Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (220)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
In alta ordine de idei, sambata am ajuns si noi la magazinul de copii si i-am luat scaun nou de masina. Acum sta si el 'ca oamenii'.
Carpatina, mersi de raspuns...se pare ca e cam la fel peste tot. ati tras si voi cu ceva boli...eu sper sa nu se mai intample multe si asa dese...
Multumesc mult de urarile de sanatate tuturor. Acum Tudor e bine. A dormit 3 ore si un pic, timp in care eu am calcat un mic teanc de rufe. Mai am doar unul...Si stati linistite, recordul Prisilicai e inca in picioare!
Tudor nu mai are bubite deloc...cel putin eu nu le vad. Poate il scot putin afara, la o plimbare prin jurul casei.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
myral spune:
Am cercetat putin si mailul comun, i-am admirat ghetutele lui Gheo deci e pregatit de zapada
, pe puppi cu mamica ei la nani in patut, am vazut si o poza cu roscatelul Razvanel (oare el se mai trezeste noaptea?) de mami bee, pe Stefan la sedinta foto (inca mai suspinam dupa el
) si altele
pe Iris si surioara ei de mami reply , pe Lisa de adimercedes o mai vazusem ce bine merge ea.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
Acum ca pleaca si Yaia la plimbare chiar raman singura. Nu a fost chip sa va antrenez azi nici cu concerte, nici cu teatre, nici cu nimic. Cred ca mai bine va scriam ceva panicos.
Ma duc atunci si eu sa imi iau fata de la gradi si sa bag un sport, ca ma simt tare vinovata la cat am mancat in weekend (5 felii de tort, plus mancare, inclusiv pizza).
Va pupic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
myral spune:
Yaia sa se plimbe cu placere Tudor in noul scaun!Va pup, mergem si noi putin afara pana vine surioara.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Gabriela77 spune:
EU nu plec ncaieri, ca la noi e urat si Sara doarme...
Myral, culmea si asia cu vaccinul, macar sa scapi si tu de o grija, Cam asa si noi, nu sta Sara cu nimeni in afara de noi, ceea ce e cam nasol.
Roxana, mai trece un fan pe lista. Depeche Mode.
Sabina, ce clipe de neuitat...Si eu ma topesc cand ma prinde obraji si ma pupa cu tot dragul, dar cel maai tare ma impresoneaza cand ma pune sa ma pup cu tati, asta ii place cel mai mult.
Carpatina,[pup]
Erina, si Sara e sensibila la schimbarea mediului, asa ca inteleg de ce Dariei ii e dor de casa si jucariile ei. UIte un
mare pt voi!
Luy, ce face printesa cu ochi frumosi?
Tomasa, voi sunteti bine?
Si pentru ca a fost vreme urata si n-am avut somn azi noapte, am facut in sfarsit cadoul restant al Sarei pentru 1 an. Daca doriti sa vizionati:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=759e5f3ed63225670efed6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 EU nu plec ncaieri, ca la noi e urat si Sara doarme... Myral, culmea si asia cu vaccinul, macar sa scapi si tu de o grija, Cam asa si noi, nu sta Sara cu nimeni in afara de noi, ceea ce e cam nasol. Roxana, mai trece un fan pe lista. Depeche Mode. Sabina, ce clipe de neuitat...Si eu ma topesc cand ma prinde obraji si ma pupa cu tot dragul, dar cel maai tare ma impresoneaza cand ma pune sa ma pup cu tati, asta ii place cel mai mult. Carpatina,[pup] Erina, si Sara e sensibila la schimbarea mediului, asa ca inteleg de ce Dariei ii e dor de casa si jucariile ei. UIte un mare pt voi!Luy, ce face printesa cu ochi frumosi? Tomasa, voi sunteti bine? Si pentru ca a fost vreme urata si n-am avut somn azi noapte, am facut in sfarsit cadoul restant al Sarei pentru 1 an. Daca doriti sa vizionati: http://www.onetruemedia.com/shared?p=759e5f3ed63225670efed6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
FF Frumos!
de la Tudor dar sa nu ne auda Mirunica de mami Lavinia
Erina spune:
Reiau mesajul:
Gabriela, foarte frumos montajul. La sfirsit m-a emotionat. sara e o fetita superba si foarte expresiva. Sa fiti mereu fericiti alaturi de ea!!!
Daria a salutat-o si a aplaudat-o.
As scrie mai multe dar nu ma lasa deloc!
Edit: pun filmuletul de astazi la incarcat.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Salutare!!!
Vreau sa intreb fetele care au fost in Dragonul Rosu unde sunt hainute de calitate pentru copii (salopete de iarna, blugi grosi)??? Adik in care Dragon, ca am inteles ca sunt mai multe cladiri. Am mai intrebat o data si mi-a raspuns Cecilia insa am uitat
.
Cris are o geaca de raiat fffffff groasa si una de fas mai subtirica, dar cu fasul f tare. Acum nu stiu dc sa-i iau costum de fas cu totul sau doar salopeta!!!! La Happy baby am vazut o salopeta insa sincer mi s a parut cam scumpa 170 lei, iar cu geaca 300. Asa ca sunt in dubii. Astept parerile voastre despre Dragon sau despre alte magazine cu preturi accesibile
carpatina spune:
Vazut filmultele.. felicitari copii ca aveti asa mamici! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)