Bucurii de sept-oct 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

oki, gata Moni batem palma! Tare mult m-as bucura sa-i gasesc, mai ales ca am vazut ca are si animalute si pitici...

Sephora, cum e Matteo???? te asteptam cu vesti!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Monique - ultimul rand de maselute.
Chiar ca sunt simpatici. Victor spune asa de multe si e asa perlos doar ca ma amuz pe moment si le uit . Ar trebui sa le notez.

Acum am pove la tel cu CristinaGoji si e ok doar ca nu are net.Vlad e la gradi iar ea cu Daria "povesteau", va pupa pe toate.

Referitor la animale- Eu stau la casa si in curte am vreo 3 catei si 2 pisici.Copii mei au crescut cu ele si sau obisnuit .Nu stiu ce sa zic de animale tinute in casa.CristinaGoji are un catel si spune ca nu are nici o problema .

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ramo sicer nu cred ca gasim identic cu palatul lu' Reby, ar fi prea frumos, poate ceva asemanator. Daca ne spune mami ei cum se numeste dam o cautare pe google sa vedem ce om gasi.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Salutareeee!!!

Ce FACE fetele mele dragi?

Noi suntem bine, atat cat se poate. Eu m-am mai dus la o tura de scos masele de minte ca asa-s io, mai masochista, dar de data asta n-am look-ul frankensteinian de asta vara, arat chiar uman pe dinafara, ca pe dinauntru am gura plina de copci. Pana vineri tre' sa stau cu atzele astea-n gura.

In fine, generally speaking suntem ok, Mathi la gradi, eu la job ca doar munca innobileaza omul...

Am vrut sa va fac o surpriza si sa incarc niste poze, dar ia parola de unde nu-i...odata cu moartea hardului de-acu' vreo doua luni au picat si parolele mele victime colaterale. Bine macar ca mi-am amintit-o pe cea de pe DC, ca altfel deveneam un mic spectator...sau imi faceam un nick nou...apropo de nick, ma amuza tare colegii lui Maty de la gradi care ma striga "MamiMatyyyyyy", asa ca probabil asta ar fi fost noua mea denumire.

Ce sa va mai zic, duminica am tras o fuga pana la Narcisa si-am constatat ca Maty a capatat deja un obicei, de-abia intrasem in casa si domnul zice: "mami, unde-i tortul?". Of course ca gospodina suprema, Xandrutza, avea tort pregatit si de data asta. Sa nu va mai zic ce salata boeuf am mancat, sa te lingi pe deshte si alta nu...si cate alte bunatati cu ocaziile precedente. Pe bune, Xan e o super bucatareasa!

Nu ma mai intind la vorba ca timpu'i scurt, dar incerc sa revin cat de repede posibil.

Va pup, sa fiti cuminti!

Offff nu-mi pot colora textul, nush de ce, dar voi cititi-l ca si cum era verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Hello, hello!

Ignatica ma bucur sa aud de voi, nasol tare cu imbolnavirile astea, noi stam acasa si tot am racit. Sper sa va gasiti cat mai repede bona.

Lakioana ma bucur ca ati aparut din nou, intradevar e foarte greu departe de casa. Foarte frumoasa Reby si ce mare s-a facut!

Gety David sta la aerosolii cu dexametazona si ser fiziologic, daca-i pun si fluimucil e nasol tare ca miroase urat si e inecacios. Se uita la filmuletze cu animale pe youtube.

Zina pe par il spal o data pe sapt acum iarna pt ca nici nu transpira si nici nu se ingrasa, vara il spal mai des.

Perle de-ale lui David:
*Ma uit la fata lui si il intreb: "ce dzeu ti-a mai iesit pe fata? (erau niste bubitze), la care el "miclobi, mami!"

*In camera lui l-am surprins jucandu-se cu cuburile si canta: "pushca si culeaua lataaaaaa, tze balbatttttt elam odataaaaaaaaaaaaa".

*Mi-a ascuns niste haine care-mi trebuiau, le cautam disperata, el se distra si alerga prin casa, nu voia sa-mi spuna unde sunt... ma duc la el si-l prind de obraji, la care el imi arata plamutza si zice "mami, uite asa iti trag o palmutza la funduletz daca te mai iei de fatza mea".

*Ii tot repet poeziile pentru Mosh Craciun, ii spun 'Mos Craciun cu plete dalbe' si 'Catelus cu parul cret' iar el imi repeta ce a invatat "Mos Clatziun cu pete abe, hai la Sfantu' Populal".

*La Selgros il ducem peste tot, la haine, papuci, mancare, etc, nimic nu-l intereseaza, pare plictisit, ... la un moment dat ajungem la raionul de jucarii si vede masinutze, "Vaaai de capul meu!!! Mashiiiiini!!!".

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Mirabela vai ce m-am distrat, radeam cu lacrimi in fata calculatorului. Haios rau David. Si Cosmi scoate "perle" si ne distram copios pe moment, dar credeti-ma ca uit sa vi le povestesc .

MamiLili. Eu te inteleg perfect, am fost operata la 3 dinti acum cativa ani si am stat cu niste fire in gura de ma apucase batu.

Fetelor intrati pe site-ul de la Selgros, pe cataloagele de jucarii....eu m-am imbolnavit, i le-as cumpara pe toate si comparativ cu ce am vazut in alte magazine mult mai ieftine.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

MamiLili, welcome back, ne-ai lipsit

Mira, am ras cu lacrimi la perlele lui David, mai ales la ultima, cea cu "vaai de capul meu, mashiiiini"....asa zice si Vladut "vai de capul meu" si mai zice ceva haios cand stranutam "saatate si vi(r)tute" ...asta-i opera lui taxu'

catalogul de jucarii de la Selgros il am acasa, in baie am ce lectura

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Lili la Auchan ai ajuns cumva zilele astea? Am inteles ca au bagat marfa pt sarbatori si e plin de jucarii. Ma enerveaza astia ca nu au cataloage nici macar pe site.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

moni, am fost ieri in auchan, aia e oferta lor de sarbatori ???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

moni, am fost ieri in auchan, aia e oferta lor de sarbatori ???

Pai nu stiu, deaia te-am si intrebat....am auzit doar ca erau mai multe oferte, eu nu am ajuns.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput