Bucurii de sept-oct 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 12
cata14 spune:
Beatrix multumesc de sfaturi o sa ma documentez asupra apei, ii cumpar apa plata si caut si lapte fara lactoza. Multumesc si de urarile de la multi ani, eu si uitasem ca e ziua mea maine.
Va multumesc la toate ptr compasiune ca l-am pierdut pe bb 3 ... acum sunt ok si cred ca e mai bine ptr gemeni.
Crisnemes spune:
Mira - stii ca Pepsi sau Cola se mai da la copii carora le merge fundicu?Uite acum mi-am adus aminte.Asa cate o gurita nu mai mult. Eu le-am dat si sa stii ca a avut efect - nu mult.
Victor doarme in maieu, o pijamaluta si sosete cand ma lasa sa i le dau si pe linga asta doarme dezvelit. Eu toata noaptea il invelesc cu o plapumioara subtire iar el se dezveleste si incepe sa planga cand il acopar.
Doamne Lilina - ce le mai trece prin cap.
Si Victor arunca cu obicte cand ii vin idei - noroc ca nu prea am ce sa sparga ca a spart Dragos inainte![]()
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Monique_new spune:
Mai eu am o problema. Al meu copil a inceput de ceva timp sa vomite cand mergem cu masina la un drum mai lung sau eventual spune ca o doare burtica. Prima oara s-a intamplat cand am fost pe Transfagarasan dar atunci am pus pe seama serpentinelor. Acum m-a sunat tati ca a vomitat tot marul cu biscuite pe care il mancase dimineata.
S-au dus pana la un magazin pe langa Bucuresti si mancase dimineata inainte sa plece. Ce sa fac ??????? Ati mai patit asa ceva ?
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
uuuups moniq, ma gandeam ca poate are rau de masina dar sigur a fost de la serpentine, ca altfel iti vomita de fiecare data cand merge cu mashina...trebuie sa vezi daca iti vomita la drum cand mergeti cu masina, am si eu o prietena care si ea si fi-su' au aceeasi problema, vomita de aproape fiecare data cand merg cu masina, stau cu pungile in mana, amandoi lesinati....chiar e naspa, nu se pot bucura de un drum
ma gandesc ca poate are ceva la stomacel, baga-i si tu 3-4 zile biotics baby si debridat, daca iti mai vomita sau daca mai are scaune moi
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Lili chiar nu stiu ce sa spun, a vomitat de vre-o 3 ori pana acum in masina doar si mai spune mai mereu ca o doare burtica tot in masina, dar asta nu de mult. Pana acum nu am avut astfel de pb ca doar merg cu ea in masina de cand avea o luna cred. Cum se administreaza biotics baby ??? Ce gust are ? Cate sa ii dau pe zi? Am citit prospectul si scrie 1-3 pliculete / zi. Il pun in lapte ca ala il bea sigur..?
1 Anisor
2 Anisori

lilina spune:
eu stiu ca biotics se da numai in lapte, nu cred ca are vreun gust, intrucat Vladone nu l-a detectat pana acum
eu ii dau 2 pliculete pe zi, dim.si seara in biberoanele cu lapte
daca iti spune fata ca o doare burtica poate chiar simte raul ala la stomac, probabil ca are rau de masina, vezi ca exista niste pastilute speciale pt.asa ceva !!! mai aveti pe cineva in familie cu rau de masina ??
Vlad joaca baschet prin casa, arunca cu ORICE in pereti, usi, mobila si se distreaza de minune, mai ales cum cad acele obiecte, cum darama diverse chestii si chiar cum raman blocate pe te-miri-unde 
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Mirabelac spune:
Monica vezi sa nu fie de la indigestia care o are, de obicei se asociaza si cu varsaturi, regim si multe lichide ii trebuie. Eu i-am mai dat enterol si i-a mers bine, cel mai bine vezi ce zice dr. Si David a mai vomat in masina la drum lung, ultima data s-a asociat si cu rosu in gat.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna dimi, la amiaza, m-am prezentat la apel.
Lilina. Eu ma urnesc mai greu dimineata, pana imbrac si hranesc fetele, pana pleaca al meu la serviciu (noroc ca el se imbraca singur ![]()
), mai fac una alta prin casa si vad ca se face 12 si eu nu am raspuns la apel...
Monica, imi pare rau de Cosmi, ca are rau de masina, cam asa e Raluca. Si eu am fost mai sensibila, trebuia sa stau cu privirea spre inainte, altfel dadeam la rate. Maica-mea imi dadea emetiral, pe vremea aia, acum nu mai stiu daca se da la copii mici. Sper sa nu fie totusi ceva la stomacel...
Cata, ce rau imi pare de bebe3
Iti doresc multa sanatate, si sper sa nu mai ai surprize neplacute. Sarcina usoara in continuare. Tu in ce saptamana esti acum?
Lilina, nazdravan Vladone! Mi-ai amintit de Daniela, las` ca-i dau eu un buzz pe mess, mai tarziu.
Zina, Narcisa doarme cu pernuta mica, demult. De dezvelit se dezveleste si ea, sacul de dormit il lasam pe mai incolo. Doarme si ea cu body si pijamaluta (body il pun ca sa-i tina cald la spate).
Ca de obicei iar stau prost cu memoria, nu mai stiu ce vroiam sa zic... Si nici timp nu prea mai am, sa rasfoiesc paginile...
Bebe
Monique_new spune:
Mira pai ieri a fost deranjata la stomac, dar nu a mai facut kk si nu-mi da seama daca s-a dres sau nu. Sti ce mi-a spus dr ...ca ai ei copii au vomat in masina pana la 20 ani cand au condus singuri.
Lili ce pastilute sunt pt rau de masina ? O sa iau biotics oricum sa-i dau si vad ce se intampla. Sormea avea rau de masina, dar doar daca statea in spate.
1 Anisor
2 Anisori

xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina Vlad joaca baschet prin casa, arunca cu ORICE in pereti, usi, mobila si se distreaza de minune, mai ales cum cad acele obiecte, cum darama diverse chestii si chiar cum raman blocate pe te-miri-unde ![]() Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |
Narcisa joaca fotbal; si handbal, din cand in cand...
Bebe