Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

anes, bravo, ti-a luat bine in greutate! sa stii ca l-am dat pe antonio cu ulei johnson... dar totusi, bubitele astea& petele le are de la maternitate... si i se mai si cojeste pielicica....
o sa-i pun si tarate la baita... o sa fieb si niste ulei de masline pt corp... poate o fi mai bine asa....
adevarul este ca... nici eu nu ma agit prea tare pt bb2... sunt destul de... relaxata...

Corina sa-ti ajute DD sa nasti bebelina sanatoasa, atunci cand vrei tu!

Mami fericita de Sebi si Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Azi dimineata la 10 a nascut Sorana (lorellay). Printesa are 3060 g, zicea mami, care se odihnea, ca au scos-o cam greu.
Sa va traiasca, Sorana, sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de puii vostri frumosi!

mami, "pinsentza" si "diliciosul"

Strumfii spun lucruri trasnite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

eli,

Alexa mi-e dor de tine mami! Ghinionista esti, fir-ar sa fie de treaba!! Pana la urma cum ai facut cu urocultura?

babytzapi imi place de voinicelul tau! La ce greutate a ajuns acum? Ma gandeam la tine.... este foarte bine ca v-au dat drumul acasa.... in general nu li se da voie bebeilor sa paraseasca maternitatea daca nu ajung la 2,500 kg. Totusi acasa esti mult mai linistita si atmosfera este mult mai prielnica pt. BB. Bravo!

malinas, Felicitari si un BB sanatos si mancacios!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

ancaoradea hi,hi, cam asta este indeletnicirea noastra de baza (alaptatul) . Cu icterul, asa este, nu tb. sa iti faci probleme! Daca persista mai mult de 70 de zile atunci va trebui tratament (scie in carti ).

Mirtha, iubita, ce mai faci? Mai rezisti?

carmendu iaca...ai ajuns la final...dupa tot stresul sarcinii si incertitudinea din primele luni... Doamne ajuta sa fie bine pt. tine si pt. BB Victor!

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

LORELLAY - sa va traiasca printesa, recuperare rapida si va asteptam cu povesti!

Mav - nasol tare cu oamenii care nu au pic de bun simt...vin asa neasteptati si neinvitati... pare rau sa aud ca tot nu poti sta bine in sezut...uuuff...

Anca - bine ca ai dat un semn , si la mine prima data sa vindecat destul de greu epiziotomia, bine ca sunteti papaciosi...si coliciosi..ca deee, trebuie toate fazele astea, cu icterul nu-i asa grav, incearca cat mai mult sa-l tii la lumina zilei/soarelui (care nu prea mai e). Asteptam si pozici!!!

Anes - felicitari pt micutul grasun!! A luat ff bine in greutate, deci ai lapte bun, nu conteaza ca nu da pe dinafara!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna,

Malina, felicitari si refacere grabnica!
Lorellay, felicitari si bebe papacios!

Julia, imi pare rau pentru pierderea suferita anul trecut. Nu mai spune ca te plangi, de asta suntem aici. O sa fie totul bine de data asta, ai sa vezi.

Otilia
, mai poti fata draga??? Cand te aud cat de activa esti, mi-e rusine de mine !

Mav, ce frumusel si falcosel este Antonio! Nasol cu musafirii astia, ar trebui sa le spui sa mai stea pe la casele lor. Poate vezi si partea buna, bine ca au venit multi intr-o zi si ai scapat o perioada.

Eu am reusit sa racesc si stau pe ciaiuri cu miere si lamaie. Am luat Stodal pt tuse si ceai de patlagina cu propolis. Credeti ca are vre-o contraindicatie? Pt ca azi-noapte nu mi-am facut somnul, pt ca nu am putut respira, azi am dormit de la 11 la 14. Nici nu imi vine sa cred, ca eu nu dorm ziua. Am casa vriste, dar as dormi doar, nu as face nimic. Azi am fost si la biserica sa ma impartasesc si sa imi dea parintele binecuvantarea inainte de nastere. Mie imi prinde bine asa ceva, voi ati mers? Poate de asta am si dormit atat....

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 37+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Julia- te inteleg atat de bine! Stiu ce inseamna sa-ti pierzi copilul, am plans si la mesajul lui Elilov care m-a impresionat atat de mult, dar trebuie sa crezi ca de data asta va fi bine! Si eu mai am putin si-mi voi tine minunea in brate si ma rog din tot sufletul Domnului sa ne ocroteasca !
Si mie imi trec mii si mii de ganduri prin cap, mai ales acum ca ne apropiem de marea intalnire, dar incerc sa fiu puternica, sa le alung pe toate cele rele si sa gandesc cat pot de pozitiv! Doar suntem gravidutze curajoase, da?
Te imbratisez cu mult drag si iti tin pumnii sa fie bine!

Madi 33+ Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ce-mi place cand intra fetele care au deja bebelusii si ne povestesc despre ei.....Anes, Mav, Anca sa va traiasca minunile si sa treceti repede de perioada colicilor si a alaptatului non-stop, sa reusiti sa va odihniti si voi!!

Mav, despre produsele Johnson am auzit numai de rau....nu spun ca bubitele lui Antonio sunt de la uleiul Johnson, insa poate contribuie si asta, mai bine renunta la el. Eu am folosit produse Klorane Baby pe baza de extract de musetel si ne-a mers foarte bine. Parca Anes zicea ca foloseste Klorane.

Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Felicitari Lorellay si recuperare rapida!! Sa-ti traiasca printesa si sa creasca mare

Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

LORELAY, felicitari !!!! BB SORANA BINE AI VENIT PE LUME!

Remus

Mergi la inceput