Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Fetelor, am revenit!
Se pare ca avem un castigator la poll si aceasta e ROSEOLA. Ceea ce ma nedumereste pe mine e faptul ca a avut febra joi seara, joi spre vineri noaptea si vineri. Apoi sambata ok, dar nu am observat nicio eruptie. Abia ieri seara, la baita, am vazut ceva-ceva, desi a trebuit sa ma apropii mult de picioarele lui ca sa vad ca sunt multe bubite mici, rosii, ca niste intepaturi de ac. Rosii, mici si multe. Azi dimineata mai avea doar cateva pe obraji si pe fundulet, dar cu greu le poti observa. In rest, absolut nimic, ba chiar i-a revenit si pofta de mancare.
Azi sunt cu el acasa, am vorbit cu asistent, mi-a dat 3 zile acasa, dar mi-a zis ca pot sa-l duc la gradinita cand se simte bine, pt. ca ei tot incearca sa ma convinga ca de fat nu e roseola, ci febra aftoasa (foot and mouth disease). Dar nu e sigur, am vazut poze pe net, el nu are nimic pe maini sau la/in gura. Dar ca aici e epidemie de febra aftoasa si tot incearca sa ma convinga ca asta are si Tudor. Asistenta nici nu stia ce e aia roseola infantum, cand i-am spus.
Asta e, bine ca nu e nimic grav si ca trece deja.

Multumesc tuturor de incurajari si de opinii.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna si de la noi!!!

Suntem in Bucuresti.

Daria a avut aseara doua crize de plins cu zvircoleli (ca sa descriu cit mai plastic). Ii iese un canin si nu ii trece nici cu Dentinox. Nici chiar Nurofenul nu a calmat-o.

Se pareca ii este dor de casa pentruca aseara se tot ducea la usa si imi tot aducea jucarii pe care i le-am adus de la PN.

Azi am zi administrativa, de miine sper sa iesim si in parc.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Scriu repede. Am vazut restul de poze de la ziua lui Mihnea. Superba petrecerea. Trebuie sa ajung si eu la Agapitos!!!

Celia multumim!

Yaia,sanatate lui Tudor!

Si eu am fost mare fan Depeche Mode!

Melania imi pare rau pt intimplarea cu masina.

Marta bine ai revenit! Miruna avea o poza superba intre pozele Teodorei. Si Daria merge. Dacpot pun un filmulet diseara.

Ce ma enerveaza computrul asta!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yaia sa va faceti repede bine

Erina, sigur este de la canin, am patit si noi, sa iasa repede caninul, iar tie spor la treaba.

Cristi a adormit afara in carut, am intarziat 10 minute intratrea in casa, am stat cu o vecina si in timp ce vorbeam a adormit
mai rau este ca adormit nemancat, azi a facut greva foamei, a baut la 8-8.30 un bibe de 150ml lapte, a mai papat putina banana si cateva imbucaturi de cozonac.......asa imi trebuie daca nu-i respect programul de somn

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Fetelor, am revenit!
Se pare ca avem un castigator la poll si aceasta e ROSEOLA. Ceea ce ma nedumereste pe mine e faptul ca a avut febra joi seara, joi spre vineri noaptea si vineri. Apoi sambata ok, dar nu am observat nicio eruptie. Abia ieri seara, la baita, am vazut ceva-ceva, desi a trebuit sa ma apropii mult de picioarele lui ca sa vad ca sunt multe bubite mici, rosii, ca niste intepaturi de ac. Rosii, mici si multe. Azi dimineata mai avea doar cateva pe obraji si pe fundulet, dar cu greu le poti observa. In rest, absolut nimic, ba chiar i-a revenit si pofta de mancare.
Azi sunt cu el acasa, am vorbit cu asistent, mi-a dat 3 zile acasa, dar mi-a zis ca pot sa-l duc la gradinita cand se simte bine, pt. ca ei tot incearca sa ma convinga ca de fat nu e roseola, ci febra aftoasa (foot and mouth disease). Dar nu e sigur, am vazut poze pe net, el nu are nimic pe maini sau la/in gura. Dar ca aici e epidemie de febra aftoasa si tot incearca sa ma convinga ca asta are si Tudor. Asistenta nici nu stia ce e aia roseola infantum, cand i-am spus.
Asta e, bine ca nu e nimic grav si ca trece deja.

Multumesc tuturor de incurajari si de opinii.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Draga mea e ROSEOLA suta in mie...la fel a fost si la noi: febra a debutat joi, s-a oprit sambata la pranz iar eruptia a aparut duminica pt ca luni sa fie aproape invizibila.Daca aia nu au auzit de roseola nu inseamna ca nu e asta...stai linistita ca acum e ok.
T a avut pofta de mancare la fel si in timpul febrei si roseola a fost fara urmari...in fine daca nu punem la socoteala faptul ca de atunci nu mai face la olita KK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Diwana, tare haios montajul vostru. Recunosc ca am mai sarit din el sa ajung mai repede la cum aratati acum, si exact la final mi s-a blocat.

Erina, bine ati revenit.

Melania, cred si eu ca ii placea copilului prin frunze, si Bubu abia asteapta sa iasa prin curte.

Yaia, multa sanatate lui Tudor, sper ca odata cu eruptia ati scapat de toate problemele. Nu stiu ce e cu febra aia aftoasa, o sa citesc si eu. Ceea ce nu inteleg eu este de ce il trimite la gradi, nu e contagios?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Ceea ce nu inteleg eu este de ce il trimite la gradi, nu e contagios?

Cica dupa ce a aparut eruptia nu mai e contagios..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Ceea ce nu inteleg eu este de ce il trimite la gradi, nu e contagios?

Cica dupa ce a aparut eruptia nu mai e contagios..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

La roseola, nu? Dar daca e febra aftoasa cum spun ei?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Tara arde si baba se piaptana: am luat deja biletele la Depeche, sa nu patesc ca la Sting.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

[quote]citat din mesajul lui Roxana_G

Diwana, tare haios montajul vostru. Recunosc ca am mai sarit din el sa ajung mai repede la cum aratati acum, si exact la final mi s-a blocat.

Rox, te inteleg ca ai mai sarit, pana si mie imi vine sa-l mai sar, si e "creatia" mea . Dar nu stiu daca e asa evidenta schimbarea la Rares, mie mi se pare ca arata cam tot la fel, spre deosebire de alti puiuti de pe aici

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput