Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MissParker spune:
andreap, ce papusele scumpe ai tu Poza ASTA este absolut superba!! Sa-ti raspund si la intrebare: da, suntem de cateva saptamani pe completare, iar de ieri am inceput sa-i dau completare la fiecare masa (si incerc sa-i fac un ritm de 3 ore intre mese), poate si asta e un motiv de mi-a dormit azi-noapte mai bine, dar si ceaiul de menta a facut minuni, am simtit-o pe propria piele, nu m-am mai trezit nici eu cu gura uscata... Sa vedem cum va fi maine si in zilele care vin.
Azi am incercat sa-i dau niste suc de portocale proaspat (prin bibe), a strambat din nas si impingea bibe afara din gurita de ziceai ca-i dau matraguna (bine-ar fi sa fi baut macar cateva picaturi); dealtfel asa face si cand ii mai dau cateva lingurite de apa (care am observat ca-l ajuta minunat la digestie), se stramba de numa...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
andreap spune:
MissP,multumesc.Si Sara la fel:daca incerc sa-i dau apa sau ceai cu bine,nu vrea si pace.incercasem la inceput sa-i dau si cerealele prin bibe,ca merg mai repede si nu ne mai mozolim asa
..nu vrea,asa ca la lingura!asa ca ma intreb ce sa-i dau sa bea....
cat despre lapte..tu ce-i dai?vad ca Similacul il accepta oricum mai bine decit Nan pe care nu-l voia deloc..oricum asta o fac numai seara la culcare si abia de bea 60-70 ml.
am observat cat am fost la Pitesti si am dormit cu ea in pat ca nu se trezea decat maxim de 2 ori pe noapte...deci trezirea nu are legatura neaparat cu foamea,ci mai ales cu statul si molfaitul la tzitzi
medicul de familie imi spune sa-i bag branzica....si sincer nu-mi mai aduc aminte de la Mariuca
..la cat pot sa-i bag branzica de vaci?eu zic ca 5 luni e prea devreme...
hai ca eu am timp si net numai in WE cand lumea sta cu familia
mai vb
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
MissParker spune:
andreap, eu ii dau BEBA de la Nestle, Nr. 1. Nici nu am incercat altceva, fiindca pe asta l-a baut din prima... Apa ii dau cu lingurita, mai da pe de laturi, dar cateva lingurite tot i le basculez pe gat
David are aproape 20 de saptamani si eu am de gand sa-l diversific fix la 6 luni (24 de saptamani) si nu mai devreme. Branzica?? No way...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Alysh spune:
La multi ani
ROBERT, MARA, SARA MARIA, PATRICK, ERIC, AMELIA
SA FITI SANATOSI SI VOIOSI!
Vlady
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
La multi ani puiutilor nascuti in ziua de 9 – Sara Maria, Mara,Eric,Patrick, Robert, Amelia
La multi ani David (simoncip) – sa sarbatoriti frumos astazi, iar David sa primeasca multe cadouri. Sis – ce i-ai cumparat nepotelului ?
Melly – pro
Gabitzam – am vazut filmuletul, ce frumos rade Raducul in hohote….iar Andrei este un dulce. Ce se aude pe fundal , asculta copiii cd-uri in engleza? Foarte misto, ma gandeam sa cumpar si eu sa-I pun lui David
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
andreap spune:
MissP,eu am inceput cerealele ptr.ca nu lua in greutate,lapte praf nu reuseam..am zis sa bage ceva in burta care sa o ajute..apoi am inceput si legumele....deocamdata m-am oprit,voi incepe dupa 5 luni fructele.dar branzica ma gandeam si eu ca-i devreme..desi oricum nu mai stiu cand se baga
,am uitat de la Mariuca ..poate ma ajuta fetele
Simona,ptr.ca maine se prea poate sa nu apic sa intru deloc,ii spun lui David de pe acum .sa creasca mare,sanatos si fericit si tu sa te bucuri de baietii tai
si ca sa nu uit,LMA si celor aniversati azi:Sara,Mara,Patrick,Eric,Robert si Amelia.Sa cresteti mari,sanatosi si voiosi
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Nicole, se aude un filmulet din seria Brainy baby, cel cu numaratul. Mai are Andrei filmulete cu alfabetul, cu culorile, animalele. I-am tras multe si din seria Baby Einstein. Deja stie mare parte din alfabet, numara si in romana si in engleza, stie culorile si multe altele. Si totul doar in joaca, de la filmuletele astea in mare parte. Inca nu le pronunta bine, el a vorbit foarte tarziu, de-abia de curand si-a dat drumul cat de cat inteligibil.
Mai nou este pasionat de seria Mickey Mouse Clubhouse. De cate ori vad ca il prinde cate ceva ii trag de pe net. A avut o mare perioada in care favoritul a fost Winnie the Pooh. De fapt asta a fost iubitul lui dintotdeauna. Are unul care parca ii e lipit de mana, doarme cu el, il ia peste tot.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
am reusit sa dorm 2 ore fata inca doarme. saraca n-am mai scos-o afara de 2 zile. e prea frig si mi-e frica. azi abia am terminat antibioticele. voi scoateti copii zilnic???
andreeap sunteti o familie frumoasa, iar fetele tale sunt superbe! sa stii ca am admirat-o foarte mult pe Mariuca. e o fetita foarte frumoasa, are niste trasaturi fine cu buzele si ochii superbi. O sa franga destule inimi fata ta sa stii. Iar Sara se face din ce in ce mai frumoasa.
cum sta ea botoasa in salopetica albastra.
eu am o gramada de lucruri albastre pt fata, in primul rand pt ca imi place cum ii sta in albastru si-i mai iau cate ceva pe roz dar si pe albastru..si in al 2-lea rand, sor-mea cand a aflat ca-s gravida, iarna trecuta mi-a cumparat cateva hainute albastre, pt ca a avut ea o presimtire
i-am zis eu..halal presimtiri...
ylari noi avem deja o luna decand am schimbat pe Nan2. cica se da in functie de greutate, inaltime...etc si cum fata mea se incadra in tipare ca bebele de 6 luni...am schimbat. la sfatul dr, desigur. dar fier inca n-am dat, pt ca a zis dr ca laptele are dstul fier si nu-i nevoie pana la 6 luni. acu, fac ca ea. vitamina c ii mai dau eu cate 5 zile la 2-3 saptamani. astea, sincer i le dau din instinct, fara sfat de la vreun medic... imi zisese sa ii dau doar prima luna. dar am zis ca nu-i face rau acum iarna. 5 picaturi ii pun in crema de legume...
miss si eu am descoperit tarziu ca apa ajuta la digestie. acu, dupa fiecare bibe de laptic si crema de legume ii dau cate 20-30 ml de apa. bea ea cat vrea. face minuni, nu se mai constipa si ii potoleste setea. vezi noaptea cand se trezeste, poate cateodata nu-i e foame si doar sete. eu ii faceam laptic de fiecare data acu i-am invatat felul
in seara asta iesim cu fata la un restaurant frumos de la noi, ieri a fost ziua Mihaelei, prietena mea din cls a V-a si o sarbeaza azi. cam am emotii cu fata la restaurant, dar asta e. sper sa fie cuminte, sa nu bazaie
ma duc ca se trezi fifitaMami de Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
iulia83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Nicole, se aude un filmulet din seria Brainy baby, cel cu numaratul. Mai are Andrei filmulete cu alfabetul, cu culorile, animalele. I-am tras multe si din seria Baby Einstein. Deja stie mare parte din alfabet, numara si in romana si in engleza, stie culorile si multe altele. Si totul doar in joaca, de la filmuletele astea in mare parte. Inca nu le pronunta bine, el a vorbit foarte tarziu, de-abia de curand si-a dat drumul cat de cat inteligibil. Mai nou este pasionat de seria Mickey Mouse Clubhouse. De cate ori vad ca il prinde cate ceva ii trag de pe net. A avut o mare perioada in care favoritul a fost Winnie the Pooh. De fapt asta a fost iubitul lui dintotdeauna. Are unul care parca ii e lipit de mana, doarme cu el, il ia peste tot. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
mai zic ceva repede, ca nu ma pot abtine. am vazut ca pui de gabitza e fan Mickey..eu aveam stive de reviste Mickey Mouse, pe vremea mea nu era net
![](icon_smile_tongue.gif)
iar cu mascota, sincer, eu si acum dorm cu un jaf de dinozaur carpit pe toate partile, nu mai are ochi si e scamosat, cred ca-l mai zariti prin pozele mele, e o chestie galbuie stearsa fara culoare, dar il am de mica si sincer, nu pot dormi fara el. il spal si-l carpesc, dar nu ma pot desparti sufleteste de el. nu inca...
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)