sarcina?[:-/]
Buna ziua,
am si eu o nelamurire..referitor la ciclu peste sarcina.
Am avut ceva probleme si am mers la un control ginecologic si mi-a dat un tratament pe care trebuie sa-l iau 2 menstruatii...acum sunt la a doua menstruatie si iau medicamentul...dar....m-am cam ingrasat in ultima vreme (putina burtica)si m-am cam latit in solduri...ciclul mi-a venit normal dar este de o culoare mai inchisa, simptome...cateodata mai ametesc (dar f rar), greturi..nu.
Ma puteti ajuta cu un sfat?Imi este frica ca poate sunt insarcinata si eu iau tratamentul.
Raspunsuri
Delphinas spune:
cel mai sigur e sa-ti faci un test la sange.n beta hcg si astfel clarifici totul.
bafta.
poze
Just Me
AILEN spune:
mahesdana, se poate ciclu peste sarcina. Acum 4 ani am patit-o si eu. Mi-a venit menstruatia seara, a durat 1 zi si urmatoarea zi nu mai aveam nimic. A fost mai putin cantitativ, insa avea aspect de menstra normala, deci rosu. De obicei menstruatia la mine dureaza 4 zile si nu abundent, asa ca nu mi-a dat deloc de gandit. Mi se mai intamplase sa dureze mai putin, mai ales daca faceam efort. Luna urmatoare insa nu mi-a mai venit menstruatia asa ca, in prima zi de intarzaiere am facut test de sarcina care s-a pozitivat instantaneu. Din pacate, la cateva zile dupa tesat au inceput sangerari (pete maronii) din cauza ca era sarcina extrauterina. Am fost operata clasic, trompa scoasa. La externare am citit fisa unde era notat si rezultatul analizei facuta pentru formatiunea extrasa din mine: sarcina extrauterina, 4,5-5 cm. Asadar sarcina avea aproximativ 8 saptamani, deci 1 luna imi venise menstruatia peste sarcina, cu toate ca sacul gestational se formase normal, atata doar ca era gol.
Daca stiam mai devreme, in faza incipienta, trompa putea fi salvata, insa am aflat doar cand a inceput sa cedeze
mehesdana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AILEN mahes, se poate ciclu peste sarcina. Acum 4 ani am patit-o si eu. Mi-a venit menstruatia seara, a durat 1 zi si urmatoarea zi nu mai aveam nimic. A fost mai putin cantitativ, insa avea aspect de menstra normala, deci rosu. De obicei menstruatia la mine dureaza 4 zile si nu abundent, asa ca nu mi-a dat deloc de gandit. Mi se mai intamplase sa dureze mai putin, mai ales daca faceam efort. Luna urmatoare insa nu mi-a mai venit menstruatia asa ca, in prima zi de intarzaiere am facut test de sarcina care s-a pozitivat instantaneu. Din pacate, la cateva zile dupa tesat au inceput sangerari (pete maronii) din cauza ca era sarcina extrauterina. Am fost operata clasic, trompa scoasa. La externare am citit fisa unde era notat si rezultatul analizei facuta pentru formatiunea extrasa din mine: sarcina extrauterina, 4,5-5 cm. Asadar sarcina avea aproximativ 8 saptamani, deci 1 luna imi venise menstruatia peste sarcina, cu toate ca sacul gestational se formase normal, atata doar ca era gol. Daca stiam mai devreme, in faza incipienta, trompa putea fi salvata, insa am aflat doar cand a inceput sa cedeze |
Buna,
imi pare rau pt cele intamplate :(
pe mine ma tine 6 zile, de data aceasta sunt in a 7 a zi si acum are o culoare normala....eu cand am fost la medic acum 2 luni mi-a zis ca am metroanexita si sincer imi este frica pt ca eu am mai avut anexite si am auzit ca netratate duc la o posibila sterilizare...sincer nu stiu ce sa cred...cred ca daca as fi insarcinata ar fi cel mai minunat cadou de craciun