa nasc, dar nu l-am intrebat clar daca vine, trebuie sa o fac acum. Ma mai framant cu tarifele astea la nastere despre care nu reusesc sa aflu. Unii spun 300/500/700 euro. Dar euro a crescut mult si deja 700 euro inseamna cam 2800 ron, parca prea mult fata de acum cateva luni cand erau 2000 ron.
In rest fibromul deja nu-l mai bag in seama, s-a stabilizat de la 10 saptamani, uterul marindu-se a ridicat fibromul mai sus si pentru moment nu sunt probleme si am ajuns la 30 saptamani implinite.

Va doresc la toate sanatate si mai ales bebelusul pe care vi-l doriti.

Mergi la inceput