Bucurii de sept-oct 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 7
Crisnemes spune:
Princes- multa bafta va doresc, sa treceti cu bine peste toate
Zina, da Victor doarme pe perna dar dar este plata si subtirica.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
lakioana spune:
Multumesc din suflet fetelor pentru cuvintele voastre frumoase. Sunteti foarte dragute. Nu am vrut sa va intristez cu amaraciunea mea. O sa vin numai cu lucruri vesele de acum inainte
pentru ca o sa incerc si eu sa ma pun la punct.
Mersi din suflet Cata pt. intelegere si in mod sigur mai discutam.
In privinta castelului...l-am luat de aici de la fisher price. I-am luat si accesorii (pat, masa, scaune, WC, dush, chiuveta etc...si se joaca foarte mult cu ele.
www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=lpproduct&pid=44747" target="_blank">Aici este. Poate il gasiti si voi pe site-uri care gazduiesc produse Fisher Price in Romania sau il puteti comanda.
Eu am mai gasit si altele parca mai frumoase. Va dau aici cateva exemple:
www.fisher-price.com/fp.aspx?st=8641&e=product&pid=38120" target="_blank">Castel Dora
www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3281986&kw=dora%20house&origkw=dora%20house&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2510384" target="_blank">Casuta Dora
www.fisher-price.com/fp.aspx?st=8641&e=product&pid=41484" target="_blank">Alta casuta cu Dora
www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=lpproduct&pid=35618" target="_blank">Alt castel cu printese
www.fisher-price.com/fp.aspx?st=5851&e=product&prodcat=dollhouse-thumb&pid=41730" target="_blank">Alta casuta foarte frumoasa
Va multumesc inca o data si va doresc toate cele bune
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Adriana mica spune:
Buna seara,
In urmatoarele 2 saptamani voi intra mai rar, sunt plecata intr-o delegatie la Bratislava. Deci, nu ma dati disparuta, revin cat de curand.
Princess, bafta la operatie! Te asteptam cu vesti bune!
Lakioana, ma bucur ca sunteti bine! Imi dau seama ca iti este greu, poate daca ti-ai gasi un job ai mai uita de singuratate!
Cata, bafta la echo! Si, cat de curand, poate ne spui ce sunt bebeii!
Noi deja am inceput seria cumparaturilor pt Craciun. Dudu nu se prea joaca cu masinutele, in schimb i-a placut foarte mult jocul pe care l-a primit de ziua lui (sa faca 3 animalute din piese, suruburi si piulite, folosind o surubelnita in miniatura).
Daca il intrebi pe Dudu ce vrea sa ii aduca Mos Craciun, raspunsul este "cadou". La intrebarea "Ce cadou" prima optiune este "cate" (adica carte) asa incat Mos Nicolae ii va lasa in ghetute o carte ("Cartea Junglei") si un DVD ("Cars). Iar Mos Craciun ii va aduce un cadou mai consistent, o tabla de scris magnetica, cu retroproiector si scaunel, adica asta http://www.crazytoys.ro/jucarii/Tablete-si-Studiouri-2037/Molto-1044/5296/Masuta-multifunctionala-cu-proiector.html.
Multa sanatate Bucuriilor inca bolnavoare! Eu am plecat cu inima stransa, Dudu iar are mucisori abundenti. Bine macar ca nu face febra, ii curatam foarte bine nasucul de teama sa nu faca otita; daca o fi nevoie, ii va pune tati Ophtamesone si ii va face cateva doze de aerosoli. Se pare ca va trebui sa urgentam operatia de polipi, desi as fi preferat sa o putem amana pana undeva prin februarie - martie.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
xandrutza_76 spune:
Buna seara. Revin cu vesti, avem dermatita, seboreica a zis domnul doctor, si ne-a dat o crema, si un preparat; peste 2-3 saptamani, daca nu e ok, mergem la control. Multumim tuturor, v-ati gandit la noi 
Lili, bine ai revenit! Mie imi lipsea verdele tau... Multumesc pentru aprecieri![]()
Mira, foarte simpatic David, am ras la perlele lui, copios.
Lakioana, am vazut pozicile, frumoasa printesa aveti! Mi-a placut si castelul, si tortuletul, si cum deseneaza Reby. Cand simti nevoia sa te descarci, sa stai de vorba cu cineva, te asteptam aici. Cel putin virtual nu esti singura 
Apropos de asta, a desenat si Narcisa un bebelus (cat de bine a putut ea) si-i tot spunea Diana.
Princess, o sa va tinem pumnii! Sa stii ca 13 nu e neaparat cu ghinion, de exemplu taica-meu e nascut pe 13 si nu i-a mers chiar rau
O sa fie bine, ai sa vezi.
Monica, Lilina, mi-ati deschis apetitul, o sa ma pun si eu pe navigat pe site-uri cu jucarii...
Zina, si Narcisa mea doarme cu pernuta, ca Victor al lui Crisnemes, are pernuta mica, destul de subtirica. Nu mai tin minte de cand i-am dat-o la somn...
Cristina Goji ne gandim la voi!
Gety, ce bine ca ai strigat catalogul... Lexi azi nu a dat pe aici? Nu mai stiu...
Ramo 
P.S. Moni, chiar ma plictisesc pana imi scriu numele... Cred ca ar fi faina o stampila ![]()
Bebe
xandrutza_76 spune:
Adriana, mi-a placut cadoul de Craciun al lui Dudu. Sigur o sa-i faca placere si lui.
Bebe
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Nu v-am uitat(ma bucur ca nici voi pe mine
), dar de cand am inceput serviciul am ramas rau in urma cu DC-ul.
De la serviciu nu pot intra si cand ajung acasa nu mai am timp de forum, mai citesc seara.
Va pup si va multumesc ca ati intrebat de mine.

Noi suntem bine, Adelina s-a acomodat f bine cu bona, chiar o iubeste. Stam cam prost la capitolul mancare, numai ce vrea ea si cantitati mici. Eu zic ca nu e foarte slaba, are 11 kg.![]()
Deocamdata nu s-a imbolnavit de cand a inceput sezonul rece. La Dragos ii dau pentru imunitate Broncho-Vaxom, i-am dat in ultimii 3 ani si a avut efect foarte bun, nu s-a imbolnavit nici la gradinita.
Intreba cineva de vaccin antigripal...eu nu le fac la copii, nici eu nu fac, nu stiu de ce n-am incredere in el...si sigur nu cuprinde toate tulpinile de virusi, asa ca te poti imbolnavi chiar daca te vaccinezi.![]()
As vrea sa intru mai des pe-aici, voi incerca...
P.S. Am vizionat toate pozele anuntate.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
cata14 spune:
Va tin la curent cu evolutia. Sper sa fie bine azi la ecograf si toti 3 sa fie OK.
Am si eu o intrebare, copilul meu are diarie de ceva vreme. I-am facut tot felul de teste si pare a fi ok, e vesel, mananca, ia in greutate. Am mai citit pe net ca poate fi toddler diaria adica o sensibilitate care se duca pe la 4 ani.
Aveti vreuna problema asta? Ce ati experimentat? Ce a dat rezultate?
Eu l-am trecut pe lapte de soia care a avut efect o data (nu stiu dac a fost laptele). Dar acum nu mai stiu ce sa mai fac.
ramomar spune:
Buna dimi,
mey se poate asa ceva? sa beau cafeluta singura?!
ia poftiti 
of, princess
va tin pumnii sa treceti cu bine peste aceasta interventie! Nu te mai gandi la prostii, gandeste-te ca trebuie sa fii tare pentru puiul mic!
Multa multa sanatate!
Cata, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau despre scaunele moi ale lui Erik. Noi ne situam in extrema cealalta, constipatia. Chiar daca cateva luni a fost ok, acum de cand a renuntat la pampers, iar nu lasa kk cate 3-4zile si de cele mai multe ori trebuie ajutat cu supozitor.
Stiu ca Vladut al lui eloise se confrunta cu ceva asemanator. Poate intra ea si iti da mai multe detalii.
Te asteptam cu vesti bune de la eco!
lakioana, foarte frumoase casutele si castele pentru printese. Vorba ta nu cred ca vom gasi aici asa ceva. Eu sper sa gasesc in Germania, la sfarsit de luna.
Te asteptam cu dragm, cu bune, cu rele, ca doar de aceea suntem aici! 
Adriana, mi-a placut mult si cadoul de mos al lui Dudu. M-a pus pe ganduri si pe mine un studio de acolo
.
Have fun in delegatie! 
xandrutza, imi pare rau ca puiul mic are dermatita, da las ca,,,cresteti voi mari si nici nu o sa va duceti aminte de asa ceva
. Felicitari Narcisei pentru bebelusul desenat!
alinamoro
ma bucur ca nu ne-ai uitat, normal ca nici noi pe tine! Ce bine ca Adelinei ii place asa mult cu bone, macar stai linistita ca totul e bine in lipsa ta!
Mira m-am distrat bine cu perlele lui David!
Tare simpatic e!
Sa va zic si eu una de aseara, am iesit cu colegele la cina si cum Patri e obisnuita sa o pun eu in patut seara la culcare, sa-i dau un pupic, sa-i zic noapte buna, stiti si voi ritualul
aseara ii zice mamei mele :" mami pe tai, fe bani" (mami a plecat tai, sa faca bani) ![]()
mamilili
in sfarsit mi-ai bucurat ochii cu mesajul tau! Multi pupici tie si puiului mic.
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
Saluti!
Princess imi pare rau ca ati ajuns la operatie, sa va dea Dzeu putere si sa fie totul bine, o sa ne rugam maine pt. voi. Si noi am avut una, cand i-a cusut limba si stiu cum e, doamne ajuta!
Am vazut pozele cu Mathias si Narcisa, tare frumosi mai sunt, iar bucatele m-au innebunit
.
Lili ma bucur ca ai revenit, chiar ma intrebam unde-ti e verdele
, sa te faci bine cat mai repede si sa mai treci pe aici.
Multumim ca ne-ati citit perlele, astea sunt cele trecute in jurnal si pe care nu le uit... am uitat sa v-o spun pe aia cu popa, am fost la o sfintire si in timpul slujbei, liniste si fi-miu se apuca sa tranteasca cu piciorul intr-o usa la care un unchi se uita urat la el si-i face observatii, apoi fi-miu zice in gura mare "potule", vreau sa va spun ca am intrat in pamant de rusine... si cam foloseste expresia asta destul de des, nu o uita nicicum...
Lilina ca sa nu-ti mai spun ca a zis pe moldoveneste expresia respectiva "vai di capu' mieu, mashiiiini!"
Zina nu-ti fa griji, sunt multi copii in parc de varsta alor nostri care nu vorbesc, e normal, ai sa vezi cand o incepe nu se mai opreste.
Pt Craciun as vrea sa-i cumpar un calut, toata ziua ne calareste si vrea "calutul" si om mai vedea noi altceva.
Cata ma minunez de fiecare data cand vad in dreptul tau 3
, oare cum o fi? cum simti, ce simti cand te gandesti ca o sa ai 3 odata, mama ce fain tre sa fie! Despre diaree, ma gandesc la o intoleranta alimentara, la o candidoza ceva,
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
lilina spune:
neatza
Adriana, frumos cadoul pt.Dudu... de Craciun
cata14, sa stii ca ma gandesc mereu la tine si la cei 3bb din burtica
si ma rog sa va fie bine
despre scaunele moi....s-ar putea sa fie si de la lapte, ce lapte ii dadeai ? incearca o vreme ceai de menta si alimente care mai strang la stomac....doctorul ce a zis ? sau nu ai fost inca ???
xan, multa sanatate
sa stii ca si eu am innebunit de cateva zile, tot caut pe net jucarii si m-am imbolnavit, am vazut un camion-garaj de la Disney-Cars cu spalatorie si service pt.Lighting McQueen, cred ca fi-miu ar fin in extaz
...plus niste obiecte pt.camera (tv cu dvd, decoruri de perete, scaun, masa si veioza cu aceeasi tematica) ...sunt 

...nu-stiu-cum sa fac sa i le iau fara sa ma certe sotzul ![]()
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul