ERAD fara analize!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_gl spune:

mi-am activat mesageria :)

am incercat si eu cu diferite alifii cu aloe, rezultat 0 (zero!!!). poate ca sunt bune in alte cazuri

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonadragan spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisabia

Ramonadragan din cate vad postezi acelasi mesaj pe site-uri diferite.Mi se pare ciudat ca pe ambele forumuri esti doar la 2-4 mesaje?Aloe first e produs de FLP.Am incercat si eu cu un ob imbibat in solutie, insa a fost prea puternic parca ma ardea si cand l-am extras m-am si ranit la iesirea din vagin era putin sange,fiindca nu poti sa umezesti tamponul 100% cu solutie.In primul rand la rani pe col medicii interzic tampoane interne, una din cauza producerii si intretinerii acesteia.Acest spray este special conceput pentru epiderm, sincer toate adaosurile din compozitie nu cred ca sunt indicata pe mucoasa vaginala.Un iaurt cat mai natural introdus cu seringa 5 zile consecutive in vagin pentru refacerea florei e deja alta poveste.
Daca chiar te-ai vindecat ma bucur pentru tine, dar pe viitor atentioneaza ca este conceput pentru tegument.Scuzati offtopicul.

http://community.webshots.com/user/denisabia

Postez acelasi mesaj pe mai multe site-uri din dorinta de a face cunoscut un tratament care pe mine m-a ajutat si de care am aflat la randul meu de pe un forum. Din dorinta de a ajuta la randul meu cu o informatie pretioasa, zic eu.
In perioada tratamentului eu nu am avut arsuri sau alte probleme. Chiar a fost destul de comod.
Tin sa precizez ca un tampon intern nu ajunge pana la col, asa ca nu face contact cu rana. Lichidul cu care este imbibat, pe timpul noptii, in timp ce tu esti culcata, actioneaza asupra colului.
Un alt lucru important este faptul ca dupa ce se aplica solutia pe tampon, trebuie introdus imediat, inainte sa se umfle prea tare.
Intr-adevar, este un produs conceput ptr uz extern, dar cu toate astea, da rezultate spectaculoase si in astfel ce cazuri.
In concluzie, eu nu oblig pe nimeni sa faca nimic. Vreau doar sa fac cunoscut un tratament care pe mine m-a ajutat enorm si m-a scapat de o cauterizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Aceasta informatie pretioasa, nu a fost dovedita prin trialuri clinice, nu e trecuta in lista de afectiuni a produsului.Cu atat mai mult iti asumi riscul de a avea efecte nedorite daca il incepi.Sunt pro tratamente alternative, desi studiez medicina, dar sa o faci in cunostinta de cauza.Achizitionez produse de la firma asta de multi ani si am incredere, insa vreau sa ma informez exact la ce ajuta si la ce nu.Am citit ca se indica folosirea spray-lui in unele infectii cu microorganisme, dar aici vorbim de o rana pe col care uneori,e drept mai rar si in cateva luni celulele se pot metaplaza si deveni precanceroase.Daca rana nu evolueaza favorabil si ginecologul indica operatia e bine sa ascultam sfatul lui.N-am vrut decat sa-ti completez informatia, asa mi se pare normal.
Multa sanatate fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ioana recuperare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Intervin si eu pentru a-mi da cu parerea. Cu ani in urma am facut o cauterizare a unei rani de col (mare). Vindecarea a fost destul de inceata. Mergeam din 2 in doua zile la tratament si mi se faceau aplcatii locale cu Propoderm. Vazand ca are deschidere spre produse naturiste i-am spus dr. despre First si a fost de parere sa incercam cu el - poate grabim vindecarea. Dupa prima aplicare cu First (aplicare facuta de ea pe masa ginecologica) a ramas uimita de efecte. Cred ca a fost nevoie de 3 aplicatii ca sa se rezolve totul. Cert este ca dr. a fost asa de incantata de produs incat ulterior a recomandat pacientelor produsul si a cumparat de la distribuitorul de la care imi cumparam si eu 8 spray-uri intr-o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_gl spune:

am si eu produse First, dar la ERAD nu trebuie sa merg la panasat&stuff, deci ar fi cam greu sa aplic "zeama" First. Astept pana la controlul de 3 saptamani sa vedem progresele si dupa aia bebeeeeeeeee

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

ioana ,ti-am trimis PM.

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput