Bucurii de sept-oct 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 6

Zina spune:
Zina spune:

Fetelor, multumesc pt.raspunsuri!
Crisnemes, Victor doarme pe pernuta? Eu lui Rares inca nu i-am dat perna. De cand pot dormi cu pernuta? De la ce varsta?
Mirabela, am ramas perplexa cand am citit perlele lui David (e un scump). Stii de ce? Ca Rares inca nu vorbeste, doar spune cuvinte (si nu multe), leaga doar "unde-i...." sau "uite...", in rest vorbeste pe limba lui. David leaga chiar propozitii, dupa cum am vazut, chestia asta ma face sa ma simt ingrijorata putin. Dar cred ca totusi nu-i o regula cu vorbitul, adica nu este o varsta anume la care sa inceapa, nu? Cred ca fiecare cu ritmul lui. 
Pupici la toate.

lilina spune:
lilina spune:
 pai asta vroiam sa zic, ca nu mi s-a parut nimic special, adica nu cine-stie-ce jucarii 
in afara de ornamente de Craciun, nimic deosebit
Lilina &  Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
 Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut,  site-ul

Monique_new spune:
Monique_new spune:
 In cazul asta LILI m-am "linistit"  . Vroiam sa ma duc astazi dar cred ca nu am de ce momentan.
. Vroiam sa ma duc astazi dar cred ca nu am de ce momentan.
Zina stai linistita. Nu cred ca ai motiv sa te ingrijorezi cu vorbitul mai ales ca spune ceva, o sa-si dea drumul la vorbit ai sa vezi, cand te astepti mai putin. Poze voi nu aveti sa va vedem si noi
 Poze voi nu aveti sa va vedem si noi  ?
?
1 Anisor 2 Anisori
2 Anisori

Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Cosmi bebe -13 septembrie 2006 

lilina spune:
lilina spune:
 moni, am intrat pe buburuza si am vazut o gramada de jucarii misto la preturi rezonabile, am vazut pt.Vlad si pt.finutul meu niste camioane si escavatoare...ma gandesc serios sa-mi fac deja stocul pt.sarbatori 

princess spune:
princess spune:
 Fetelor, voi vorbiti de Craciun, de lucruri frumoase...
Of, noijoi dimineata suntem programati la Budimex pentru operatia de hidrocel pe care trebuia sa o facem din august insa au fost tot felul de probleme pt care am amanat-o. Acum nu mai avem scapare. Mi-e frica de mor! Imi trec prin cap tot felul de ganduri negre, acum plang cand ma gandesc cat de chinuit va fi puiutul meu, acum rad si sunt optimista, este un amalgam de trairi in sufletul meu. Nu am chef de nimic, nu mai dorm de doua nopti, nu imi doresc decat ca Rares sa fie bine si sa treaca aceasta zi grea pt noi. Nu sunt superstitioasa de felul meu, insa de data asta, joi fiind 13, am asa o strangere de inima. Nu stiu ce sa va mai zic decat sa ne tineti pumnii pt ca vom avea nevoie! 
Daca totul va fi ok, dupa amiaza vom fi externati. Cand voi ajunge acasa promit sa va scriu despre piticul meu!
Va pup dulce!
Alina mami de  RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...

lilina spune:
lilina spune:
 Princess, mult noroc si sanatate va doresc. Incearca sa fii calma. nu-i o operatie atat de complicata, insa imi imaginez ce simti, pt.ca si eu am fost disperata cand l-am operat pe Vladone. Daca ai nevoie de ceva, suna-ma, ok???

Zina spune:
Zina spune:

Monique, am sa incerc in acest weekend sa pun poze cu mine si Rares, aici la servici nu am cum. Si acasa, am timp numai atunci. Pupici
Princess, doamne ajuta, totul va fi bine, este un hop peste care trebuie sa treci,  dar sunt convinsa ca puiutul va fi ok. 
Zina si puiutul Rares

GETY spune:
GETY spune:
 Princess, multa sanatate puisorului tau!
Tinem pumnii stransi sa decorga operatia foarte bine!
MamiLili, uelcam bec!
Mirabelac, am ras, pe bune, de perlele lui David. Daca nu intri evri dei sa ne scrii perlute noi, papi nana!
Asa creste Maria Diana

GETY spune:
GETY spune:
 Zina, stai linistita si Maria mai munceste la capitolul vorbit.
Noi cu David ne-am intalnit in iulie, si inca de atunci pronunta cuvintele foarte bine. Ma uitam si eu mirata la el si el la mine. Mama lui sofa.
Asa creste Maria Diana