Bucurii de sept-oct 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Catalina, la noi a fost vorba de lamblii. Analiza de scaun trebuie repetata, se descopera destul de greu. Inca nu i-am dat tratament, deoarece doctorita mi-a spus sa-i dau Zentel, dar am auzit ca este toxic pt.ficat, si chiar ieri i-am cumparat Helmiflores (sirop natural impotriva giardiei). Si Rares este ok, vesel si mananca bine, dar... Poate nu asta este cauza, dar asa s-a intamplat la noi.

Pupici la toate

Zina si Rares (26.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Ramo - multam' de cafea.

Lilina- am vazut la noi la MediaGalaxi un tv cu DVD in forma de McQueen super si pe mine ma bate capu' dar cred ca si sotu daca ma mai bag la asa cheltuiel. Probabil de ziua lui Dragos in ianuarie.

Eu inca nu stiu ce voi cumpara dar sincer nu ma bag in cheltuieli f mari pt ca au asa multe jucarii si nu se prea joaca cu ele iar ei tot ce vad le trebuie si mie la fel.

Mira- e tare dulce David parca il aud vorbind moldoveneste.

De pasti cand am vopsit ouale - le vede Victor si zice "- ioi,Icon,Icon"- adica -vai, Victor , Victor- cred ca nu o sa-l uit niciodata.
Cat despre "potule" - ne-am lecuit.L-am lasat in pace si nu l-am mai bagat in seama si a uitat cavantul - acum are altele - vai m-am basit si caca pisu.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Nici noi nu facem vaccinul antigripal- medicul de fam a zis ca la coppii mei nu recomanda deoarece nu sunt foarte bolnaviciosi.

Sotul si socrul meu si-au facut anul trecut si au tras tare greu dupa vaccin.

Cata despre diaree nu stiu ce sa zic- la copii mei cand au probleme le dau Biotics baby si mere, trece destul de repede .

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Xandrutza, multumesc ca ai intrebat de noi, ieri nu mi-a mers forumul si de aceea nu am intrat! Imi pare tare rau de micuta ca are dermatita, dar sunt sigura ca-i va trece in timp! Multa sanatate!
Mirabela, am ras cu lacrimi la perlele lui David! mai vrem!
Cata, mult succes la eco, sa vii cu vesti din cele mai bune si multa sanatate lui Erik!
Princess, va vom tine pumnii maine. Curaj, ai sa vezi ca totul va decurge fara probleme. Cat despre 13, mie sa stii ca mi-a purtat noroc. Si mama mea e nascuta pe 13 si n-a avut probleme
Monique, Ramo, castelul lui Reby e de la Fisher Price, gama Little People. Parca am vazut si pe-aici, daca vreti ma interesez.
Lakioana, Doamne ce bine te inteleg. Sotul meu, cel putin, e la pamant cu moralul, se simte cumplit de singur. Eu macar mai am colegii de la birou, toti romani, si e mult mai bine. Dar vreau sa-ti spun ca voi macar aveti noroc, ca va merge totul ca pe roate, cum spui. Noi de cand am pus piciorul in Trier, ne-am ciocnit de un munte de nesimtire, lipsa totala de respect, desconsideratie...tot ce vrei.
Ultima faza, acu' o saptamana: fusesem cu Maria la un parculet de distractii si i-am cumparat un balon cu heliu. Spre casa am trecut pe langa cinematograf si am intrat pentru ca vroia Cristi sa vada un film si vroiam sa stim la ce ore e si sa luam un bilet. Deodata, tipa de la ghiseu se ridica si ne zice "Stiti, balonul copilului ne distruge difuzoarele!" M-am uitat luuung la ea, mi se parea ca n-am inteles bine. Balonul era legat de carucior, statea in sus, intr-adevar, dar nici vorba sa ajunga pana la instalatia lor. Am tras balonul in jos, il tineam cu mana, la care tipa "mi-e teama ca nu e de ajuns". Atunci i-am spus ca plecam si dusi am fost. Si niciodata n-o sa mai calcam in cinematograful ala. Presupunem ca tipa ne-a auzit vorbind alta limba si de aici comportamentul. Am insa de gand sa dau un mail la protectia consumatorului. Sunt hotarata sa-mi castig respectul cu orice pret. Nu am facut nimic de care sa-mi fie rusine si nu consider ca daca pe pasaportul meu scrie Romania, ar trebui sa ma las umilita si calcata in picioare.
Hai ca m-am intins mult. Azi am o stare tare proasta...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Ramo, multam de cafeluta! Eu-s cam zombi, pic seara ca eroul, dimineata parca-s in ceata; Diana e cumincioara, doarme destul de bine, dar la pranz, de exemplu, desi fac eforturi nu ma pot odihni, dispare somnul care de altfel e prezent ziua intreaga...
Lilina, Crisnemes, eu zic sa va luati sotii, mergeti la cumparaturi, puneti de toate in cos si poate nu vor avea obiectii, pusi in fata faptului implinit. Multe jucarii nu o sa cumparam nici noi, Narcisa nu le acorda la toate importanta, o gramada am urcat in pod, sa nu ocupe loc degeaba.
Alina, ma bucur ca Ade s-a acomodat cu bona. La 11 kg, eu zic ca e ok.
Cata, asa stiu si eu, ca Vladut al Andrei avea probleme cu scaunele moi...
Ramo, simpatica Patri!
Mira, e dulce David, si tare simpatic! Neaparat sa mai scrii perle de-ale lui. O sa uite pana la urma de "potule".
Zina, de Helmiflores parca ne-a vorbit si Tanima, tin minte ca era si ea multumita de siropel; sper sa nu fac confuzie.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, ma bucur ca ai aparut. Lasa starea aia proasta sa se duca in alte parti, nu o baga in seama.
Ai dreptate in ceea ce priveste respectul!!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hop si eu fuguta pt ca am o gramada de treaba la serviciu.

Alina Doamne Ajuta sa fie bine, sa decurga bine operatia, tinem pumnii.

Fetelor nu stiu ce doamne iarta-ma am facut dar si tati si Cosmi s-au deranjat la stomac. Am facut niste orez cu lapte....aIa ar fi singura mancare care i-ar putut deranja si din care au mancat amandoi. Nu stiu ....sper sa se rezolve problema.

Lexi..am vazut din ce gama sunt, dar la noi nu am gasit asa ceva am cautat pe net degeaba nu au.Multumim oricum poate om gasi altceva pe la noi.

ramo am vazut niste castele dragute cu Alba ca Zapada si piticii + accesorii, in catalogul de la Carrefour, dar nu-mi dau seama de dimensiuni.

Cristina asa ne-a spus si nou pediatra legat de vaccinul antigripal.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, multa sanatate si succes in gasirea cadoului de Mos.
Masinuta aceea i-ai luat-o?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Monique, multa sanatate si succes in gasirea cadoului de Mos.
Masinuta aceea i-ai luat-o?

Din ce in ce mai mare

nu am luat inca nici masinuta, studiem mai multe variante
de cadouri. Aseara mi-am facut o lista cu ce cadouri am de cumparat pt sarbatori si aniversarile din luna decembrie...... o gramada si eu nu am luat nimic inca.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hello!!! Am net in sfarsit dar merge tare greu.

Monique - de catel, eu zic sa mai asteptati putin pana mai creste Cosmi. Un catel mic e ca un bebe mic, ii trebuie multa atentie si grija. Cosmi are si ea nevoie si nu stiu daca veti reusi sa va impartiti intre ei doi. Plus ca atunci cand le dau dintisorii mai si musca si nu cred ca va fi Cosmi incantata de asta. Mai incolo putin, dupa 4 ani cred ca e mai ok. Noi avem catel, dar e adult deja, are 4 ani si nu mai e atat de solicitant.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput