Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

in romania alinuk? cu cat?

si nu, fetele nu s-au intalnit inca, da aveau in plan

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

cine are tummy tub imi poate zice si mie dimensiunile - cat e de inalt si cat e de mare gura?

31+ cu T. Carol

AMR 7 SAPTAMANI

Size: 13" deep, 15.5" at widest point.
Weight: 600g

pe romaneste...aprx 50-60cm, cu aprx 70cm inaltime
(nu situ exact cat e 1")

daca vreti sa cumparati am o prietena care are un magazin de copilutzi

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Alinuk, 1" are 2.54 cm, deci 13" inseamna 33 cm si 15.5" inseamna aprox 40 de cm, deci e ceva mai mica decat valorile date de tine.

Uite aici un convertor:
http://www.triadiss.com/inch_cm.html

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Miere_ceva in genul am si eu doar ca chestia aceea unde poti sa iti intinzi picioarele vine cu ea cu tot!uite cam asa e al meu doar ca e pe vernil,eu una ti-l recomand!este penultimul model ,cu albastru! http://shop.strato.com/epages/61420493.sf/es_ES/?ObjectPath=/Shops/61420493/Categories/Relax

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Seara buna la fete!

De la servici... in sfarsit acasa. Taaare neplacut sa te intorci la "munci" dupa vacanta, mai ales cand stii ca inca 4 saptamani si gata! Las' ca trec si astea cumva... macar saptamana asta o sa am liniste ca mi-e plecat managerul in concediu iar "adjuncta" e si ea gravida (cu 10 zile "mai mare" ca mine) deci... intelege ce si cum. Mi-am "aranjat" cu banca si cursurile ante-natale (adica i-am anuntat cand trebuie sa ma duc)Nu prea le-a convenit 'mnealor orarul caci sunt in timpul programului exact cand suntem noi mai aglomerati, vineri la pranz... dar asta este, legal trebuie sa ma lase sa plec ... doara nu oi chiuli eu de la "scoala" pentru banca lu' Peste.

O sa punem si noi pozici cu mobila/camera bebelusei... numa' sa-si adune taticul lui Huckie trusa de unelte care-s insirate peste tot... in "nursery" totul arata ca dupa santier...Lenea-i mare la casa omului...il inteleg ca si eu abiaaaa ma msc de pe canapea

Selene, ma bucur ca ai reusit cumva sa te instalezi la matusa, incet-incet se vor rezolva toate, o sa vezi! Sper sa mearga bine la vizitele medicale in Cluj. Sanatate verisorului si bunicii!

Bebelusi, uite ca si micutul se simte mai bine, tot asa sa o tina, dragul de el!

Ce de vesti bune! Porumbita, taaare ma bucur ca nu- probleme cu bebe

Cristi, ai grija de picior... daca trebuie ghips, ata ete... da' poate nu trebuie

Si eu beau cola... cam jumatate de sticla de 500ml pe zi (o sticluta din aia imi ajunge la 2 zile) la servici... din pacate altfel nu reusesc sa "rezist pe baricade". Si ca rezidenta a Regatului Unit, beau si ceai... da' cu masura... cafea nu-mi trebuie ca ma ia cu tremurici. Catdespre fumat... sa nu puna piticu' pe careva sa fumeze la noi in casa ca facem urat ... avem pavilionas in gradina, faca bine cine vrea sa fumeze sa mearga acolo. Oricum, foarte putini prieteni fumatori avem in UK (din pacate in Romania cam toata lumea fumeaza) iar aici chiar nu se poate fuma in locuri publice, deci pot iesi oriunde.

Miere, sa stii ca intr-adevar glider-ul e comod... si eu ma gandesc sa-mi iau ceva asemanator.

Felicit fetele pentru achizitii... la poze inca nu am ajuns sa ma uit da' o sa recuperez in seara asta.

Dark Bendis

31+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 9 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Edinuta, e f frumos modelul tau, aici se numeste recliner, e ca un fel de fotoliu care se da pe spate si partea din fata se transforma intr-un suport pt picioare, nu?

DarkBendis, asteptam pozici!

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

andre_ea ma faci sa imi doresc si mai tare sa pot naste natural... nu stiu de ce in capul meu asta e mai simplu ca cezariana...

irina nue asa ca sunt dulci revederile?

alinuk nu e nimic stabilit pt intalneala... eu pot veni oriunde in buc da nu ma in weekend pt ca lucrez pana mai tarziu si in timpul zilei cand as putea suneti voi pe la servicii..

merci cristi; sper sa nu te pricopsesti cu un gips...

selene NU MAI PLANGE... poate nu ma crezi da Dzeu/soarta/destin (cum vrei tu sa numesti) are un fel de a le aseza pe toate cand nici nu te astepti... TREBUIE sa gandesti pozitiv; pur si simplu trebuie, pentru tine si pe DARIA;
pe matusa las-o sa zica ce vrea ca oricum o sa faci ca tine. e copilul TAU... da-le incolo de superstii

miere ecografista a zis ca sunt normale, dar in anumite limite pt ca abia am 28 de sapt, adica sunt intre final de trim 2 si inceput de 3, asa scrie pe eco (6 luni jumate sau cam asa ceva am calculat eu ) ... ori la mine de ex vineri sambata si juma de duminica burta a fost 90% din timp pietroi... cand m-am urcat pe masa de ex eram f relaxata si burta la fel dar ea a vazut contractii...
acum vad ca e ok...

o sa maresc doza sapt asta si vedem pana spre final cum ma simt...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

in romania alinuk? cu cat?

si nu, fetele nu s-au intalnit inca, da aveau in plan

31+ cu T. Carol

AMR 7 SAPTAMANI

da, in bucuresti le aduce

o sa va zic dupa ce vorbesc cu ea

Miercik multzam fain de completari... pe acolo, de fapt ne putem orienta dupa fotografii si dimensiunile copilashilor

ideea e ca vis a vis de tummy tub eu cred ca nu e usor sa il speli acolo pana nu isi tine el singurel capul..adica mi se pare mai dificil
noi am folosit cu succes asta:
http://www.hellobebe.ro/product_info.php/manufacturers_id/16/products_id/267
(se poate pune atat in caditza obisnuita cat si in cada mare)

Pai haideti sa ne organizam de o intalnire...ca acush ne vine sorocul si mai apucam abia in primavara sa ne vedem prin vreun parculetz pe undeva

ce ziceti de Plaza? Papam o clatita, mergem la un magazin de copilutzi, un cadoutz ceva... Undeva in timpul saptamanii (we e pt familie la noi ) pe la pranz, sa nu fie aglomerat...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Edinuta, e f frumos modelul tau, aici se numeste recliner, e ca un fel de fotoliu care se da pe spate si partea din fata se transforma intr-un suport pt picioare, nu?

DarkBendis, asteptam pozici!

Aidan

da exact,dar este foarte comod si chiar faceam probe cu baietelul vecinei am sa pot alapta usor in el!eu zic sa nu stai pe ganduri+ dupa cum vad e la oferta si chiar nu e scumpa!

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

http://mamici.blogspot.com/2008/09/cerere-de-acordare-diferentei-de-15-din_02.html
Sper sa va fie de folos.

Minunica mea
31+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 9 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

si eu am incercat sezlonguri din acestea cand il alaptam pe Teo..

nu mi-am cumparat..pe atunci din motive de spatiu mai mult...insa ulterior am constatat ca cea mai comoda pozitie..pt mine cel putin era:

1. lungita in pat, pe o parte (eventual cu capul pe perna) iar bebe langa mine (pe o salelutza mica pe care o tineam usor inclinata)
2. iar mai tarziu cand aveam debit mare la laptarici stateam eu sprijinita pe perna iar bebe pe burtica cumva... peste mine cu fata la san

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput