Azoospermie - cap 25 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Fetelor, va rog frumos daca stiti nr. de tel. al dr. Voinea,mi-l da-ti si mie? Jesika, cum se mai simte sotul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Arucs – foarte bine ca incercati toate posibilitatile, pana la urma chiar ca trebuie sa va acordati si in acest sens toate sansele…
Da, si eu citesc la adoptii … incerc sa-mi formez o parere daca e ceea ce vrem; nu vrem sa suferim si mai mult pe vitor
Cipcirip – si eu am problema asta ca nu am spus pana acum despre problema noastra si … va fi ciudat sa aparem brusc cu ideea de adoptie; asa ca noi am inceput sa spunem ca ne-ar placea ca odata si-o data sa adotam un copil, in afara de ai nostril. Dupa ce se vor obisnui toti cu ideea, putem mai simplu sa spunem “uuups, am vazut acest bebe si ne-am dat seama ca acest moment a venit”
Cip – faptul ca tu ai ales varianta asta nu inseamna ca nu e ok; poate ca multe dintre noi vom ajunge, mi devreme sau mai tarziu aici … Insa e chestie de feeling si asta nu se poate explica.
Diana – f bine ca ati discutat deschis, parerea mea e sa vedeti insa cum stati ( o biopsie va va spune asta ) si apoi veti vedea pe ce drum o luati
Succes
Anita – nu mai gasesc nr .. dar l-am mai dat pe la fete, mai e cineva care il are ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Buna fetelor. as vrea sa va rog sa-mi dati si mie link-ul unde pot gasi clinicile pt FIV si unde am putea sa facem biopsia sotului. Cam ca dureaza biopsia? Maine merge la endocrinolog si sper sa primim o veste buna.
va pupic.
Diana

Mergi la inceput

Diana - iata link :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129883

Pana acum cel mai specializat din Rom pe astfel de biopsii este dr Damian
El opereaza la Giulesti si la clinica privata Gynera
In curand insa se va deschide si clinica dr Tutunaru care va avea un urolog cu multa experienta din Isreal

Succes la endocrinolog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

Diana,ca urolog mai este si dr.Cauni pe care-l gasesti la Centru Medical Unirea.Sotului meu el i-a facut biopsia si vreau sa-ti spun ca este super O.K.Acolo costa 500 euro si daca gaseste gigei mai costa cam 150 euro pentru congelare.Se plateste in lei la cursul zilei.De regula asista si dr.Matei care-ti da raspunsul pe loc.
Noi am fost foarte multumiti,este un super doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutele mele.
Vreau sa impartasesc si cu voi bucuria mea.
Azi am facut Bhcg si este 335. Sunt in a 12-a zi de de la ET.
Va doresc tuturor sa credeti in sanasa voastra si sa nu renuntati pentru ca se poate fetelor.
Va pup dulce!

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

elenada - simteam ca nu mai scap odata din sedinta sa aflu ce-ai facut ...

Insa a meritat, ca am primit o veste super-buuna, felicitari mamicuto !

arucs - bine punctat, uitasem de el ...

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

elenada,felicitari din tot sufletul,sa ai o sarcina usoara si la sfirsitul ei sa va bucurati de comoara voastra pt care ati luptat atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Felicitari elenada, felicitari tuturor celor care au reusit si pumnii stransi fetelor! Sora mea, Clara, a fost una dintre fetele care v-a cerut ajutorul, aflandu-se in aceeasi situatie nefericita. A reusit datorita voua si acum am placerea sa continui povestea. Dupa ce v-am anuntat in urma cu vreo 4 luni minunata veste de a fi insarcinata, acum va spun si ca in urma eco-morfologic a rezultat ca va fi fericita mamica a unui baietel!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Elenada, ce veste buna!
Sa fie bine! Oare sunt 2??? coool!

Mergi la inceput