Bucurii de sept-oct 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

PRINCESS. iti tinem pumnii pt.operatie, sa decurga totul bine si sa va intoarceti acasa repede

Roxana, pup, ai grija de tine si de copilasi. Imi pare tare rau ca ai probleme cu Dariutza

Mexxa, Sebicuuuuuu

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lilina- prezent!

Cata - sarcina usoara in continuare. Imi pare rau de bb 3 dar important e sa se dezvolte bb 1 si 2.

Princess - Bafta azi ! si asteptam vesti bune de la voi.

Mira chiar asa - da-i mai putina cafea lui David.

Roxana - multa sanatate si sper sa va insanatositi cat de repede.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Si eu prezenta!

Cata, doamne ajuta in continuare cu gemenii, imi pare rau pt.bebe3. Fii tare si gandeste pozitiv. Te pup

Princess, totul va fi ok, trece si ziua de azi cu bine. Asteptam vesti. Pupici

Zina si Rares (26 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ce m-as face eu fara voi? M-ati ajutat sa iau decizia cea mai buna: nu-i mai dau deloc cafea copilului, eventual un capucino sau niste cola sau pepsi.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

Am citit cate ceva pe diagonala, m-am amuzat de perlele Bucuriilor! Tare faine!
Princess, va tinem pumnii sa decurga operatia usor si sa va refaceti cat mai repede!

Lilina, prezent!

Cata, imi pare rau pentru bb3! Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si sa fie totul bine!
Iar pt Erik, incearca lapte fara lactoza! nu de soia! lapte de vaca dar fara lactoza si am mai spus fetelor, vezi apa pe care o bea! in functie de saruri, sunt ape care constipa sau care fac kk moale! Lui Eric i-am dat laptele fara lactoza + apa Spa cand nu si-a revenit complet dupa o enterocolita! cand si-a revenit ii schimb treptat apa Spa cu cea care o bea in mod normal! La fel procedez si cu laptele, fac schimbarea treptat!
...si pt ca maine cel mai probabil nu o sa intru, La multi ani cu sanatate, fericire si toate dorintzele sa t-i se indeplineasca! !

Multa sanatate si insanatosire grabnica Bucuriilor bolnave!

pe toate!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata.

Lili prezent....doar ca dorm pe mine, m-a trezit maimuta la 5 sa ii spun povesti.

cata imi pare rau de bb3, poate asa a fost sa fie,important e sa fie bine acum ceilalti 2.

Ramo kkciosi mei sunt bine acum. Cosmi nu a mai facut deloc de ieri cand a avut 2 scaune.A fost de la mancare sigur.

Alina
Doamne Ajuta sa fie totul bine. Sa veniti acasa cu vesti bune

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Oare e bine daca incep sa-i dau pernuta sub cap cand doarme lui Rares? Cum dorm copilasii vostrii? Cu sau fara? Si mai am o intrebare: cu ce-i acoperiti noaptea? Rares se dezveleste mereu, iar eu il acopar incontinuu. La culcare ii dau pe el doar o salopeta fara picior (in camera sunt aprox.25 grade). Si peste o plapumita pt.copii. Voi cum procedati?
Si o ultima intrebare, promit: cum scap de suzeta? Rares toata noaptea doarme cu suzata in gura, daca o scapa, o cauta prin pat, plange daca nu o are, cum il dezvat? Vad ca cei doi dintisori de sus, au iesit putin in afara (si cred ca de la atata "dudu" cum ii spune el).

Pupici

Zina si Rares (26.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Zina a mea doarme pe o perna dar pe un colt....cam asa dorm si eu. Despre suzeta: eu m-am chinuit ceva cu ea si nu reusisem sa o coving sa renunte la ea pana intr-o zi cand si le-a aruncat pe geam...si duse au fost. A mai intrebat de ele dar ii aminteam ce a facut si a renuntat. De invelit are o pilota de o persoana nu f groasa si sta invelita, nu prea am gasit-o dezvelita. Iar de imbracat ii pun un body cu maneca scurta si o pijamaluta subtirica + sosete.

Fetelor eu nici acum nu m-am trezit .

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

moniq, baga o cafea mare si tare

zina, al meu doarme pe perna, daca se rostogoleste de pe ea o cauta disperat, dar sta cu totul pe ea
si bineinteles ca se dezveleste si isi scoate sosetele din picioare (ii dau body maieu, bluza si pantaloni + sosete + plapumioara)

Vladone al meu a nazdravan rau, mi-a spart iar niste chestii prin casa, doar-doar s-o duce si ghinionul cu cioburile alea
si mai face o tampenie !!! isi baga mana pe gat ca sa vomite....nu vomita, dar e la limita...si rade de lesina....va vine sa credeti ????

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Zina David doarme pe perna subtine demult, daca nu-i pun se urca pe perna mea si asa sta toata noaptea, ca doarme cu mine, apoi tre sa-l suport calare pe mine si nu-mi convine. Il acopar cu pilota dar la noi nu e chiar asa cald. Suzeta n-avem de la 7 luni cand a renuntat singur.

Lilina si David facea asa intr-un timp cand descoperise chestia asta, insa el facea ca sa obtina reactia mea pentru ca eu ma speriam si-i spuneam sa nu mai faca, o facea intentionat. Acum a uitat.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput