Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Deci fi-miu are un stil
Apropo de tine Miss hai sa iti zic ce a invatat Sebastian in ultima saptamana:
- Exploatarea dexteritatii de a ne intoarte pe burta si pe spate din toate pozitiile = am cazut din pat si era sa mai cadem adica scoatem peri albi mamei mele
- Ne plac diferite lucruri, care de obicei se afla pe mese sau in posesia adultilor, orice, in special telefoane, telecomenzi, hartii de tot felul, asta inseamna ca daca vedem asa ceva incepem sa intindem mainile si sa scoatem sunete nerabdatoare ca sa le primim, in caz ca nu se intampla asta incepem sa urlam. In caz ca obtinem ce vrem dar ni se ia dupa putin timp, aplicam solutia mai sus mentionata urlam, si nu, nu ni se poate distrage atentia cu o banala jucarie
- Ne impingem in calcai si ne arcuim / aruncam pe spate pana cineva ne ridica in picioare. Si ne incordam ca sa nu ne poate aseza in fund, ca nu vrea muschii mei. In caz ca nu se face cum vreau eu, aplic solutia de mai sus adica urlu
- In caz ca nu se poate in picioare si nimeresc din greseala in fundulet, nu e o pb, ma arunc pe burta de unde ma pot deplasa cu usurinta
- Mananca lapte cand am chef. Sug...mai deloc o las pe mami sa se chinuie cu pompa si nu inteleg de ce insista cu tzitzi. Evident sug cu mare placere CAND AM EU CHEF, adica noapte din cand in cand, seara sau ziua numai cand sunt cu adevarat suparat ca nu pot adormi.
In rest, ma mai pacaleste mami dar o prind repede si evident fac scandal: ma agreseaza cu tzitzi
- Mananc cu mare placere mancare solida. Momentan 2 mese. Si nu, nu se inlocuieste cu lapte doar ca mami a ars mancarea sau nu a avut timp. Sa se organizeze. In caz ca nu, urlu pana se rezolva. Eiii
- Stiu sa zic chesti de genul Eiii, bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

va vine sa credeti ca am 1.30 h de cand ma chinui sa dorm? nu reusesc nicicum. acu sunt in bucatarie, am venit cica sa beau un pahar de apa, dar m-am infipt in 2 bucati din pizza pe care am luat-o la pachet de la restaurant si un pahar imens de pepsi.. las ca vad eu la noapte..

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

A inceput sa tzipe si a papat un pic.
Simonacip sarumana pt ajutor

Deci asa cu copilul meu, cam cu multa personalitate. Dar...asta este.

Eu ii fac baie din prima zi cu apa de la robinet. Ii pun solutie de baie TraumBad de la Bubchen, foarte bine miroase. Efect calmant ca multe alte solutii pentru parinti, ca copilul nu se calmeaza, se energizeaza.
De obicei ii fac masaj cu ulei tot din acesta pentru relaxare (eu ma relaxez ). De obicei adoarme la biberon, daca nu, il pun in pat dau drumul la carusel si adoarme el.
Noaptea se trezeste sa ne cante un cantecel, din cand in cand mananca, dar mai mult vorbeste.

La noi in camera e foarte multa umiditate eu am dezumidifiator ca ne apucase igrasia.
Eu il scot afara fara jena.Evit numai zilele care sunt asa cu umezeala in aer.
Cam atat despre noi. VA pupam La multi ani sarbatoritilor de ieri / alaltaieri Eric, Patrick si bineinteles Mara, dar si celor pe care am omis sa ii amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Simooooo - m-ai bagat in ceata, sunteti 2 fete identice cu 3 costumatii ????
Hai sa vedem. Aici sunteti voi (S+M). Tu stanga, Laurita dreapt, nu ?
Aici esti tu, Am I right ?
Presupunand ca pana acum am raspuns corect....urmeaza costumul pe care l-am admirat aici. So, cine-i fata ?
Rezolva dilema sa ma culc linistita.

Legat de intalneala, eu sunt dispusa mai putin maine, k avem masaj si inca o zi (dar nu stiu care) cand ma voi duce sa-mi fac perimisul....de fapt permisul poate sa mearga si in aceeasi zi cu intalnirea .

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna!

Noi am fost in weekend la munte. Era la ora 11 in dimineata asta la Fundata 1 grad C…Brrrrrrrrrrrrr.
Le spunem acum “La multi ani!” sarbatoritilor din weekend!

Legat de diversificare, mie mi-a zis medicul ca sucul de fructe se da intre mese, nu inlocuieste o masa. Piureurile de fructe/legume, vor inlocui o masa, masa la care mananca mai prost (zicea el).

Legat de baitza, tot la recomandarea medicului, am folosit de la robinet si calda si rece inca din prima zi sin u a avut nimic.

Fenician imi pare tare rau ca puiul tau e bolnav. Multa sanatate, sa se faca bine si sa vii cu vesti bune!

Ma bucur ca Elenuca e mai bine!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

ptiii...cat sunt de gemene gemenele noastre..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut fetele

am citit as arapid, multam Gabitza pentru sfat. am un umidificator viks cu pastile aromate. dar mai bun e umidificatorul celalalt cu abur cald.
fata ma chinuie, nu am idee cum al luat virusul. am facut antigripal la baiat a facut muci, tuse ok, e normal. apoi am inceput eu, apoi bunica, apoi Naomi. ea se chinuie cel mai tare. febra, muci. am dat antibiotic Amoxicilin 5 ml/12 ore. are peeste 7 kg si 6 luni. sper sa fie bine asa. ca doctor doar la urgenta si nu am vrut sa merg acolo. luni mergem la dr. nostru. o sa intreb atunci ce fac noaptea. pe cine sun? stiu ce zice :911.

Simoncacip: merci pt pontul cu brinza calcica din laptte praf.e foarte buna ideea. si noi ne chinuim cu laptele ii place mai mult mincare solida. am schimbat multe formule .

carnita am introdus de pui si curcan. la borcan. avem doi dinti. si de la astia agitatie.

speram sa trecem si peste asta.
toate bune

uuu... ce frig e in Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Simooooo - m-ai bagat in ceata, sunteti 2 fete identice cu 3 costumatii ????
Hai sa vedem. Aici sunteti voi (S+M). Tu stanga, Laurita dreapt, nu ?
Aici esti tu, Am I right ?
Presupunand ca pana acum am raspuns corect....urmeaza costumul pe care l-am admirat aici. So, cine-i fata ?
Rezolva dilema sa ma culc linistita.

Legat de intalneala, eu sunt dispusa mai putin maine, k avem masaj si inca o zi (dar nu stiu care) cand ma voi duce sa-mi fac perimisul....de fapt permisul poate sa mearga si in aceeasi zi cu intalnirea .

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Ah, da, sorry, acelea sunt pozele de saptamina trecuta cind am fost ina celasi loc la o alta petrecere de copiluti...Da, tot eu sunt
Astept un semn d ela tine pt intilnire...Abia Astept!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

ptiii...cat sunt de gemene gemenele noastre..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

voi n-aveti somn?
declar prima np linistita dupa aproape o sapt. si responsabili de trezirea fetii la 6 fara 10 sunt eu si sotul. el se trezi si fuga la bucatarie la cutia cu pizza, eu la toilet si apoi dupa el. in bucatarie frig, nene, ne harjoniram, si inapoi in dormitor, unde pe arbatu-meu il apuca limbarita si chitaitu. iar fata facu ochi o luaram in pat si o smotociram. acu el fugi in sufra si ma lasa cu fata
ies ca o am in brate si se uita la monitor.vreau s-o culc sa mai dorm si eu

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput