Bucurii de sept-oct 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 13
lilina spune:
xan, football joaca s-al meu, mai ales cu taxu, dau pase si gol printre picioare, chiar aseara au jucat si i-am admirat/filmat ![]()
numai baschetul e distructiv 
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
mi-a dat sms Alina (princess) ca a intrat Rares in operatie. Doamne ajuta
Lilina &
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina mi-a dat sms Alina (princess) ca a intrat Rares in operatie. Doamne ajuta Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |
Doamne Ajuta

1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
MENU DE SARBATORI! 
Tuica de Pitesti balaie,
Ce te mangaie la ... limba
Dispozitia iti schimba
Branza buna de Trapista
Scoasa chiar acum din ... lada
Cine vrea, poate sa vada!
Sunca alba ca si-o coala,
Cum mananci, cum ti se ... pare
C-ai pofta de mancare!
Mici facuti cu ardei iute
Cand mananci iti vine-a ... spune,
Doamne, ce bucate bune!
Fripturica de boboci
Cu garnitura de ... varza
La stomac sa nu te arda!
Mere, pere, cozonaci
Sa mananci pana te ... culci
De atatea fructe dulci!
Tort cu nuca cat caciula
Care scoala-n sus si ... masa
Daca nu intreaga casa!
Cui meniul n-a placut,
Apai, mama lui sa-i ... faca
Alt meniu care sa-i placa!
Lilina &
eleņia spune:
buna dragele mele
pe mine nu ma striga nimeni la catalog dar eu ca de obicei zic prezent cand am timp
am citit capitolul asta si cate ceva din cel trecut si imi pare rau de atatia copilasi bolnaviori si de cata pentru pierderea lui bb3
le doresc tuturor bucuriilor bolnavioare sanatate multa multa si de la mine multi pupici
lui rares de princess ii doresc sa reuseasca operatia si
DOAMNE AJUTA
mira ff simpatic D
lilina ce sa zic de al tau vladone cum joaca fotbal,baschet si handbal lasa draga ce se sparege aduce noroc
festina spune:
Ceau fetelor, raspund si eu prezent!
V-am citit doar pe bucatele dar nu mai apuc sa si raspund .... ma iertati?
Lilina
nu mai sunt razboinica demuuuuult. Un pupic si pentru Vladut cel nazdravan. Apropo de aruncat cu chestii in pereti si altele, eu am dat jos oglinda ... aveam o oglinda mare de 2m pe 70 cm si am inceput sa am cosmaruri ca s-ar putea sa o sparga Raducu. Ar mai fi si geamurile de la usi pe care vreau sa pun o folie, in caz ca se sparge sa nu cada bucatile ...
M-am amuzat copios la perlele lui David!
Cata sarcina usoara si 2 bebici sanatosi si puternici. Nu pot sa nu ma gandesc si la al treilea sufletel
... o
pentru mamica si La multi ani pentru maine!
Princess suntem alaturi de tine si de Rares!
Roxana multa sanatate Dariei!
Multa sanatate si lui Maria de Gety si Cosminuta de Monique!
Ramo pupici si la Patry cea bolanvioara!
Lakioana acomodare usoara! Reby m-a impresionat totdeauna!
Scumpik
sa treaca toate problemele!
Adriana mi-a placut tare mult cadoul lui Dudu de Mos Nicolae ! Si noi suntem in cautare de idei de cadouri ...
Xandrinne si Raducu a avut dermatita seboreica sau cel putin asa a diagnosticat pediatra. Pana la 3 luni nici nu i-am prea facut poze ca parca in poze se vedea si mai urat. I s-a recomandat unguent cu hidrocortizon dar mie mi s-a parut ca mai rau i-a facut, la fel si orice crema grasa, cea de galbenele de exemplu. S-au retras singure bubitele dar in timp. Raducu avea doar pe fata. Din ce am citit eu se mai numeste si acneea sugarului si nu prea are tratament ... Pupici la toate printesele!
Am mai vrut sa spun ceva ... citind din urma am vazut ca Sephora s-a suparat la un moment ... imi pare rau, eu intru mai rar si atunci urez in general multa sanatate puiutilor bolnavi fara sa nominalizez. Hai mai spune-ne ce face nazdravanul de Matti? ... nu mai fii suparata
. Ce parere aveti daca am pune in mailul comun si adresele noastre de yahoo? Eu am facut-o deja ...
Despre kg ... Raducu are 12,5 kg si 92 cm ... arata destul de slabut in comparatie cu alti copilasi dar e sanatos, mananca bine si asta e mai important ... asa a fost totdeauna.
Doarme fara pernuta, in pijama cu picioruse (pijama cu ciorapi cum ii spune el) si acoperit doar cu o paturica subtire, in casa avem 22 grade constant zi si noapte. Ne mai ies si maselutele de doi ani ... saracutii de ei cat sufera, mi se rupe inima, intr-o seara ii era asa de foame, vroia sa manance rosii, preferatele lui, dar cum incepea sa mestece izbucnea in plans ... offf offf mai avem doua sa iasa de tot ...
Intrebare: cate oua au voie sa manance pe saptamana bucuriile? Raducu mananca doua pe saptamana dar el ar manca zilnic.
O zi buna va dorim 
Monique_new spune:
Lili vre-un semn de la Alina??
Daniela sincer nu stiu cate oua se pot da pt ca a mea nu se omoara dupa ele. Stiu doar ca atunci cand eram mica mama ne dadea o zi da una nu. Acum la copii de 2 ani nu stiu daca e valabila regula asta.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
gata operatia, a durat o ora si a plans mult Rareselul ...sa-i dam 1.000 de
sa-i treaca supararea. spera ca diseara sa plece acasa
maine o asteptam pe princess sa ne scrie
elena, mii de scuze ca te-am omis, am avut o presimtire ca o sa uit pe cineva, uite o
si un
ca sa ma ierti 
Lilina &