Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lauramiron sarutmana de complimente , pt bebe sunt pe merit complimentele, dar pt mine...in poze arat bine, in realitate daca m-ai vedea mi-ai spune sa pap ceva sa nu ma ia vantul pe sus . In legatura cu lapticul...am avut dar mi-au dat in spital pastile pt oprirea lactatiei (luasem pastilele si tot imi curgea laptic, deci aveam) pt ca am avut hepatita C si spuneau ca exista riscul sa se transmita prin alaptare si la bebe.

Criss felicitari pt noua semnatura. Inca un pic

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Babyzapi, imi pare rau sa aud asta....acuma inteleg

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Lauramiron sarutmana de complimente , pt bebe sunt pe merit complimentele, dar pt mine...in poze arat bine, in realitate daca m-ai vedea mi-ai spune sa pap ceva sa nu ma ia vantul pe sus . In legatura cu lapticul...am avut dar mi-au dat in spital pastile pt oprirea lactatiei (luasem pastilele si tot imi curgea laptic, deci aveam) pt ca am avut hepatita C si spuneau ca exista riscul sa se transmita prin alaptare si la bebe.

Criss felicitari pt noua semnatura. Inca un pic

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Eliza, multa bafta!
Mirtha, merci de info cu alcoolul alb... Sa vad pe udne gasesc, ce farmacii cu lab. propriu am in zona, Titan-ul e taman la capatul celalalt pt mine, dar oricum, macar stiu un loc sigur
Crismrg, Lorelay, felicitari!!!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 39+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Capitolul 123!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele multumesc
gata eu imi iau la revedere de la voi si va urez sanatate si sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu bine dupa o saptamana..abia astept sa ma intorc sa va povestesc ce si cum....numai bine dragele mele sa va ganditi miercuri la mine
va pupacesc si va imbratisez

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput