Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (220)
Raspunsuri - Pagina 16
prisi spune:
pentru o pauza de cafea :)
Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi iar sotia lui sa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel: Doamne eu merg la servici in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o zi. Amin! Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta.
Dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun pt partenerul sau de viata, a trezit copiii, le-a pregatiti hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenita acasa a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele. Era deja ora 13. A facut paturile, si a adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria. A fugit apoi la scoala dupa copii cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat de ei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce uitandu-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatit carnea de porc si a pregatit mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare. La ora 9 era deja extenuate datorita trebulilor din timpul zilei, dar pt ea ziua nu s-a terminat inca. Era asteptata in pat de sotul sau pentru a face dragoste, lucru pe care le-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri din partea partenerului.
A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis: Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele.am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand ca sta degeaba acasa toata ziua. Te rog, te rog mult, dar te rog, fa schimbarea la loc cum eram! Amin!
Dumnezeu in infinita Sa intelepciune i-a replicat: Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi.dar vezi tu.va trebui sa astepti 9 luni.noaptea trecuta tocmai ai ramas
gravida si va trebui sa si nasti..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Papanash ce mesaj frumos si emotionant ai scris pt mamicile din Africa 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Gabriela77 spune:
Papanash, si eu am votat, dar nu am primit nicio confirmare. CE nu am facut bine? Ce frumos mesaj ai scris!
Danuta, succes la vaccin!
Roxana, sa treaca cu bine si ziua asta!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Roxana_G spune:
Gata si cu intalnirile, sper sa nu ma mai piseze la cap individul asta ca mi-a ajuns pe ziua de azi. La 5 jumate ma duc cu Bubu la control la dr Oros si ii facem si Varilrix. Si gata cu vaccinarile, sper, pana la 2 ani. Atunci ii fac prevenar, inainte de gradi. In plus eu as vrea sa ii fac si Havrix pentru Hepatita A, si Alexe vaccinata.
Papanash, am votat pe cele 3 mailuri pana la urma, am primit cu oarece intarziere notificarile alea cu link ul. Legat de teatru, si eu as vrea sa merg si tot asa nu prea pot ca stau cu copiii. La Cleopatra nu merita mers, eu am mers de gura atomicei, dar au fost super scumpe biletele. Cred ca mai au. Dar scumpe fratica, cica sunt in scopuri umanitare. Oricum era prea mult 2 ore pentru Ghighi, nici atomica nu cred ca are rabdare. Dar pe ea o las la margine de rand sa alerge si sa danseze. Pentru tine e mai greu ca trebuie sa alergi dupa el.
Alinaclau, ce dulcetica vesela ai! Vad ca se distreaza cu verisoara. Eu m-am vaccinat pentru gripa sa stii.
Danuta, eu tot tetine de latex folosesc, Bubu nu le-a suportat niciodata pe cele de silicon. Eu sper sa scapam totusi de biberon, desi slabe sperante.
Yaia, chiar imi faceam griji ca nu scrisesei pana la pranz, dar in zapaceala de la mine de la birou nu am apucat sa postez. Cum este Tudor?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Yaia, felicitari lui Tudor pentru avansarea la scaunul de copilasi. Cred ca e tare haios. L-am mai asezat si eu pe Bubu pe scaunele Alexandrei, ii place si e tare fericit, dar cand sa se aseze singur se rastoarna.
Prisi,
cu talc povestirea pentru pauza de cafea. Ce barbat te-a suparat?![]()
Rox ,
Poze
Yaia spune:
Roxy, Tudor e super bine, acum doarme (de la 12:35). Multumim de intrebare.
De dimineata am fost la clinica sa-mi iau foaia de concediu medical si apoi putin la shopping de mancare. Abia pe la 11:30 am ajuns acasa si a fost cu peripetii. In autobuz nu am mai avut loc la caruturi si a trebuit sa venim pe jos, era ora de masa a lui Tudor si plangea, mai atipea dar il trezeam, nu voiam sa atipeasca nemancat si apoi sa nu mai doarma normal. In sfarsit, am ajuns acasa, a plans, a mancat un bol de ciorba de vacuta cu paine, a mai misunat putin si apoi bibele cu lapte si nani.
Maine vreau sa-l duc la gradinita si eu sa stau acasa si sa doooorm!Mi-a dat asistenta concediu medical 3 zile, dar cica sa-l duc la gradi daca e ok. ![]()
Cat priveste vaccinarile, de asta am cerut lista cu obligatoriile din Ro, sa compar si sa vorbesc si cu asistenta pt. ceva optionale, daca e cazul...
Sper ca ai terminat cu vizita de lucru!![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
aniast72 spune:
Papanash, am votat si eu cu 3 adrese de mail numai ca n-am primit nici un e-mail de confirmare. Probabil nu vin instantaneu...
Hai sa fiu si eu putin cioara astazi: duminica am fost la niste prieteni in vizita undeva la Berceni. Au si ei 2 baietei, unul de 3 ani si unul cu 3 sapt mai mare decat Vladi. Cei mici sunt crescuti de 3 bunici cu basmalute...ma rog, nu stiu care-i bunica, strabunica, sora de bunica, cert e ca sunt 3 mamaici. Va povesteam mai demult ca fi-miu nu vrea sa manace absolut nimic nepasat fff fin. Daca gaseste vreun bob de orez in supa a la grec il scoate din gurita si incepe sa-l studieze de mama focului. Ei, in seara respectiva, vine ora mesei, fiecare baietel e pus in fatza unui castron de ciorba de cartofi...cu legume multe, zarzavaturi, faramitze de ou....hai sa-i dea si lui fi-miu sa manance. A mancat copilul meu fara sa clipeasca un castron intreg de ciorba dupa ce, cu 2 ore inainte, mancase 220 g de legume cu galbenus de ou pasate. Nu mi-a venit sa cred, l-am si filmat, cand o sa gasesc cablul de date o sa va arat si videoclipul. Am zis ca o sa-l duc "in tabara" acolo vreo saptamana, sa se invete copilul cu mancare de tot felul.
Andreea
in 17+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Roxana_G spune:
Nu s-a terminat vizita, dar macar pleaca diseara. Insa ne-a lasat si lista cu taskuri sa nu care cumva sa ne plictisim. Acum incercam sa dregem o porcarie, s-a promis ca se poate ceva ce nu prea se poate si acum din pamant din iarba verde trebuie sa gasim o solutie. Deh, dintr-ale biroului!
Yaia, bine ar fi maine sa stai acasa se te odihnesti, vad ca ai avut program intens azi. Daca vrei sa iti mai zic de vaccinari de pe aici, cel putin ce stiu eu, sa imi spui.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Andreea, si la mine au ajuns mailurile cu intarziere. Felicitari lui Vladi pentru apetit. Al meu nici gand sa bage nepasate, dar nu ma agit inca. Desi duminica a mancat paine prajita cu usturoi, aia nu mai era tare.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Mai ce bine ca ai vostri mananca o ciorbita acolo. Eu nici nu i-am dat ciorba simpla pana acum, tot la piureuri suntem.
Mi-ati facut si mie o pofta de ciorba!
Rox ,
Poze